Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 348
  1. #61
    Cinemtic's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is there a way to revert all the changes made back to normal.?

  2. #62
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Cinemtic View Post
    Is there a way to revert all the changes made back to normal.?
    Yes there is. You just need to look the original tread

  3. #63
    Cinemtic's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Prepix View Post


    Yes there is. You just need to look the original tread
    May you please tell me where the original thread is?

  4. #64
    dankmagicninja's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Twisted
    I have gotten the bypass to work many times previously, but all of a sudden any time I hide CE process ID and then load AVA (as instructed) CE crashes. [Insert sad panda here]

  5. #65
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Cinemtic View Post
    May you please tell me where the original thread is?
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    Good! can you make a guide now on how to make it in 32 bit (x86) computers
    Really great to know my doubt was not wrong xD now go go people run CE now in 32 bit systems!

    ---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

    Ok people here's the 32 bit cheat engine GG bypass it might work and it might not work as many of you knows my 64 bit bypass.
    Link: http://www.mpgh.net/forum/201-allian...7-x64-bit.html
    Follow the guide then do this guide under this post on "#File hidecon.exe" part.

    Good Luck 32 bit users!
    Tested by: @Mohaimen Hassan


    1:Run start-hidecon and try to hide the cheat engine by using command -ph same as the guide i posted.
    2:Run AVA and try to find the PID of the AVA.exe via hidecon using -l command and use the command -pu (PID) of the AVA.exe which is "show process".
    3:If the process shows up on Task Manager of the AVA.exe there's possibilities that you can use CE via 32 bit system.
    4:Let me know if this idea works because i cant try it by myself i dont have any 32 bit system.
    5.If it dont work sorry i cant help you.
    Here you go

  6. #66
    Cinemtic's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Prepix View Post




    Here you go
    I'm sorry, I can't find how. So is their a way to unpatch the patchguard thing?

  7. #67
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Cinemtic View Post
    I'm sorry, I can't find how. So is their a way to unpatch the patchguard thing?
    Look the quote lol

  8. #68
    familotel's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Nazi HQ
    Posts
    323
    Reputation
    40
    Thanks
    78
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by darkstormx View Post
    Try to do again the fourth step, but before clicking 'Patch' make a new folder in the folder 'GG_Bypass' named 'GG.Bypass' and transfer to it the both .bak files.
    copy the .bak files or move them ?

    ---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

    does this works on Windows 7 x32 ?
    Last edited by familotel; 08-21-2012 at 12:20 PM.

  9. #69
    xToy_Soldier's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    um i have a broken laptop screen so i have it connected to a desktop screen how can i choose PatchGuard Disabled v3?

    ---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

    btw what i mean by this is that my screen only shows up at the user sign in, which means i cant use the boot screen :/

  10. #70
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by xToy_Soldier View Post
    um i have a broken laptop screen so i have it connected to a desktop screen how can i choose PatchGuard Disabled v3?
    reboot your pc, there should be: WINDOWS 7 and PATCHGUARD DISABLED V3. Select Patchguard by using your arrows on your keyboard

  11. #71
    xToy_Soldier's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    How do i know if i did it? and what direction

  12. #72
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by xToy_Soldier View Post
    How do i know if i did it? and what direction
    Just follow the steps, reboot the pc and you should see it

  13. #73
    xToy_Soldier's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by Prepix View Post

    Just follow the steps, reboot the pc and you should see it
    Hopefully i click on the right thing cuz i cant see the boot screen -_-

  14. #74
    loko151's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    /fuckyea
    Posts
    112
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Amazed

    Unhappy help

    Quote Originally Posted by AeriaAVA View Post
    First Thing: thanks to : meawww + Jabberwo0ck + Mohaimen Hassan
    Second Thing: this is the full steps to Bypass the AVA Game Guard
    Third Thing: let's see the steps
    Tip: See the thread to the end there's more tips
    ----------------------------------
    First Step
    ------------------------------------
    1-Go to AVA Folder then Binaries
    2-Right Click AVA.exe - Properties
    3-Check Read Only - Go to Compatiblity
    4-Change Settings for all users check Run as administrator + Run compatiblity : Windows SP 2
    5-Apply + Ok
    6- Go to AeriaGames/AVA/NewzLauncher.exe
    7-Right Click then Properties Check Read only + go to Compatility
    8-Change settings for all users then check run as administrator
    9- Run compatiblity : Windows SP2

