Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 316
  1. #271
    bueeno's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Rio Grande do Sul
    Posts
    729
    Reputation
    17
    Thanks
    374
    Quote Originally Posted by Daedin View Post
    Whenever I try to inject, the game screen starts turning on but then it just goes black and I get a game error and it shuts down. Has the hack been detected? (I followed the instructions on Buenno's post word for word, tried 3 different injectors, but they all did the same thing)

    Im using Vista 64 bit and I ran the injectors in Admin mode, but it always errors. If I try Auto-Inject with Valkyrie the game runs but I cant get any menus to show up.
    Try see the Topic i create, have Instructions with Pictures step by step, maybe you do not have the DirectX End-User Runtime, it's necessary to works, but check the topic, have download info about DirectX and all you need.

  2. #272
    Daedin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I did read your topic, and I followed everything and downloaded all the DirectX stuff and followed your directions word for word. It still just gives me a black screen then an error.

  3. #273
    khnowgo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Tired

    Unhappy Disconnect.... plz help me

    My Operating System: windows7 x86
    What Injector I Am Using: mpgh,dcinjector,Valkyrie
    What AVA's Settings Are (Compatibility And Admin Settings):
    (If You Get One)Error Message:
    (If You Disconnect)After How Long: 1~2min
    Other Details:
    after hack on 1~2min Disconnect..
    no hack no Disconnect..
    why Disconnect?
    plz help me

  4. #274
    bueeno's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Rio Grande do Sul
    Posts
    729
    Reputation
    17
    Thanks
    374
    Quote Originally Posted by khnowgo View Post
    My Operating System: windows7 x86
    What Injector I Am Using: mpgh,dcinjector,Valkyrie
    What AVA's Settings Are (Compatibility And Admin Settings):
    (If You Get One)Error Message:
    (If You Disconnect)After How Long: 1~2min
    Other Details:
    after hack on 1~2min Disconnect..
    no hack no Disconnect..
    why Disconnect?
    plz help me
    Says something when disconnect? Like an error?

  5. #275
    lorddilleo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    pic didnt work. Its a pop up that says hack could not inject thats what i get every timmee!!!

    also when i use valkyrie injector nothing happens! it says hack injected but it doesnt show up ingame
    Last edited by lorddilleo; 11-04-2009 at 05:20 PM.
    rambo looks suspiciously like a teenage mutant ninja turtle... and this guy

  6. #276
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    i found the problem. if u have ATI graphic card, ur hack probably wont work.



  7. #277
    ninesuns's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Im not sure if any1 else has posted this but the chams and crosshair works for me,i didnt realize it had wallhack too...but the wallhack dont work. Anyone have this same problem?

  8. #278
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by ninesuns View Post
    Im not sure if any1 else has posted this but the chams and crosshair works for me,i didnt realize it had wallhack too...but the wallhack dont work. Anyone have this same problem?
    Try to read thoroughly in these instructions:
    http://www.mpgh.net/forum/201-ava-ha...-ava-hack.html

  9. #279
    bueeno's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Rio Grande do Sul
    Posts
    729
    Reputation
    17
    Thanks
    374
    Quote Originally Posted by shawnking View Post
    i found the problem. if u have ATI graphic card, ur hack probably wont work.
    Like i said before, it's not true. ATI Graphic Cards works perfect, maybe can have a problem with YOURS graphic card, however this isn't a true fact.

  10. #280
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by bueeno View Post
    Like i said before, it's not true. ATI Graphic Cards works perfect, maybe can have a problem with YOURS graphic card, however this isn't a true fact.
    sry, this is posted b4 i post another 1 on ur instuction topic. 4got to delete it... im so sorry, n dont get mad bro... ur vid card is awesomely good.



  11. #281
    FORCE™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Omg ure a pedaphile
    Posts
    4,226
    Reputation
    69
    Thanks
    665
    My Mood
    Goofy
    i cant believe this many people are getting problems, make sure u update all ure drivers and make sure that net frame work is enabled


    LIVERPOOL FC


  12. #282
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by sendi11 View Post
    i cant believe this many people are getting problems, make sure u update all ure drivers and make sure that net frame work is enabled
    they are up to date, and net frameworks installed fine...



  13. #283
    FORCE™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Omg ure a pedaphile
    Posts
    4,226
    Reputation
    69
    Thanks
    665
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by shawnking View Post
    they are up to date, and net frameworks installed fine...
    download the latest direct x and make sure that net frame work is enabled

    i cant remember how u check if it is enabled.......
    Last edited by FORCE™; 11-05-2009 at 11:25 PM.


    LIVERPOOL FC


  14. #284
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156

    This error D/C me in-game 3 times. I want to know what cause this and why it happens

    And this error when I try to even start the game.
    Last edited by JIGS4W; 11-06-2009 at 07:22 PM.


  15. #285
    dtkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I think ijji just did something.
    Whenever I tried using the public hack, i got "lost connection to server" error and the error (1013) like randomhacker did, after a few minutes. The hack worked fine this morning though.

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Why Cant I Use Hacks? Please Help
    By tongakilo in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2011, 04:27 AM
  2. [Help] Official "Help me thread"
    By EndRiT in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 02-24-2010, 06:29 AM
  3. IHelpers Official Help Thread!
    By IHelper in forum WarRock Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2010, 01:27 PM
  4. DAVES OFFICIAL HELP THREAD!
    By IHelper in forum Combat Arms Help
    Replies: 77
    Last Post: 11-13-2009, 07:12 PM
  5. Killzone's hack pack help thread.
    By Dextral in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-18-2009, 02:07 PM

Tags for this Thread