Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
  1. #46
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by sam201055 View Post


    Same as you win7/64Bit
    you need 86X too not just 64X ok
    second try the next
    1: Go to start menu and locate your folder/storage file called "Computer" or "My Computer" and do not open it.

    2: Right click "My Computer" and click properties.
    3: Click "Advanced System Settings" in the upper left hand corner.
    4: Clicking the first "Settings" option under Performance.
    5: Go to the Data Execution Prevention tab or the DEP tab.
    6: Check the menu that says, "Turn on DEP for all programs and services except those I select:"
    7: Click "Add."
    8: Go to this file located at: C:/AeriaGames/AVA/Binaries/AVA.exe (It's a .exe file and also, some of you may have your AeriaGames folder in your "Program Files" folder, so if it's not on your C:/ Drive then check there)
    9: Apply to all and then ONLY RESTART IF STATED TO!
    10: You should be all done with this step.
    Then Restart after
    after That Do the Perverse Steps
    Del of Log and Pref File and run CCleaner etc..

    Star the game first not the macro ok

    Try and Tell me what happen
    hello @sam201055 I have seen your comments, thank you very much for trying to help people

  2. #47
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    how you start the game with NWZLauncher or AeriaGames/AVA/Binaries/AVA.exe ?

  3. #48
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    hello @sam201055 I have seen your comments, thank you very much for trying to help people
    np problem bro just trying to help

    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    how you start the game with NWZLauncher or AeriaGames/AVA/Binaries/AVA.exe ?
    Start with NWZLauncher but in the DEP put the ava.exe not the Launcher couz the ava.exe get's open throw that
    so do this steps and when you open the game you open it throw the Launcher

  4. #49
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    well..still detected idk why...thx for help

  5. #50
    hibadman's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    its detected

  6. #51
    GossenBoss's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i think its detected ^^

  7. #52
    sam201055's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Mellow
    work fine not detected check your pc setting guys

  8. #53
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by hibadman View Post
    its detected
    Quote Originally Posted by GossenBoss View Post
    i think its detected ^^
    not detected

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    trolll.png  


  9. #54
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    yeah its not detected buy for my god damn pc its detected

  10. #55
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    yeah its not detected buy for my god damn pc its detected
    I can try to help you if you want, I have to get into your PC by teamviewer
    maybe I can find the problem

  11. #56
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    now wirk for me2 but i cant shoot Status: Stoped
    i have teamviewer tell me whe you can joint in my pc

  12. #57
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    now wirk for me2 but i cant shoot Status: Stoped
    i have teamviewer tell me whe you can joint in my pc
    meet me at 7839806 RaidCall

  13. #58
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    now wirk for me2 but i cant shoot Status: Stoped
    press the button that says hotkys on.
    the next version I'll remove the hotkey buttons on and off
    Last edited by agora555; 01-04-2014 at 10:12 AM.

  14. #59
    Daynhoven's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    now hes working gof job thx agora & sam

  15. #60
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Daynhoven View Post
    now hes working gof job thx agora & sam
    I'm very happy for you. hehehehe
    the next version will be much easier to use

    good game

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Macro + Quickswitch 1.1 Release! | 100% Undetectable
    By agora555 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 69
    Last Post: 12-18-2013, 05:48 PM
  2. [Detected] The Conjurer™ v3.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 11-06-2013, 09:23 AM
  3. [Outdated] The Conjurer™ v2.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 10-12-2013, 02:05 PM
  4. [Detected] The Conjurer's Multi-Tool | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 10-01-2013, 08:59 PM
  5. Sniper macro quickswitch code
    By rahaga99 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2012, 05:28 AM