Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215
  1. #136
    joyrobert's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Romania , Bacau
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Aggressive
    This 1 workwd. Thx. GOOD bles u. Ceep doing this And u will have all the lack in the wold.

  2. #137
    pieppiep's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine
    still working for me (windows 7 64bit )

  3. #138
    sangueazzurro's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Napoli
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    is compatible with win8?

  4. #139
    georgeleahu's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Dead
    i m playng right now stil working guys

  5. #140
    gaskoin's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    give detected with me 5 times .....thanks any way ..pt em grande lol

  6. #141
    jeremyg6's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    24
    Thanks
    7
    My Mood
    Relaxed
    Still works for me

  7. #142
    russak8642's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    whats are the keys there not showing but sniper with normal target like pistol

  8. #143
    Exotiic.'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    '|NYC|'
    Posts
    3,497
    Reputation
    421
    Thanks
    841
    My Mood
    Paranoid
    Another Great Release! (:

  9. #144
    cien8's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    "Unable to allocate memory in the remote process".

  10. #145
    needhaxx's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by cien8 View Post
    "Unable to allocate memory in the remote process".
    Got same thing..
    Using windows 7 64bit

  11. #146
    TrollM4ster's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by needhaxx View Post
    Got same thing..
    Using windows 7 64bit
    Thats what i get when i run it as admin!
    Got Invalid parameter: hProzess when i dont run it as admin

  12. The Following User Says Thank You to TrollM4ster For This Useful Post:

    aznoob1 (06-15-2013)

  13. #147
    1gun_man's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    bro it is detected now

  14. #148
    Mattia9696's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Hack success loaded but in Ava menu the game close and comes out Sherlock.

    DETECTED NOW!!

  15. #149
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Mattia9696 View Post
    Hack success loaded but in Ava menu the game close and comes out Sherlock.

    DETECTED NOW!!
    It's not detected as I am using it right now. @ccman32 it took me ages to get this working on my new Windows8 64 bit PC tonight, and xhunter1 driver kept coming back through somewhere, and I couldn't catch but think it was through xigncode. So used process hacker and ccleaner and got it working. It looks like area keep changing the process for the xhunter1 load!

  16. The Following User Says Thank You to Riddick For This Useful Post:

    Mattia9696 (06-16-2013)

  17. #150
    gabybou's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    france
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Solution please

    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    It's not detected as I am using it right now. @ccman32 it took me ages to get this working on my new Windows8 64 bit PC tonight, and xhunter1 driver kept coming back through somewhere, and I couldn't catch but think it was through xigncode. So used process hacker and ccleaner and got it working. It looks like area keep changing the process for the xhunter1 load!

    Have solution for the problem ? :

    - Security - alert - problem 0xe019100b

    - all time ava crash .. Thanks.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] AVA Hack v1.20 - No Recoil - No Spread - Knife Booster - Crosshair Changer
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 214
    Last Post: 06-12-2013, 05:17 PM
  2. [Detected] AVA Hack v1.14 - No Recoil - No Spread - Knife Booster - Crosshair Changer -
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 153
    Last Post: 06-04-2013, 02:20 PM
  3. [Detected] AVA Hack v1.11 - No Recoil - No Spread - Knife Booster - Crosshair Changer - GUI
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 207
    Last Post: 06-01-2013, 11:25 PM
  4. [Detected] AVA public hack- no recoil, no spread, damage maximization - (November 29 2012)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 115
    Last Post: 12-04-2012, 11:00 AM
  5. hack No Recoil / Less Spread
    By handicap in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 08-24-2008, 08:01 PM

Tags for this Thread