    ---------------------------------------------
    Now the Second Step
    ----------------------------------------------
    1-Go to AVA Folder then Binaries then delete Game Guard Folder finally delete GameGuard.des
    2-download the files which is in the attachment
    Important tip: in the attachment there's Cheat Engine Portable + Game guard folder and GameGuard.des

    -------------------------------------------------------------
    Third Step
    -------------------------------------------------------------
    1-Go to Control Panel > User Accounts and Family Safety >User Accounts.
    2-Click "Change user account control settings".
    3-Drag down the thingy to "Never Notify" aka UAC (User Account Control Off)

    -------------------------------------------------------------
    Fourth Step
    --------------------------------------------------------------
    1-Run "mk_bcdentry.bat".
    2-Run no_ds_pg.exe
    3-New window will popup with options About, Patch, Exit.
    4-Click Patch Attention!!!, Before clicking the "Patch" make sure you didnt closed the CMD Window!.
    5-Copy both of this files osloader.exe + osloader.exe.BAK and ntkrnlmp.exe + ntkrnlmp.exe.BAK to C:\Windows\System32
    6-Open the file dseo13b.exe.
    7-Click next / yes till you get into the main program.
    8-Select "Sign system file".
    9-in the empty place Put dbk32.sys then press ok.
    10-Repeat number 9 and put dbk64.sys on the text box then press OK.
    11-after doing number 10 now you gonna select Enable Test Mode
    12-Restart your computer.
    13-New"Boot Menu" will show up saying "Windows 7 or PatchGuard Disabled v3" select the "PatchGuard Disabled"

    ---------------------------------------------
    5th Step
    ----------------------------------------------
    1- Go to The CE in the erl bypasser file
    2-Click Edit > Settings > Extra.
    3-Check Read/Write Process Memory.
    4-Click "OK".

    ------------------------------------------------
    6th Step
    ------------------------------------------------
    1-Run "start-hidecon.bat" and the CMD will open.
    2-Type command line put "hidecon -ld" without quotes to load the driver.
    3-Run the cheat engine portable 6.2.
    4-Back to CMD window put "hidecon -l" without quotes.
    5-Back to CMD window put hidecon -ph (Space) "ProcesID" of the cheat engine you find doing the step 4
    ex: hidecon -ph 1234

    9-Now you have Cheat Engine hidden from Gameguard.
    -------------------------------------------------------------
    Finished
    --------------------------------------------------------------
    Important tips
    First tip is very very important : Open the game from NewzLauncer not aeria ignite
    Second tip : this is only for x64 if you want to try in x32 idk cuz i didn't try it in x32
    Third tip : is to follow this steps
    Forth tip : this is 3x1 thread
    5th tip : the three thread is 1st:http://www.mpgh.net/forum/201-allian...7-x64-bit.html
    2nd:http://www.mpgh.net/forum/289-allian...ed-method.html
    3rd:http://www.mpgh.net/forum/201-allian...y-changer.html
    and finally please Thanks + Download and thank
    meaww + Mohaimen Hassan +Jabberwo0ck
    --------------------------------------
    --------------------------------------
    my computer now says Test mode and microsoft(r) windows(R) (build 6002:service pack 2)

    help the test mode message is in all 4 corners

  15. #75
    Dieselmotor's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy
    How can i delete the text "patchguard Disabled v3" in the boot menu? I dont need it any longer.

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Similar Threads

  1. how does the new event for the 1year Azazel work?
    By nipoonnipoonnip in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2011, 05:05 PM
  2. pls some1 find the new code for cheat engine
    By d1v1ne in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2009, 03:18 PM
  3. why is the new patch for cambat arms so slow?
    By crazydude62 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2009, 08:46 PM
  4. I WONT MAKE NEW THREADS FOR 2 days
    By SpaceTime in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2009, 09:12 PM
  5. anyone have the new runnable for 06-02-06!!!!!!!!
    By AssasinZ in forum Gunz General
    Replies: 11
    Last Post: 02-07-2006, 08:56 PM