Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 86
  1. #61
    DavidBarker12's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    whats a good number to set to how much click per mili second?
    for para
    Quote Originally Posted by R3DDOT View Post


    Try to do this.

    -Download a Log Killer in the tools section, use it then try to start AVA normally with macro off. Once you've seen that you can start it (with the macro off), goto to the next step.

    -Try to add the Macro to the Anti-virus's exceptions.
    -Start the Macro with AVA on.

  2. #62
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by DavidBarker12 View Post
    whats a good number to set to how much click per mili second?
    for para
    Macro guide here: http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=623614

  3. The Following User Says Thank You to Riddick For This Useful Post:

    DavidBarker12 (02-14-2014)

  4. #63
    DavidBarker12's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    thank u sir
    Quote Originally Posted by Riddick View Post

  5. #64
    lamino's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    NotYourBusiness
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    please can anyone make video or anything to show me how to use this macro because i didn't use macro before


  6. #65
    R3DDOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C://Windows/system32
    Posts
    347
    Reputation
    38
    Thanks
    2,351
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by lamino View Post
    please can anyone make video or anything to show me how to use this macro because i didn't use macro before

    I'll be releasing my new macro in a couple of days. When I release it, I'll make a video for it, but it's actually very simple to use.

  7. #66
    Christian25's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Imma test this macro so bad.. XD

  8. #67
    fafaw4's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    How to get the logcleaner??

  9. #68
    U_UGOODavaCheat's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    female
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    90
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by R3DDOT View Post
    Hi MPGH.
    And today I release my first macro! :P

    Interface:



    Functions:


    • Simple Macro;
    • In-Game Hotkeys to Set the Macro(Macro Step is the increase/decrease amount that you'll increase/decrease from the Macro Timer Set);
    • In-Game Mensage to check current Macro Set;




    How to use?


    • Extract my Macro;
    • Start Alliance of Valiant Arms;
    • Start my AVA Macro with Administrator Permissions(else it will not work);
    • Set the Macro Timer;
    • Press the Hotkey Button/Enable button and kill everyone in-game!!





    You have Xingcode related problems?
    Well, use my LogCleaner Tool! It fixes the 0xE019100B Error(due to Hack Detection)! To check the thread, click here!

    Virus Scans:
    [1];[2]

    Please [Download and Thanks].


    PS: This macro is a PACKED FILE! To add the in-game mensage
    bot, I had to implement a .dll to the macro and this way you only need the executable instead like my AFK Bot, where you had to have the .dll and the executable in the same folder. @Gio , @Predator , tell me if I have to supply the original .dll and executable for approving, and I'll send it on a PM.
    I have to add how much for the M4A1 Peony??
    MPGH I love you (sorry for my mistake I am doing my best boy)

  10. #69
    U_UGOODavaCheat's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    female
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    90
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    I have to add how much for the M4A1 Peony??
    MPGH I love you (sorry for my mistake I am doing my best boy)

  11. The Following User Says Thank You to U_UGOODavaCheat For This Useful Post:

    Riddick (02-17-2014)

  12. #70
    R3DDOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C://Windows/system32
    Posts
    347
    Reputation
    38
    Thanks
    2,351
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by U_UGOODavaCheat View Post
    I have to add how much for the M4A1 Peony??
    I may be wrong, but I think it's the same as for M4A1 Carpio.

  13. #71
    U_UGOODavaCheat's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    female
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    90
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by R3DDOT View Post


    I may be wrong, but I think it's the same as for M4A1 Carpio.
    yes its good its 10 ms thank you very much
    MPGH I love you (sorry for my mistake I am doing my best boy)

  14. #72
    DanT3FOO's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i've got a probleme..i got windows xp.If i start the hack in the game,join a room and try to shoot,its no diference..do some1 know why?

  15. #73
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,170
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Love ur macro GUI so sweet and neat xD Great work! Testing

  16. #74
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,170
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Working fine for me! Just dont like to use it... it reduces ROF just to increase accuracy. For example Remington R4 (says 12 ms in guide) what it does is reduce its ROF like to half and accuracy remains almost the same cuz it has already hight accuracy so no need. Should it be more ROF instead? Im confused lol

  17. #75
    haim855's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    166
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Detected!!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Similar Threads

  1. AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 16
    Last Post: 01-28-2012, 01:07 AM
  2. [Discussion] What feature would you like to see next in the AVA macro?
    By Dibesjr in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 11-01-2011, 10:50 PM
  3. need help for modifying "AVA Macro v1.1 "
    By lphyxsius in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2011, 05:23 AM
  4. [Detected] AVA Macro v1.1
    By Greenytheboy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 07-23-2011, 02:20 AM
  5. [Detected] AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 82
    Last Post: 07-18-2011, 01:18 AM