Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
  1. #31
    Arklenao's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    100
    Reputation
    10
    Thanks
    57
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    Latest update of my Capsule Shop troll hack table.

    New Functions:
    Automatically opens the AVA.exe process.

    How to use:
    1.Download Cheat Engine 6.2 HERE
    2.Install Cheat Engine
    3.Double click on the .CT file in the downloaded RAR archive.
    4.Click "yes" or "yes to all" if it wants you to start a lua script.
    5.If AVA is already started you should see your nickname and rank value in the Cheat Engine window, otherwise you see "???" which means you have to start AVA first.
    6.To change your name or rank just double click on one of the red marked items in the picture and enter a new name (not longer than 14 characters) or a rank value (1-56).
    INFO: If you restart AVA you have to attach the new AVA.exe process to Cheat Engine or close Cheat Engine and click on the .CT again.

    EDIT: If the rank hack doesn't work for you but the name hack does, right click the name -> Browse this memory ... and look around 2 lines under your name for something between all the ". . .". Right click it and add the address to the list as BYTE.
    If the value does now equal to your rank (1=Ducky, 51 = Brigadier General..) you can change it now. If not try another address. Hope this helped!






    Virusscans:
    Jotti
    Metascan
    Virustotal
    I saw a guy using super guns etc. in game and he was ranked "General", he also had anti-kick coz he suddenly ended up in the opposite team as my team was trying to kik him, i voted no, not just bcoz i wanted to win but there were 3 guys in the other team who were using the same hacks, and high rankers too. i got oout of the game and checked the names in game, then i saw his name was not in the player's list, but more importantly, so does his rank, no one in the room was ranked "General", highest was a major who i remembered was in the opposing team. So now, my fellow hackers, I;d like to ask is there arank changer that works in game now?

    ---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

    maybe the guy I saw was just testing it...so maybe we can expect it to be released soon...a rank changer that works in game...this will be super cool...

  2. #32
    ShunnyBun's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    female
    Location
    MPGH Paradise
    Posts
    1,650
    Reputation
    33
    Thanks
    111
    My Mood
    Happy
    I hate how i always get kicked from AVA with CE without a error..


  3. #33
    ccman32's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Reputation
    325
    Thanks
    21,619
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Arklenao View Post
    I saw a guy using super guns etc. in game and he was ranked "General", he also had anti-kick coz he suddenly ended up in the opposite team as my team was trying to kik him, i voted no, not just bcoz i wanted to win but there were 3 guys in the other team who were using the same hacks, and high rankers too. i got oout of the game and checked the names in game, then i saw his name was not in the player's list, but more importantly, so does his rank, no one in the room was ranked "General", highest was a major who i remembered was in the opposing team. So now, my fellow hackers, I;d like to ask is there arank changer that works in game now?

    ---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

    maybe the guy I saw was just testing it...so maybe we can expect it to be released soon...a rank changer that works in game...this will be super cool...
    I don't know that hack.

  4. #34
    solitex's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    I don't know that hack.
    Hey bro, i have 2 question:
    can u tell if the name changer work in capsule shop? it is the same one like Red spot"s name changer?

    I used redspot name changer, when i win the capsule, it shows my real name.

    can we buy para or buy capsule guns that requires master sergeant 1 or staff sergeant 3 when we use the rank changer although our rank lower than the required one?

  5. #35
    daviddidi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,164
    Reputation
    13
    Thanks
    1,963
    My Mood
    Doh
    I use the work ok my name change in Capsule shop and i win caps and it's my really name :x

    I want to Develop this World,
    But you Never Tell Me The Source Code ...

    Joined Forum: April 2011

  6. The Following 2 Users Say Thank You to daviddidi For This Useful Post:

    Awpfeatava (10-20-2012),Fusiondépedra (10-20-2012)

  7. #36
    Veracy's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thx it worked

  8. #37
    ariffin1201's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    White House
    Posts
    606
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    Patch??????

  9. #38
    bishon21's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    cairo
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Cheeky
    thanks pro

  10. #39
    Sylencer90's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Bored
    i guess gameguard blocks it :<

  11. #40
    FlasHDD's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ehmm it doesnt show my name and my rank in the engine :/ only ?? but ava is running

  12. #41
    Hack5's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    female
    Posts
    111
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    Latest update of my Capsule Shop troll hack table.

    New Functions:
    Automatically opens the AVA.exe process.

    How to use:
    1.Download Cheat Engine 6.2 HERE
    2.Install Cheat Engine
    3.Double click on the .CT file in the downloaded RAR archive.
    4.Click "yes" or "yes to all" if it wants you to start a lua script.
    5.If AVA is already started you should see your nickname and rank value in the Cheat Engine window, otherwise you see "???" which means you have to start AVA first.
    6.To change your name or rank just double click on one of the red marked items in the picture and enter a new name (not longer than 14 characters) or a rank value (1-56).
    INFO: If you restart AVA you have to attach the new AVA.exe process to Cheat Engine or close Cheat Engine and click on the .CT again.

    EDIT: If the rank hack doesn't work for you but the name hack does, right click the name -> Browse this memory ... and look around 2 lines under your name for something between all the ". . .". Right click it and add the address to the list as BYTE.
    If the value does now equal to your rank (1=Ducky, 51 = Brigadier General..) you can change it now. If not try another address. Hope this helped!






    Virusscans:
    Jotti
    Metascan
    Virustotal
    Its not working for me it dosn't say my Name or any number on CE it does "??"
    Please help

    I have WIN7 32Bit.

  13. #42
    roscat91's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Very nice !!!

  14. #43
    LoneWolf3400's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Relaxed
    My Cheat Engine says "Error While Opening the Process?"...

  15. #44
    ccman32's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Reputation
    325
    Thanks
    21,619
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by LoneWolf3400 View Post
    My Cheat Engine says "Error While Opening the Process?"...
    You have to bypass first...

  16. #45
    LoneWolf3400's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    You have to bypass first...
    My bad, i feel dumb.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Capsule Shop Rank Hack + Name changer V5 - 7th Nov UPDATE - fixed rank pointer
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 11-09-2012, 02:30 PM
  2. [Patched] Capsule Shop Rank Hack V3 - UPDATE + Name changer
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 55
    Last Post: 10-13-2012, 01:07 PM
  3. [Patched] Capsule Shop Rank Hack
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 50
    Last Post: 09-27-2012, 10:33 AM
  4. [Patched] Capsule Shop Rank Hack V2 - UPDATE
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 09-26-2012, 01:25 AM
  5. [Search]Name Changer Hack 1.7 Cod4
    By Templarjus in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2010, 08:13 PM