Thread: Macro Pack 2.2

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
  1. #16
    Ger Marc's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dont open window -.- i have Windows 8 why dont open sry for bad english

  2. #17
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Ger Marc View Post
    dont open window -.- i have Windows 8 why dont open sry for bad english
    You probably need to open and launch AVA first. I'll change it in the next update so it shows a window saying "Waiting for AVA", but I wanted this update out to fix the FPS drop caused by the macro.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  3. #18
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,170
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by asqapro View Post
    You probably need to open and launch AVA first. I'll change it in the next update so it shows a window saying "Waiting for AVA", but I wanted this update out to fix the FPS drop caused by the macro.
    Yeah, it´s happening to me too on Win 8.1 x64. But clicking and trying to open it twice works for me. @Ger Marc , Maybe you would like to give it a try.

  4. #19
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by yucheng0801 View Post
    Yeah, it´s happening to me too on Win 8.1 x64. But clicking and trying to open it twice works for me. @Ger Marc , Maybe you would like to give it a try.
    Can you try opening it once, then switching to the AVA window and see if it opens correctly? I think I've seen that, I'm not sure what causes it though. I'll look into it for the next update.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  5. #20
    deathb4dishonor's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    hell
    Posts
    755
    Reputation
    12
    Thanks
    84
    My Mood
    In Love
    i get xign code. why doesnt anyone ever give ways of how to get it to work when users post that.
    To live with Honor, U must know the meaning of honor.

    (no stealing my sigbars. if u like them send me a pm and i will make u one)

    dont just say thanks press the thanks button.

    Kill'em all, and let God sort'em out
    I come in peace, I didn't bring artillery. But I am pleading with you with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all.
    Hell, these are Marines. Men like them held Guadalcanal and took Iwo Jima. Bagdad ain't shit.
    We're surrounded. That simplifies the problem!
    So they've got us surrounded, good! Now we can fire in any direction, those bastards won't get away this time!




  6. #21
    XiaoYongZoi's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    =>Auto Crouch not working
    =>Tap speed not very effective ? ( i based on macro guide ) ( turn on and off the macro ) ( not so much diff )

    This what i find out ~~

  7. The Following User Says Thank You to XiaoYongZoi For This Useful Post:

    asqapro (06-21-2014)

  8. #22
    specops000's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by deathb4dishonor View Post
    i get xign code. why doesnt anyone ever give ways of how to get it to work when users post that.
    Infact I have the same problem and no one answer to us...

  9. #23
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,170
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by asqapro View Post
    Can you try opening it once, then switching to the AVA window and see if it opens correctly? I think I've seen that, I'm not sure what causes it though. I'll look into it for the next update.
    Feedback:
    - Macro opens up only when AVA is running, otherwise it shows just in process list, without anything to pop out.
    - Macro seems to work outside the game (desktop or anywhere else, when AVA is running**), but doesn't do anything in game.

    *Tested with admin rights and fire button changed to mouse wheel button.
    OS: Win 8.1 x64

    Not sure if it is happening in other OS. Give it a check.

    **When I click something it double opens it, for example a "new tab" in firefox, clicking it will open 2 new tabs, which means it is running. Or writes "qq" in any writing box when quickswitch is activated.
    Last edited by yucheng0801; 06-21-2014 at 02:45 AM.

  10. The Following User Says Thank You to yucheng0801 For This Useful Post:

    asqapro (06-21-2014)

  11. #24
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by deathb4dishonor View Post
    i get xign code. why doesnt anyone ever give ways of how to get it to work when users post that.
    There's a variety of things you can do to fix the errors, and they're posted almost every time someone says they're getting xign errors on an undetected macro, so most people just ignore it now. Things to do (off the top of my head): Clear your logs, delete everything in the binaries folder except for x3 and xnina, download ccleaner and run it, some people even say reinstall AVA.


    Quote Originally Posted by XiaoYongZoi View Post
    =>Auto Crouch not working
    =>Tap speed not very effective ? ( i based on macro guide ) ( turn on and off the macro ) ( not so much diff )

    This what i find out ~~
    I just looked into the crouch problem, it's because I added the spammer and how the spammer is activated (left control + left arrow). If you set your crouch key to something other than left control, the crouch macro will work. I'll have this fixed in the next update so you can use left control as your crouch key. The tap speed problem may come from the anti-macro patch Aeria applied. They increased the recoil/ bloom of all the guns, and after 8 shots, the recoil/ bloom gets even worse.


