Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
  1. #31
    khatcha's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    My House
    Posts
    115
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by aaron2z View Post
    I don't understand the point of these macros... Someone please explain to me what they even do? I downloaded it, ran it, played with the settings. Nothing changed. I used the down arrow to turn it on, got the beep. Left clicking worked, but I couldn't tell any difference. It claims to have clicks per second? I click and nothing is different. Same damage, there's no extra bullets, no extra shots, nothing. I don't understand wtf the point of this is if it doesn't actually change a fcking thing

    Oh but good work op. thanks for the release
    You have to set Fire to Middle House button. The whole point of macro is to get rid of recoil & a bit of spread as well. It's basically rapid tapping for you so it's not extremely effective with guns with already low recoil, but it is very effective for tapping guns like Para, M14, FG42, etc.

  2. The Following User Says Thank You to khatcha For This Useful Post:

    agora555 (12-29-2013)

  3. #32
    sasorek999's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Cheers + !

  4. The Following User Says Thank You to sasorek999 For This Useful Post:

    agora555 (12-29-2013)

  5. #33
    kaplilg's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Narnia
    Posts
    102
    Reputation
    17
    Thanks
    6
    My Mood
    In Love
    Thanks man works perfectly


  6. The Following User Says Thank You to kaplilg For This Useful Post:

    agora555 (12-29-2013)

  7. #34
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    i open it nothing happen nothing open at all what is wrong >?
    no Error's or any thing but nothing open at all

  8. #35
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    23
    Thanks
    3,714
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by sam201055 View Post
    i open it nothing happen nothing open at all what is wrong >?
    no Error's or any thing but nothing open at all
    For me the macro is still working.
    Anyone else have the same problem??

  9. #36
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    For me the macro is still working.
    Anyone else have the same problem??
    it might be couz of me idk really what is wrong
    am deleted x hunter proses & Del logs and pref files
    Run CCleaner so don't really know what ells do to
    any idea how to help ?
    other macro program's work by the way and ava co op helper work fine
    i just want the your macro for the QS i don't normally use macro any way
    so if you could help any way I would appreciate this فاء

  10. #37
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    downlodet C++ 2012 + Net Fram 4.5 and it works now fine now so it was my Error for not opening at first
    all work fine now the Macro and the QS work amazing thx allot

  11. The Following User Says Thank You to sam201055 For This Useful Post:

    agora555 (12-31-2013)

  12. #38
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    23
    Thanks
    3,714
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by sam201055 View Post
    downlodet C++ 2012 + Net Fram 4.5 and it works now fine now so it was my Error for not opening at first
    all work fine now the Macro and the QS work amazing thx allot
    I'm still very happy for you

  13. The Following User Says Thank You to agora555 For This Useful Post:

    sam201055 (12-31-2013)

  14. #39
    makita's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    thanks man realy good work!

  15. #40
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    why for me is detected...fk

  16. #41
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    why for me is detected...fk
    Do this Steps in Raw and don't mess any thing

    download C++ 2012 86X+64X + Net Framework 4.5
    Restart PC
    After
    Disable xhunter Processor

    Go to your Prefetch folder location in your C:/Windows folder and delete Every Thing inside
    Go to your XIGNCODE.USA folder location in C:/AeriaGames/AVA/Binaries/XIGNCODE.USA
    and delete everything in there except x3.xem and xnina.xem
    Go to your Logs folder located in C:/AeriaGames/AVA/Log and delete Every Thing inside
    Run CCleaner
    Restart PC
    Go back to your Prefetch folder and make sure everything is still gone

    After that Start Game normal after go in game go to Option Set Fire to Mouse Wheel
    after that go back to lobby after that Alt+Tab And go Open the Macro
    It will Work fine with no Detection What so ever For this and Any Most Game Hacks

  17. The Following User Says Thank You to sam201055 For This Useful Post:

    agora555 (01-03-2014)

  18. #42
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    who can help me with this macro because for me is detected..

  19. #43
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    who can help me with this macro because for me is detected..
    already told you what to do read last comment

  20. #44
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i download C++ 2012 64X + Net Framework 4.5
    xhunter Disable
    XIGNCODE.USA deleted
    AVA/Log deleted
    CCleaner run
    restart pc
    and still dont working detected after 10 sec

    sam201055 what OS you have?
    my is 7 Ultimate

  21. #45
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    i download C++ 2012 64X + Net Framework 4.5
    xhunter Disable
    XIGNCODE.USA deleted
    AVA/Log deleted
    CCleaner run
    restart pc
    and still dont working detected after 10 sec

    sam201055 what OS you have?
    my is 7 Ultimate
    Same as you win7/64Bit
    you need 86X too not just 64X ok
    second try the next
    1: Go to start menu and locate your folder/storage file called "Computer" or "My Computer" and do not open it.
    2: Right click "My Computer" and click properties.
    3: Click "Advanced System Settings" in the upper left hand corner.
    4: Clicking the first "Settings" option under Performance.
    5: Go to the Data Execution Prevention tab or the DEP tab.
    6: Check the menu that says, "Turn on DEP for all programs and services except those I select:"
    7: Click "Add."
    8: Go to this file located at: C:/AeriaGames/AVA/Binaries/AVA.exe (It's a .exe file and also, some of you may have your AeriaGames folder in your "Program Files" folder, so if it's not on your C:/ Drive then check there)
    9: Apply to all and then ONLY RESTART IF STATED TO!
    10: You should be all done with this step.
    Then Restart after
    after That Do the Perverse Steps
    Del of Log and Pref File and run CCleaner etc..

    Star the game first not the macro ok

    Try and Tell me what happen

  22. The Following User Says Thank You to sam201055 For This Useful Post:

    agora555 (01-03-2014)

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Macro + Quickswitch 1.1 Release! | 100% Undetectable
    By agora555 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 69
    Last Post: 12-18-2013, 05:48 PM
  2. [Detected] The Conjurer™ v3.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 11-06-2013, 09:23 AM
  3. [Outdated] The Conjurer™ v2.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 10-12-2013, 02:05 PM
  4. [Detected] The Conjurer's Multi-Tool | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 10-01-2013, 08:59 PM
  5. Sniper macro quickswitch code
    By rahaga99 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2012, 05:28 AM