Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 288
  1. #196
    huehuehuehuehue's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Florida USA
    Posts
    200
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Stressed
    thank you tons.
    i will keep giving you thanks if that helps

  2. #197
    awesomegamer1222's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    's-Hertogenbosch
    Posts
    281
    Reputation
    13
    Thanks
    281
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by CBUrban View Post
    Hey when i do this hidecon -ph 2827 in cmd.exe

    They say failed to open driver device iport3 failed to open driver did you forget to load it?
    Dude, do you have brains?
    I mentioned an EXAMPLE.
    It means ITS NOT ALWAYS THE SAME...

    Use hidecon -l to list Processes and look for the ProcessID.

    Stop being dumb.
    BACK TO MPGH.NET

  3. #198
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by awesomegamer1222 View Post
    Dude, do you have brains?
    I mentioned an EXAMPLE.
    It means ITS NOT ALWAYS THE SAME...

    Use hidecon -l to list Processes and look for the ProcessID.

    Stop being dumb.
    lol thats what happen to people who just download without knowing or reading what to do made me laugh

  4. #199
    awesomegamer1222's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    's-Hertogenbosch
    Posts
    281
    Reputation
    13
    Thanks
    281
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    lol thats what happen to people who just download without knowing or reading what to do made me laugh
    Yeah, those people really make me angry.
    Those people should just go to Highschool again, or they are just 12 year olds LOLZ
    BACK TO MPGH.NET

  5. #200
    danycoole's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    140
    Ive Already Got THis A long Time Even Before You Posted :P

    But good job to post it here :P

  6. #201
    Nicholas Pleppo Harris's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    ok. so i followed the steps word for word... ran into a little trouble but i managed to fix it. but is this method patched? because i ran hidecon and did hide ce's process. i then attached the ce to ava. i went into avas options (to play in windowed mode to test some of the stuff ive had from previous users)

    Did I still do it wrong? because a.v.a still closes mentioning the erl file and to send it to them after i tick something to use. or is what im trying to use unusable regardless of this method if its patched? I was using "ghost, gunadder, skywalk.ct" ill have to fighoure out the oringinal creator of the ct and edit this later.

    if its just because the stuff i was using was patched then ok. but if i messed up on the programs... maybe someone knows at which part? Because nothing is giving errors... except osloader... something about cant run in win32bit when my computers 64bit...

    ok i still didnt solve the osloader so i just used a .erl deleter and it didnt crash when i ran ce so
    Last edited by Nicholas Pleppo Harris; 08-18-2012 at 05:55 PM.

  7. #202
    noobhaxor16's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    nvm it worked this time idk what was wrong with it b4
    Last edited by noobhaxor16; 08-19-2012 at 12:02 AM.

  8. #203
    hellride's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In that place
    Posts
    362
    Reputation
    22
    Thanks
    30
    My Mood
    Psychedelic
    once again im forced to ask, how do i undo the process where i gain another option in the boot menu?

  9. #204
    CBUrban's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    323
    My Mood
    Aggressive
    hey guys i hav all do in cmd window stay 5280 now hidden.

    i start ava go shop then i start cheat engine and load ava exe then i load gunadder gunadder patch to ce but then i have 3 values but at ce dont stay
    that i make gun adder only 3 values with all time other numbers.

    please help yesterday it work fine ?

  10. #205
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by CBUrban View Post
    hey guys i hav all do in cmd window stay 5280 now hidden.

    i start ava go shop then i start cheat engine and load ava exe then i load gunadder gunadder patch to ce but then i have 3 values but at ce dont stay
    that i make gun adder only 3 values with all time other numbers.

    please help yesterday it work fine ?
    Cheat engine -> hide cheat engine -> start AVA -> check if cheat engine settings are right

  11. #206
    punkipunki's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Drunk
    How many time will it take?

  12. #207
    kurichar's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    9
    Thanks
    3
    My Mood
    Inspired
    i still have problem with ava... i cant run the game,im login in and then the game doesnt show up... please help me,how can i remove that?

  13. #208
    Isamusama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So is this bypass compatible with Windows 7? It wont wreck my system, right? I just need to double check before I use this. c:

  14. #209
    batonek881's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Its work on Vista 64x Bit?

  15. #210
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by batonek881 View Post
    Its work on Vista 64x Bit?
    Read the title and you got your answer

Page 14 of 20 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] HOW TO BYPASS GAMEGUARD
    By HAxCodER™ in forum GameGuard
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2012, 06:57 AM
  2. [Info] I found a Idea how to bypass gameguard
    By exerath in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2012, 10:43 PM
  3. [Help Request] How to bypass gameguard error for macro?
    By Giek in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2012, 04:33 PM
  4. [Info] How to do speedhack with no bypass (64-Bit ONLY)
    By MrCrazy423 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-2011, 09:35 AM
  5. How To Find Gameguard bypass in IDA PRO
    By asdtgb in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 06:12 AM