Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 288
  1. #121
    easid3's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I start AVA Cheat Engines closes. It never stays open and when I start CE again really fast, hide it again, it gives me the error "Scan error:controller:No readable memory found" when I search for any value and AVA also crashes with the .erl files error. I'm pretty sure I did everything like it's explained here.
    Last edited by easid3; 08-11-2012 at 09:18 AM.

  2. #122
    akatsume's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by easid3 View Post
    When I start AVA Cheat Engines closes. It never stays open and when I start CE again really fast, hide it again, it gives me the error "Scan error:controller:No readable memory found" when I search for any value and AVA also crashes with the .erl files error. I'm pretty sure I did everything like it's explained here.
    Here's what I can tell you, "read the comments and you'll be fine."

  3. #123
    reeaper's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    658
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Fine
    hope this works ! i need some guns for the dam wiped out accounts xd

    sigh!! it didnt work for me!!

    but the way jabberwo0ok released worked fine

    but th epointer u gave for gun add - worked great even after i played a game it still let me add guns
    Last edited by reeaper; 08-11-2012 at 06:53 PM.

  4. #124
    Mshine67's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,054
    Reputation
    51
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish
    Thanks man it works.

  5. #125
    ariciu's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    usa
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    how you get the PID thing? i have CE 6.2 no setup and i runned the "Cheat engine" not the i368 nor the other -86-64 things and i did not see any PID... help appreciated! thanks!

  6. #126
    computertakeover's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    321
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    hmm i got lost!

  7. #127
    iPheel's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    i've done all right but it doesn't works , GameGuard find Cheatengine 6.2

  8. #128
    lBaron's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Go Figure.....

  9. #129
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    @meawww works in x86 .....

  10. #130
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    592
    Reputation
    31
    Thanks
    4,257
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Mohaimen Hassan View Post
    @meawww works in x86 .....
    Good! can you make a guide now on how to make it in 32 bit (x86) computers
    Really great to know my doubt was not wrong xD now go go people run CE now in 32 bit systems!

    ---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

    Ok people here's the 32 bit cheat engine GG bypass it might work and it might not work as many of you knows my 64 bit bypass.
    Link: http://www.mpgh.net/forum/201-allian...7-x64-bit.html
    Follow the guide then do this guide under this post on "#File hidecon.exe" part.

    Good Luck 32 bit users!
    Tested by: @Mohaimen Hassan


    1:Run start-hidecon and try to hide the cheat engine by using command -ph same as the guide i posted.
    2:Run AVA and try to find the PID of the AVA.exe via hidecon using -l command and use the command -pu (PID) of the AVA.exe which is "show process".
    3:If the process shows up on Task Manager of the AVA.exe there's possibilities that you can use CE via 32 bit system.
    4:Let me know if this idea works because i cant try it by myself i dont have any 32 bit system.
    5.If it dont work sorry i cant help you.

  11. #131
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    I am back so can't write the detailed process @meawww

  12. #132
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Mohaimen Hassan View Post
    @meawww works in x86 .....
    Can you pm or show me how to do it?

  13. #133
    vishidonenoob's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Doesn't find cheatengine but after few mintues ava crashed. How to remove the boot in my windows 7? Thanks.

  14. #134
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by vishidonenoob View Post
    Doesn't find cheatengine but after few mintues ava crashed. How to remove the boot in my windows 7? Thanks.
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    How to uninstall:

    open cmd.exe and input:

    bcdedit /delete {46595952-454E-4F50-4747-554944FEEEEE}

    now from \windows\system32 delete: ntkrnlmp.exe & osload.exe


    Admin / Mod please add the instruction how to uninstall i cant edit my post o.o
    /post2short

  15. #135
    Mohaimen Hassan's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    785
    Reputation
    10
    Thanks
    1,156
    My Mood
    In Love
    Sure but sometime later.... I am busy now a days..... Sorry that I can't help at this instance..

    Quote Originally Posted by Prepix View Post


    Can you pm or show me how to do it?

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] HOW TO BYPASS GAMEGUARD
    By HAxCodER™ in forum GameGuard
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2012, 06:57 AM
  2. [Info] I found a Idea how to bypass gameguard
    By exerath in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2012, 10:43 PM
  3. [Help Request] How to bypass gameguard error for macro?
    By Giek in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2012, 04:33 PM
  4. [Info] How to do speedhack with no bypass (64-Bit ONLY)
    By MrCrazy423 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-2011, 09:35 AM
  5. How To Find Gameguard bypass in IDA PRO
    By asdtgb in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 06:12 AM