Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 161
  1. #61
    xizorzrock's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    female
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    Hunted man, read it carefully, "I have windows 7 64 bit , .net framework 4 and 4.5 but "

  2. #62
    Chrome Boy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Freedom
    Posts
    1,437
    Reputation
    10
    Thanks
    5,126
    My Mood
    Devilish
    Then I don't know sorry you got to wait for ccman32



  3. #63
    Dominik Holm's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Yeehaw
    I Have 4.0 and 4.5 i tested on WIN 7 x64Bit and WIN8 x64 dosnt work lawl

  4. #64
    -ITBoy-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Big Hole OOOOO
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angry
    its still don't work for me i want to ask why ??

  5. #65
    SzaQal's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Here n There
    Posts
    160
    Reputation
    36
    Thanks
    35
    My Mood
    Cold
    work but now i got xigncode error .-.
    ill try to do something with xc3 error and ill upload screenshots dat this cheat is working

  6. #66
    kantru22's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    not working

    Still not working...

  7. #67
    Elidonn's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Albania :D
    Posts
    315
    Reputation
    10
    Thanks
    107
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by SzaQal View Post
    work but now i got xigncode error .-.
    ill try to do something with xc3 error and ill upload screenshots dat this cheat is working
    How you made it work ?

  8. #68
    gamersnata's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    515
    Reputation
    61
    Thanks
    79
    My Mood
    Relaxed
    well nice try @ccman32

  9. #69
    ne0xllx's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have win 7 64bit and framework 4.0 & 4.5. but it doesn't work for me. here the problemsignatur!!

    Problemsignatur:
    Problemereignisname: CLR20r3
    Problemsignatur 01: ultimate.public.v2.21 - fixed
    Problemsignatur 02: missing
    Problemsignatur 03: 515a4450
    Problemsignatur 04: core32
    Problemsignatur 05: 1.0.0.0
    Problemsignatur 06: 515a4450
    Problemsignatur 07: 1d
    Problemsignatur 08: 8c
    Problemsignatur 09: System.InvalidOperationException
    Betriebsystemversion: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Gebietsschema-ID: 1031
    Zusatzinformation 1: 0a9e
    Zusatzinformation 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Zusatzinformation 3: 0a9e
    Zusatzinformation 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

  10. #70
    DErBierman's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    It dont open i have .net 4.5
    Can anybody help?

  11. #71
    SLAV7EN's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Psychedelic
    It is not working for me nor for 3 of my friend's ...
    and i got a VIRUS WARNNING , it is ok for it to contain viruses but not working :S

  12. #72
    besofezo's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    Guys before you keep commenting in this:

    IT DOES NOT WORK ON 32 BIT SYSTEMS, SO STOP COMMENTING ON THAT PLEASE.
    im 64 bit bt it dosnt work

  13. #73
    mazior17's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Mexoco
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Win 7 x64 I have already net 4.0/4.5 and still nothing...

  14. #74
    4pikida's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    female
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ehm guys Help me pls. I start it as Admistrator and next my mouse is a smybol that it loed but than it dont start-.- help me .. i Have 62 bit

  15. #75
    SzaQal's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Here n There
    Posts
    160
    Reputation
    36
    Thanks
    35
    My Mood
    Cold
    work perfectly

    proves:







    Instaled packs:
    - Framework 4.5
    - Silverlight
    - Visual C++ 2005 Redistributable Pack

    (i dont know which pack made it working becouse i got Visual Studio 2012 IDE and probably packs from this software made it working for me)

    BTW. U need to wait max 1 minute after cheat start - then it should be visible behind AVA window
    Last edited by SzaQal; 04-02-2013 at 06:10 AM.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] AVA Menu hack v2.21 - (Apr. 1 2013 GERMAN TIME) - Coop functions!
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 92
    Last Post: 04-01-2013, 07:55 PM
  2. [Detected] AVA Menu hack - UPDATE - (Feb. 1 2013 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 219
    Last Post: 02-13-2013, 08:12 AM
  3. [Detected] AVA Menu hack - UPDATE - (Jan. 29 2013 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 113
    Last Post: 02-01-2013, 09:20 AM
  4. [Detected] AVA Menu hack - UPDATE - (Jan. 24 2013 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 193
    Last Post: 01-29-2013, 10:30 PM
  5. [Detected] AVA Hotkey hack - UPDATE (Jan. 7 2013 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 149
    Last Post: 01-14-2013, 08:01 AM