Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 124
  1. #76
    kb041204's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Hong Kong, Kowloon
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I want 32 bit version!!!!!

  2. #77
    KoneyJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by AeriaAVA View Post

    Open The Game From NWZLauncher.exe not anything another
    I did but the game still crash when I use CE
    btw. im using 64bit
    Last edited by KoneyJ; 10-13-2012 at 06:29 AM.

  3. #78
    Threadstarter
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by kb041204 View Post
    I want 32 bit version!!!!!
    It's for 32 too.


    ---------- Post added at 06:16 AM ---------- Previous post was at 06:16 AM ----------

    Quote Originally Posted by KoneyJ View Post
    I did but the game still crash when I use CE
    btw. im using 64bit
    btw it works i tested it with 2 testers and it works
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  4. #79
    daviddidi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,164
    Reputation
    13
    Thanks
    1,963
    My Mood
    Doh
    hi bro !

    I have use [AA]Bypass_mpgh.net.rar and When i start my computer i 2 Choice "start windows 7" or "Start [AA]Bypass_mpgh" i need Of the uninstal help me please.
    Thank you !

  5. The Following 2 Users Say Thank You to daviddidi For This Useful Post:

    Awpfeatava (10-20-2012),Fusiondépedra (10-20-2012)

  6. #80
    Threadstarter
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by daviddidi View Post
    hi bro !

    I have use [AA]Bypass_mpgh.net.rar and When i start my computer i 2 Choice "start windows 7" or "Start [AA]Bypass_mpgh" i need Of the uninstal help me please.
    Thank you !
    Open cmd.exe as Administrator and Copy & Paste this cmd:


    bcdedit /delete {46595952-454E-4F50-4747-554944FEEEEE}
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  7. #81
    daviddidi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,164
    Reputation
    13
    Thanks
    1,963
    My Mood
    Doh
    nice bro thx ( in my second computer i have windows xp 32 bits and i start AVA with CE and AVA close)

  8. The Following 2 Users Say Thank You to daviddidi For This Useful Post:

    Awpfeatava (10-20-2012),Fusiondépedra (10-20-2012)

  9. #82
    tampa1's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It don't work for some people.. even if you're not a noob at this.. running 64 also.. same crap ce closes

  10. #83
    Threadstarter
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by tampa1 View Post
    It don't work for some people.. even if you're not a noob at this.. running 64 also.. same crap ce closes
    No , Who Can't Do This So He's A Noob User.
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  11. #84
    chuchooman's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    please new hack uav dll plz

    ---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

    Please get a new uav hack dll please

  12. #85
    pacman1911's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    AeriaAVA i have don the uninstall with cmd.exe but now when i reset my pc it asks me to choose for 2 windows 7 and when i press one of them in the corner of desktop signs:test mode windows 7,do you maybe know how to remove that and windows7 option?

  13. #86
    Threadstarter
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by pacman1911 View Post
    AeriaAVA i have don the uninstall with cmd.exe but now when i reset my pc it asks me to choose for 2 windows 7 and when i press one of them in the corner of desktop signs:test mode windows 7,do you maybe know how to remove that and windows7 option?
    Open dseopg.exe and disable test mode
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  14. #87
    pacman1911's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    Thank you for quick answer,test node disapeared,but again when i start my pc it asks me to choose between 2 windows7,it never ask me before i installed bypasser and now when i turn on my pc it asks me to choose,do you maybe know how to fix that?

  15. #88
    Threadstarter
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by pacman1911 View Post
    Thank you for quick answer,test node disapeared,but again when i start my pc it asks me to choose between 2 windows7,it never ask me before i installed bypasser and now when i turn on my pc it asks me to choose,do you maybe know how to fix that?
    type msconfig in run

    then go to boot tap and delete the second choose
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  16. #89
    zar555's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    idk
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cynical
    For some reason i dont get the patch thing when i open mk_bcdentry only get a cmd box which says alot of stuff but most important thing is i guess it says, system does not find the specified file

    http://i.imgur.com/DOmHR.png

    Some of it is norwegian just ignore that hehe
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Patcher doesnt work qq.png  

    Last edited by zar555; 10-13-2012 at 03:53 PM.

  17. #90
    godkids's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    AveriaAvA,im wondering will it work for other FPS which also using gameguard as anti-hack?for example Sudden attack...but sudden attack don't have binaries,it got only gameguard(although binaries has only gameguard also)

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Threads

  1. How To Fix 99% Loading Error [FAST AND EASY]
    By Exsilium in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 48
    Last Post: 06-04-2012, 04:10 PM
  2. Make Easy Money Online for VIP
    By IVIax94 in forum Spammers Corner
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2009, 09:52 PM
  3. need easy walkthrough tutorials for c++
    By true1playa in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 13
    Last Post: 08-29-2008, 10:44 AM
  4. Tutorial - How to use Visual Basics 6 (vb6) for WarRock "easy"
    By Oneirish in forum Programming Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-2008, 09:23 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 01-26-2008, 11:57 AM