Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 316
  1. #136
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by Corndog View Post
    copy the entire registry? thats a terrible idea. it will fuck up your computer.
    i meant just to copy the framework registry dat apply to his files...
    not entire registry......lol im not dat choob



  2. #137
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    oh...idk, try it i guess.
    make sure to make a backup of the registry first.

  3. #138
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    hey i just try the new release from dave, the character don't turn invisible anymore except that everything is like normal IN GAME, no cham no wallhack, and everyone is visible. and crosshair still works. i wonder why, it injected sucessfully. the only thing that is on cham is when im in lobby and the face of my character chams and everything else is normal. i reinstalled the ava last night. The old hack remain invisible...

    (i haven't replace the net framework folder yet, my friend still uploading...)

    i have a screenshot w/ the new cham on:


    this one is the most current. with .NET Framework 3.5 installed...

    window is tryin to update but it failed 10times..idk how many time i try to update it...

    my video card problem?
    Last edited by shawnking; 10-21-2009 at 05:27 PM.



  4. #139
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    thats strange. never seen that before.
    im sorry i don't know how to help you.

  5. #140
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by shawnking View Post
    hey i just try the new release from dave, the character don't turn invisible anymore except that everything is like normal IN GAME, no cham no wallhack, and everyone is visible. and crosshair still works. i wonder why, it injected sucessfully. the only thing that is on cham is when im in lobby and the face of my character chams and everything else is normal. i reinstalled the ava last night. The old hack remain invisible...

    (i haven't replace the net framework folder yet, my friend still uploading...)

    i have a screenshot w/ the new cham on:


    this one is the most current. with .NET Framework 3.5 installed...

    window is tryin to update but it failed 10times..idk how many time i try to update it...

    my video card problem?
    Go to the "Settings.ini" folder.
    Change ALL visuals to: "1"

  6. #141
    paulhaas's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    hawaii
    Posts
    160
    Reputation
    6
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Zakurna View Post
    Go to the "Settings.ini" folder.
    Change ALL visuals to: "1"
    i have the same problem as him and IM NO IDIOT ive tried the setting it doesnt work!

  7. #142
    Scruffy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    6,560
    Reputation
    344
    Thanks
    1,195
    Quote Originally Posted by paulhaas View Post
    i have the same problem as him and IM NO IDIOT ive tried the setting it doesnt work!
    We know everyone that can't get this to work is not an idiot. Though, every genius makes an idiot mistake every once in a while, so we're trying to cross things off the checklist, starting with the easy stuff first.

    Gifts
    Czar [x][x]
    Liz [x][x]

  8. #143
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by paulhaas View Post
    i have the same problem as him and IM NO IDIOT ive tried the setting it doesnt work!
    All files that were provided NEEDS to be in the SAME folder.

  9. #144
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by scruffy View Post
    We know everyone that can't get this to work is not an idiot. Though, every genius makes an idiot mistake every once in a while, so we're trying to cross things off the checklist, starting with the easy stuff first.
    I got this to work.

  10. #145
    Scruffy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    6,560
    Reputation
    344
    Thanks
    1,195
    Quote Originally Posted by Zakurna View Post
    I got this to work.
    So did I, but some people are having trouble and that does not make them idiots. That's all I was saying. :P

    Gifts
    Czar [x][x]
    Liz [x][x]

  11. #146
    SmokeyBear's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,676
    Reputation
    26
    Thanks
    316
    Quote Originally Posted by scruffy View Post
    So did I, but some people are having trouble and that does not make them idiots. That's all I was saying. :P
    it makes them noobs

  12. #147
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    i set crosshair, wallhack and cham to 1 in the ini file. when i get in its like that as the screeny i posted earlier.
    does graphic card have to do w/ it?

    i remember i used to use some dll hack for crossfire online, they work perfectly. maybe i should downgrade the graphic driver?

    or should i reinstall windows?
    Last edited by shawnking; 10-22-2009 at 12:33 AM.



  13. #148
    zepwin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    69
    Thanks
    8
    The new update fixed my problem where I couldn't see the menu.

    Much love!

  14. #149
    tinyman33's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Confused
    Operating System- Vista
    Injector- AVAPUB
    Compatability- Admin ,Service Pack 2

    If i inject it then i get this error :

    Could not inject the hack.
    Restart the hack and try again...

  15. #150
    IHackSoWhat's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    sdfds
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    am still getting invisible chams :S and i got framework 3.5 and latest direct x and drivers still getting invisbile chams everything else works

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Why Cant I Use Hacks? Please Help
    By tongakilo in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2011, 04:27 AM
  2. [Help] Official "Help me thread"
    By EndRiT in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 02-24-2010, 06:29 AM
  3. IHelpers Official Help Thread!
    By IHelper in forum WarRock Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2010, 01:27 PM
  4. DAVES OFFICIAL HELP THREAD!
    By IHelper in forum Combat Arms Help
    Replies: 77
    Last Post: 11-13-2009, 07:12 PM
  5. Killzone's hack pack help thread.
    By Dextral in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-18-2009, 02:07 PM

Tags for this Thread