Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 109
  1. #46
    iamnumber4's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    210
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Confused
    FAKING ANTI LEANCHER ITS OPEN CHROME send me to my setings and its show Window Changed while check -.- and i click again hours fak it and i have 64 Bi!

  2. #47
    Sando1337's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Does this give euro as fast as the exp in exp adder(80 rewards per game)? Or does it just change the box value to 4 for you?
    Since when I just change the box value to 4 and use exp adder I still get the same amount of euro as the regular dv farm(8-10 rewards).

  3. #48
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    It will give you the regular amount.
    Even familiar landscapes will
    reveal a different kind of beauty
    if you change your viewpoint.
    Where these new encounters
    and new bonds will lead you...
    Such dazzling golden days.
    I, too, look forward to
    what I might behold.

    Everything depends on you friend. Be strong don't give up. Don't let the sadness hurt you. Be strong and prevail!

  4. #49
    dacoolnic12345678910's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    U.S
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    45
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by punisher54 View Post
    me too

    10/char
    I have the exact same problem

  5. #50
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by iamnumber4 View Post
    FAKING ANTI LEANCHER ITS OPEN CHROME send me to my setings and its show Window Changed while check -.- and i click again hours fak it and i have 64 Bi!
    chrome block my bto from reading the title, use another browser until i fix it, thanks

    Quote Originally Posted by punisher54 View Post
    me too

    10/char
    Quote Originally Posted by se7enthsin View Post
    It did auto start for me, and it set the box to 4. But the game timer isn't "broken" quick. you might want to recheck your code.
    it could be because of the double reward blocked ? Any idea @Jabberwo0ck ?

  6. #51
    ashfire1231's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    aaaaaaa can someone make something like this but on 32bit -.-

  7. #52
    DarkSt0rmX's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Dragonball GT
    Posts
    1,217
    Reputation
    19
    Thanks
    1,372
    My Mood
    Relaxed
    Hmm.. I just get Idie for too long.. (I just was doing my homework)

     
    Skype: vituzzzu21

     
    Quote Originally Posted by Nuuma View Post
    he added me amd65 i got it , legit guy i vouch him
    Quote Originally Posted by .Cereal View Post
    People these 3 guys are trusted and safe, no harm for you .
    Quote Originally Posted by Kailani View Post
    thanks for gun adding for me
    Quote Originally Posted by kurtdampire View Post
    Really fast ! I vouch for this guy. Thanks again.
    Quote Originally Posted by GtxRive123 View Post
    THIS GUY IS SO LEGIT.! HE DOES THE GUNADD SO FAST.! HE IS 100% LEGIT no SCAM.!! Fastest gunadder in MPGH.NET in my oppinion I VOUCH FOR HIM !
    Quote Originally Posted by FreaZzer View Post
    Thanks for adding ! He's legit and fast !

  8. #53
    ori117798's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    138
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cool
    DOES THAT WORKS FOR ANYONE ?
    I get 1 "Mission time complete" thing and then the game crashes.

  9. #54
    MCmansa's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get a GameGuard error when i do this, its "Remove F://Programm...... *.erl" i have do this and Restart, than i delete The GameGuard folder and use the Bypass GameGuard Folder, later came the problem again.
    Sry for my bad english.

  10. #55
    GunAdderPro's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I hate ths-.- guys make a Video i cant open the F5 Euro.exe idk i have try it with adminisator i have try it with Anti Leecher i have try it all cmon make a vIDEO

  11. #56
    cosmin7's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    dont work why dont can post one video !?

  12. #57
    mah82's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i get exp only i checked low exp euro and its only exp

  13. #58
    ifeldr's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Italy,Veneto.Treviso
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    64B Only

    like i said, here the release of the F5-euro

    Use with Exp-Add from jabberwoock,

    Step 1 : Run Anti-leecher Which Will Open The F5-euro

    Step 2 : Start The Game And Inject the .dll of jabberwo0ck (you can download there : http://www.mpgh.net/forum/201-allian...exp-adder.html)

    Step 3 : Once AVA Is Started, Choose In The Option On The F5-euro,
    Option Are : Euro And Low Exp
    Euro = Will Add Euro With the .dll so everything will be full automatic and it will add euro
    low exp = you get less exp from the exp-add

    Step 4 : Create A DVE Room And Everything Will Be Automatic.


    Hotkey :
    Code:
    END = Close The F5
    *There No Anti-Afk Kick For Those That Planned To Use The Method With 2 Player.*
    *You Can Do Something Else On Your Computer While It Farm!*
    *It Doesn't matter If You Start The F5 After Or Before You Run The Game*

    Now to all guys that PM me saying : why there no exit key for your auto-f5 in APSuper Macro?
    If you would had read the thread you would had understand that when you press the key :
    Code:
    END
    : It Stop The Program.

    Virusscan :
    F5-Euro-For Exp Add.rar - Le scanner antivirus de Jotti
    https://www.virustotal.com/file/6c37...is/1348186398/



    Report Any Bug Please, Because Tested On Win7 Only
    i send u pm for one questions

  14. #59
    CBUrban's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    323
    My Mood
    Aggressive
    I use exp auto farmer .. inject and it work but i only become EXP!!!! i dident need exp only euro.

    i cant open f5 euro.. im windows 7 64bit.. i can only start for work auto f5 normal client but on this only exp..

  15. #60
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    i found the bug going to update soon

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Idea for exp farm / add loss and win - Possible or not?
    By Bloody123 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2012, 08:22 PM
  2. need help for exp hack..
    By downspout in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2009, 06:42 PM
  3. HACKER IS STILL WORKING FOR EXP?
    By saviolpee in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2009, 12:03 PM
  4. For those of you who are desperate for exp/gp
    By startdriveturn in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2009, 10:52 PM
  5. [Need] Players for Exp Glitch
    By FatEmoLLaMa in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 08-03-2008, 05:14 PM