Thread: APSuper Macro

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 203
  1. #106
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    dont worry bout that too, since the next version check which gun you are using, and for QS if this isn't a sniper it will not QS
    Yes, but, as I asked, do we need to change our mouse keys for the quick scope? That's all I really need.

  2. #107
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by that's View Post
    Yes, but, as I asked, do we need to change our mouse keys for the quick scope? That's all I really need.
    yes to mouse middle or mouse wheel
    I Miss the old time


  3. #108
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    yes to mouse middle or mouse wheel
    It still works fine without changing to middle mouse wheel.

  4. #109
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by that's View Post
    It still works fine without changing to middle mouse wheel.
    for quickswitch yes, but if you try using something else like burst or basic macro, it will not work or it will have bug
    I Miss the old time


  5. #110
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    for quickswitch yes, but if you try using something else like burst or basic macro, it will not work or it will have bug
    Only need it for quickswitch. It works fine but still need it to like instantly stop when i f8 and start when i f7. And i've also noticed that it sometimes holds my shift down when I shoot (I use a sniper that requires the use of shifting) so I have to tap shift again to walk normally again.

  6. #111
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by that's View Post
    Only need it for quickswitch. It works fine but still need it to like instantly stop when i f8 and start when i f7. And i've also noticed that it sometimes holds my shift down when I shoot (I use a sniper that requires the use of shifting) so I have to tap shift again to walk normally again.
    it doesn't send shift down,
    I Miss the old time


  7. #112
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    it doesn't send shift down,
    Oh. Alright. Wasn't aware.

    ---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

    After I stop it (which it can start and stop fine initially) I have to close the macro out completely then restart it to start it again....

  8. #113
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by that's View Post
    Oh. Alright. Wasn't aware.

    ---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

    After I stop it (which it can start and stop fine initially) I have to close the macro out completely then restart it to start it again....
    this is the point that make my fun, this is also how i can know who read the thread and who don't, on the thread like my all other release there are some information that i don't give on the program like hotkey and ... (why i do that? 1. to know who read the thread and 2. people have to read the thread to use the full function of the program and once they read they normally dont post reply sending question on something that i already wrote on the thread)
    I Miss the old time


  9. #114
    that's's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    17
    Thanks
    628
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    this is the point that make my fun, this is also how i can know who read the thread and who don't, on the thread like my all other release there are some information that i don't give on the program like hotkey and ... (why i do that? 1. to know who read the thread and 2. people have to read the thread to use the full function of the program and once they read they normally dont post reply sending question on something that i already wrote on the thread)
    I've read the entire thread and I do know the hotkeys. F7 to start the quick switch and F8 to stop it... It says so in the program itself. I am only trying to use the quick switch... nothing else. The only reason I asked about the shifting was that in some macros that I have used, prior to yours, automatically shift down so I don't have to do it when I shoot. The macro somehow messes with my shift key to the point that after I tap shift and shoot, it--the program, i believe--continues to hold down my shift key.

    And I do understand you may be foreign to speaking English, which is also why it is quite difficult to decipher what you are trying to say.

  10. #115
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by that's View Post
    I've read the entire thread and I do know the hotkeys. F7 to start the quick switch and F8 to stop it... It says so in the program itself. I am only trying to use the quick switch... nothing else. The only reason I asked about the shifting was that in some macros that I have used, prior to yours, automatically shift down so I don't have to do it when I shoot. The macro somehow messes with my shift key to the point that after I tap shift and shoot, it--the program, i believe--continues to hold down my shift key.

    And I do understand you may be foreign to speaking English, which is also why it is quite difficult to decipher what you are trying to say.
    read the hotkey part on the thread you will see a hotkey that you probatly didn't know that the program was using
    I Miss the old time


  11. #116
    AVA Hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Grumpy
    @AVA PlaYe you Macro file not open! I run with administrator and check the tray and i can't find your macro!! APSuperMacro.exe not loading.! @REVIVE close theard.

  12. #117
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by AVA Hacker View Post
    @AVA PlaYe you Macro file not open! I run with administrator and check the tray and i can't find your macro!! APSuperMacro.exe not loading.! @REVIVE close theard.
    hey kid, come here telling shit like this again, and i request to Dave a ban. @REVIVE remove his post since hes just a moron that is mad because i made program LOT better than his, also you have to run anti-leecher.
    I Miss the old time


  13. #118
    AVA Hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Grumpy
    Ok. kid i runned your shit (anti - leecher) and write my name: AVA Hacker and click to button check and open MPGH window and leecher say Window Changed While Check... WHAT IS THIS error? And for what is this leecher?

  14. #119
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by AVA Hacker View Post
    Ok. kid i runned your shit (anti - leecher) and write my name: AVA Hacker and click to button check and open MPGH window and leecher say Window Changed While Check... WHAT IS THIS error? And for what is this leecher?
    lmao, go read the thread, then ask question. you haven't set the delay lmao, read then post, not post then ask
    I Miss the old time


  15. #120
    AVA Hacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    lmao, go read the thread, then ask question. you haven't set the delay lmao, read then post, not post then ask
    Your fking Anti-leecher not work! I want 10 min and say Window Changed While check!

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Preview] APSuper Macro
    By AVA PlaYe in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 08-20-2012, 02:05 PM
  2. Gunz Macro
    By DarkHero006 in forum Gunz General
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2006, 12:16 PM
  3. Crazy macro :P
    By sf0d in forum General Gaming
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2006, 12:28 PM
  4. Macro SS
    By EleMentX in forum Gunz General
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2006, 03:07 AM