Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
  1. #16
    senball's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Im not understanding, how can i use this hack to my advantage?

  2. #17
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    241
    Reputation
    23
    Thanks
    3,718
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by senball View Post
    Im not understanding, how can i use this hack to my advantage?
    Quote Originally Posted by kanos99 View Post
    So i changed my ingame hotkey to the scroll wheel and press "arrow down" and it says enabled but when i left click the status says enabled or on w,e it is lol and doesnt do that when i use my scroll wheel so is it not working right now me?
    1. Open A.V.A
    2. Settings>Controls ( Click on fire and press the middle button )
    3. Open the macro as administrator
    4. join a game
    5. Thank me if i helped

  3. The Following User Says Thank You to agora555 For This Useful Post:

    muhavich (04-23-2014)

  4. #18
    Dofrou's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    hi bro, can u say what settings i use to SA58 PARA, if you want say the mods to use in PARA too

  5. #19
    nahuelarielgodoy's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    someone help me to configure it? when I start "Epic Macro" and started with the departure, I closed the game and show me a sign saying "0xE019100B" if anyone can help me many thanks

  6. #20
    nahuelarielgodoy's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0




    HELPME PLEASE :/
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    thump_219349323.png  


  7. #21
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,256
    Reputation
    3435
    Thanks
    5,438
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by nahuelarielgodoy View Post
    someone help me to configure it? when I start "Epic Macro" and started with the departure, I closed the game and show me a sign saying "0xE019100B" if anyone can help me many thanks
    That probably means the hack was detected by xigncode...
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.


     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     



    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16 - 10/02/16
    Moderator - 06/21/16 - 10/02/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16 - 10/02/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15 - 10/02/16
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15 - 10/02/16
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15 - 10/02/16
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  8. #22
    j_jduran's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Mellow
    what is recommended for point man riffle man macro?

  9. #23
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,175
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Nice release! Working perfect on Win 8.1 x64. As a suggestion I think you should make the quickswitch hotkeys compatible with laptops (no numpad keys) so it would be easier to toggle qs! GJ

  10. #24
    R3DDOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C://Windows/system32
    Posts
    347
    Reputation
    38
    Thanks
    2,351
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Haxxxer007 View Post
    You're missing 1 XIGNCODE file.
    This might help:
    1. Go to C:\AeriaGames\AVA\Binaries\XIGNCODE.USA
    2. Delete everything.
    3. Open AvA.
    4. Your problem should be solved because AvA's AC (XIGNCODE) re installs the original files correctly !
    LOL. You know he'll keep getting that error right?
    If he deletes the entire folder, XC won't be "re-installed", it will just remain deleted... (--')

  11. #25
    R3DDOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C://Windows/system32
    Posts
    347
    Reputation
    38
    Thanks
    2,351
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by j_jduran View Post
    what is recommended for point man riffle man macro?
    You mean a macro set for pointman and rifleman? If so, then you should know that for each weapon you use, there'll be a specific macro set for it.
    Predator made a guide on How to Use Macros and what are the best macro speeds for each weapon.
    Take a look here: http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=623614
    Last edited by R3DDOT; 04-21-2014 at 03:43 AM.

  12. The Following User Says Thank You to R3DDOT For This Useful Post:

    YumYumNoodlez (04-21-2014)

  13. #26
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Haxxxer007 View Post
    Not really ... XIGNCODE will re install it, check by yourself before posting mate ...
    No it won't as you will just keep getting dc if you do that. Do not touch Xingcode anymore.

  14. #27
    R3DDOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    C://Windows/system32
    Posts
    347
    Reputation
    38
    Thanks
    2,351
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Haxxxer007 View Post
    Not really ... XIGNCODE will re install it, check by yourself before posting mate ...
    From what I've seen, it only re-installs itself if you don't delete XC's core files. (x3.xem, xnina.xem)

  15. #28
    jaimedhsk's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    video pls...

  16. #29
    asaf1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thx thx thx

  17. #30
    asaf1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thx thx thx thx

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Epic Macro | Quickswitch v 1.4
    By agora555 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 04-08-2014, 12:23 PM
  2. [Patched] Epic Macro | Quickswitch v 1.3
    By agora555 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 03-06-2014, 11:01 PM
  3. [Detected] Epic Macro 2.8 Release! | 100% Undetectable | Constant Updates | Tons of Features!
    By Giek in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2012, 12:52 PM
  4. [Patched] Epic Macro 2.8 Release! | 100% Undetectable | Constant Updates | Tons of Features!
    By Dibesjr in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 329
    Last Post: 08-01-2012, 09:17 PM
  5. Sniper macro quickswitch code
    By rahaga99 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2012, 05:28 AM