    Quote Originally Posted by yucheng0801 View Post
    Feedback:
    - Macro opens up only when AVA is running, otherwise it shows just in process list, without anything to pop out.
    - Macro seems to work outside the game (desktop or anywhere else, when AVA is running**), but doesn't do anything in game.

    *Tested with admin rights and fire button changed to mouse wheel button.
    OS: Win 8.1 x64

    Not sure if it is happening in other OS. Give it a check.

    **When I click something it double opens it, for example a "new tab" in firefox, clicking it will open 2 new tabs, which means it is running. Or writes "qq" in any writing box when quickswitch is activated.
    The macro not showing the GUI until AVA starts is accidentally on purpose, I wanted to make sure AVA was open so the program could catch the window for the spam macro. It not quickswitching is strange though, it works fine for me (although I need to fix the timing of it clicking and switching). Would the quickswitch function in the previous versions work for you?
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  12. #25
    deathb4dishonor's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    hell
    Posts
    755
    Reputation
    12
    Thanks
    84
    My Mood
    In Love
    done that still doesn't work. it must not be undetected if the xign catches it. seems like what is suppose to be undetected it detected.

    i use the reddot ultimate macro tho as it still works.
    To live with Honor, U must know the meaning of honor.

    (no stealing my sigbars. if u like them send me a pm and i will make u one)

    dont just say thanks press the thanks button.

    Kill'em all, and let God sort'em out
    I come in peace, I didn't bring artillery. But I am pleading with you with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all.
    Hell, these are Marines. Men like them held Guadalcanal and took Iwo Jima. Bagdad ain't shit.
    We're surrounded. That simplifies the problem!
    So they've got us surrounded, good! Now we can fire in any direction, those bastards won't get away this time!




  13. #26
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by deathb4dishonor View Post
    done that still doesn't work. it must not be undetected if the xign catches it. seems like what is suppose to be undetected it detected.

    i use the reddot ultimate macro tho as it still works.
    Have a look at this solution: http://www.mpgh.net/forum/showthread...=1#post9564312

    And this:

    Open "RUN"
    Type "msconfig" and then got to Services
    Tick the "Hide Microsoft Services box"
    Now "Disable" all the other services running
    Disable your Anti-Virus
    Reboot your PC.

    Last edited by Riddick; 06-21-2014 at 05:03 AM.

  14. #27
    shneaty87's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Confused
    im able to go undetected, autocrouch and run doesn't work wether I change key or not. also tap makes no difference. I also having to use middle mouse button as fire, used to work where I didn't not sure whats changed. I don't mean to complain I think the macro is awesome, would just like to know if anybody else has same problem or I am doing something wrong. thanks.

  15. #28
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by shneaty87 View Post
    im able to go undetected, autocrouch and run doesn't work wether I change key or not. also tap makes no difference. I also having to use middle mouse button as fire, used to work where I didn't not sure whats changed. I don't mean to complain I think the macro is awesome, would just like to know if anybody else has same problem or I am doing something wrong. thanks.
    It's not complaining, it's giving feedback to me :P Autocrouch is bugged, that was a mistake on my part, I'll fix that in the next update. The tap is working fine for me though.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  16. #29
    ForeverRed's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    2,922
    Reputation
    624
    Thanks
    18,696
    Looks Good! Great Job!
    • Member lvl 1 since December 13th, 2012
    • WarZ ISS Editor since December 5th, 2013
    • MPGH Donator since January 21th, 2014
    • Contributor since February 18th, 2014
    • Game Hacking Editor since February 24th, 2014
    • Member lvl 2 since May 4 th, 2014

  17. #30
    Inoella's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    female
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thx for sharing will give it a try!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Macro Pack 2.1
    By asqapro in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 23
    Last Post: 06-19-2014, 08:42 AM
  2. [Source Code] Macro Pack + Spammer Source [C++]
    By asqapro in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2014, 03:47 AM
  3. [Outdated] Macro Pack Version 2.0
    By asqapro in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 06-14-2014, 03:26 AM
  4. [Outdated] Macro Pack (QuickSwitch-QuickScope-Crouch-Walk-Tap) UPDATE
    By asqapro in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 06-11-2014, 08:33 PM
  5. [Release] AVA AimAssist Macro Pack
    By UCSerge in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 5
    Last Post: 10-07-2013, 02:00 AM