Thread: APMacro

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
  1. #46
    iWannahacks's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    In Love
    I try this but shows its detected

    = Request for Lock =

  2. #47
    gerardo69's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Grumpy
    i did everything, i read and it still dont work i have been doing this since 7am pacifictime
    4 hours doin it ;(

  3. #48
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    it still work, this was only AVA update, and i don't use any pointer to the game or touch game files, the only thing that can patch is it xigncode doing a patch which was yesterday
    Yo.... I watched the update tonight out of the corner of my eye while i was dowloading the patch. It did update the Binaries/Xigncode file from what i could see. Macro does not work for me now and detects only as a third party error. I thought it may be another update today with the patch. Best to give you feedback as my system is stable and runs all other old hacks etc until they were patched/detected.

  4. #49
    OGHgamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    SKYNET™
    Posts
    117
    Reputation
    10
    Thanks
    1,704
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by stevecbns View Post
    Yo.... I watched the update tonight out of the corner of my eye while i was dowloading the patch. It did update the Binaries/Xigncode file from what i could see. Macro does not work for me now and detects only as a third party error. I thought it may be another update today with the patch. Best to give you feedback as my system is stable and runs all other old hacks etc until they were patched/detected.
    it works fine, just run the game first then run the macro

  5. #50
    gerardo69's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Grumpy
    yooo it stiil dont work brahhh !!! dont u get it!!!! (o.0)--> "----> detected<-----"

  6. #51
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    It is only working for very few peolple.......... Doesn't work for me.

  7. #52
    Aaronotm's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Devilish
    well have u disabled xsherlock ? not made it manual did u run it as admin and did u start it ingame ?

  8. #53
    gerardo69's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Grumpy
    1. i disabled xsherlock. 2.i run it as admin. 3. tryied 3 diffent ways....1)starT apmacro then ava 2) starT A.V.A then apmacro 3) started both of them at the same time.. im i doing some thing wrong here??

    ---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

    1. i disabled xsherlock. 2.i run it as admin. 3. tryied 3 diffent ways....1)starT apmacro then ava 2) starT A.V.A then apmacro 3) started both of them at the same time.. im i doing some thing wrong here??

    ---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

    Quote Originally Posted by Aaronotm View Post
    well have u disabled xsherlock ? not made it manual did u run it as admin and did u start it ingame ?
    1. i disabled xsherlock. 2.i run it as admin. 3. tryied 3 diffent ways....1)starT apmacro then ava 2) starT A.V.A then apmacro 3) started both of them at the same time.. im i doing some thing wrong here??

  9. #54
    StaxM8's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    162
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by OGHgamer View Post
    it works fine, just run the game first then run the macro
    You're wrong.

  10. #55
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by StaxM8 View Post
    You're wrong.
    hes right, if you get problem go INGAME then run it,

    personally i don't have to do that and i tested while helping someone it work perfectly, so if its too hard for you or you got any problem, go ingame then run it.

  11. #56
    gerardo69's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    hes right, if you get problem go INGAME then run it,

    personally i don't have to do that and i tested while helping someone it work perfectly, so if its too hard for you or you got any problem, go ingame then run it.
    i just did it while in game and its beps long and then it pops out sayying 3rd party error??? so whos rigth whos wrong?? :l

  12. #57
    evo85210's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    12
    Thanks
    883
    My Mood
    Stressed
    so what does this do?
    oh and i just saw you, AVAPlaYe7, in-game, nice superweapon/1HKO hack

    Subscription to my YouTube Channel is always appreciated! (oXProskillzXo)

  13. #58
    badAZZZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    IN MY HOUSE HACKING UR GAME
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    so umm like will it work with out al that snit

  14. #59
    gerardo69's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Grumpy
    it dont work at all its detected!!!!!!!

  15. #60
    badAZZZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    IN MY HOUSE HACKING UR GAME
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    yea it is bro man it keeps crashing

    ---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

    i got 3d party error

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] APMacro/Tool
    By AVA PlaYe in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 101
    Last Post: 09-09-2012, 02:23 PM