Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 288
  1. #226
    nerson123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can someone help me please, i did all steps but my hidecon stay saying : #Failed to load Driver
    I did the dbk32.sys step... But it stills saying #Failed to load driver
    If someone can help me: skype : dogas47
    Thanks,

  2. #227
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,256
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by nerson123 View Post
    Can someone help me please, i did all steps but my hidecon stay saying : #Failed to load Driver
    I did the dbk32.sys step... But it stills saying #Failed to load driver
    If someone can help me: skype : dogas47
    Thanks,
    type hidecon -ld

  3. #228
    nerson123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i did this, and then i got _ FAILED TO LOAD DRIVER.

  4. #229
    dadavid2009's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Quebec
    Posts
    257
    Reputation
    31
    Thanks
    169
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by nerson123 View Post
    i did this, and then i got _ FAILED TO LOAD DRIVER.
    GO read the thread and you will find what you should do.....
    like meaww say type or copy this on your cmd: hidecon -ld

  5. #230
    fellow's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how to enable patchguard back ?

  6. #231
    unforgive's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Scared
    Can you please tell me how to remove the bypass (The patch gameguard v3 thing from windows startup)?
    It would be really appreciated.

  7. #232
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by unforgive View Post
    Can you please tell me how to remove the bypass (The patch gameguard v3 thing from windows startup)?
    It would be really appreciated.
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    Good! can you make a guide now on how to make it in 32 bit (x86) computers
    Really great to know my doubt was not wrong xD now go go people run CE now in 32 bit systems!

    ---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

    Ok people here's the 32 bit cheat engine GG bypass it might work and it might not work as many of you knows my 64 bit bypass.
    Link: http://www.mpgh.net/forum/201-allian...7-x64-bit.html
    Follow the guide then do this guide under this post on "#File hidecon.exe" part.

    Good Luck 32 bit users!
    Tested by: @Mohaimen Hassan


    1:Run start-hidecon and try to hide the cheat engine by using command -ph same as the guide i posted.
    2:Run AVA and try to find the PID of the AVA.exe via hidecon using -l command and use the command -pu (PID) of the AVA.exe which is "show process".
    3:If the process shows up on Task Manager of the AVA.exe there's possibilities that you can use CE via 32 bit system.
    4:Let me know if this idea works because i cant try it by myself i dont have any 32 bit system.
    5.If it dont work sorry i cant help you.
    Here you go.

  8. #233
    Frogcn's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Whats the worst thing that can happen to my laptop if this goes wrong for me o_o

  9. #234
    DarkSt0rmX's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Dragonball GT
    Posts
    1,217
    Reputation
    19
    Thanks
    1,372
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Frogcn View Post
    Whats the worst thing that can happen to my laptop if this goes wrong for me o_o
    Hmmm let me think...... (?) nothing.

     
    Skype: vituzzzu21

     
    Quote Originally Posted by Nuuma View Post
    he added me amd65 i got it , legit guy i vouch him
    Quote Originally Posted by .Cereal View Post
    People these 3 guys are trusted and safe, no harm for you .
    Quote Originally Posted by Kailani View Post
    thanks for gun adding for me
    Quote Originally Posted by kurtdampire View Post
    Really fast ! I vouch for this guy. Thanks again.
    Quote Originally Posted by GtxRive123 View Post
    THIS GUY IS SO LEGIT.! HE DOES THE GUNADD SO FAST.! HE IS 100% LEGIT no SCAM.!! Fastest gunadder in MPGH.NET in my oppinion I VOUCH FOR HIM !
    Quote Originally Posted by FreaZzer View Post
    Thanks for adding ! He's legit and fast !

  10. #235
    nookiisbot123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i an looking a bypass for vista
    plz help :/

  11. #236
    bluclueglue's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Mine says failed to load driver...Ive tried the optional steps did you mean replacing dbk32 with dbk64 or adding adnother dbk64 behind?Also do we have to reboot?

  12. #237
    m7shsh55's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    nice one dude

  13. #238
    umadtohack2's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    yea umm, does it work ?, u sure?

    ---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

    my drivers still cant load in the cmd & CE any other surgestions to use?

    ---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

    works for pouple that do not have load problems, but if i use the load fix at test modus it works until you going to search for the AVA.exe in CE, if you do that you will get a blue screen ty gameguard , you will get a blue screen, it takes 45.0001 sec to go to the normal windows 7, it still starts at test mode but my pc still works

    i recoment to not use it if you got problems whit load screen, but it does not damage your system...

    is it tested by other user`s? please pm me,

    ---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

    cmd loads but in CE it crash

  14. #239
    lovemebzf's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    how do i get get rid of the patchguard disbale v3 on my start up if i dont know want them anymore ?

  15. #240
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    uninstall it?
    -Currently Working On-

    > Programming Language
    > Quickswitch & Low Recoil Macro
    > Crosshair
    > AimBot
    > GunAdder Codes


    -Current Games I am Playing-

    > Alliance of Valiant Arms
    > NFS World
    > Counter Strike : Source
    > Prototype 2
    > Max Payne 3
    > Tom Clancy's Ghost Recon : Future Soldier




    Signature made by @Mohaimen Hassan!

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] HOW TO BYPASS GAMEGUARD
    By HAxCodER™ in forum GameGuard
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2012, 06:57 AM
  2. [Info] I found a Idea how to bypass gameguard
    By exerath in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2012, 10:43 PM
  3. [Help Request] How to bypass gameguard error for macro?
    By Giek in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2012, 04:33 PM
  4. [Info] How to do speedhack with no bypass (64-Bit ONLY)
    By MrCrazy423 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-2011, 09:35 AM
  5. How To Find Gameguard bypass in IDA PRO
    By asdtgb in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 06:12 AM