Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 316
  1. #76
    mrmarshin444555's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Done, didnt work...
    lol, i duno maybe i have an old perx?
    Says
    02.01.08

  2. #77
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by mrmarshin444555 View Post
    Done, didnt work...
    lol, i duno maybe i have an old perx?
    Says
    02.01.08
    God damn.
    You are VERY hard to help with..

  3. #78
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    does anybody know a fix for all the people disappearing?

  4. #79
    zepwin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    69
    Thanks
    8
    I've been trying to get this to work for a few hours now :x

    Anyway I've tried everything list here, I have Windows XP SP3, latest Direct X, Latest .net frame work, and I got the PerX to inject fine. After I load the game there isn't any white text, and no hack menu.

    I've restarted already but that didn't help. Meh.

  5. #80
    Zher0kool's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    gdfg
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    When i inject it passes ijji screen then it freezes at connecting to server then the screen turns purple and blue and it looks all weird i have to reboot...HELP

  6. #81
    zepwin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    69
    Thanks
    8
    Quote Originally Posted by Zher0kool View Post
    When i inject it passes ijji screen then it freezes at connecting to server then the screen turns purple and blue and it looks all weird i have to reboot...HELP
    sounds more like a graphics card problem. Can you play the game normally without the hack?

  7. #82
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    Quote Originally Posted by zepwin View Post
    I've been trying to get this to work for a few hours now :x

    Anyway I've tried everything list here, I have Windows XP SP3, latest Direct X, Latest .net frame work, and I got the PerX to inject fine. After I load the game there isn't any white text, and no hack menu.

    I've restarted already but that didn't help. Meh.
    did you try manually activating a few hacks?

    go into the settings.ini file, and make some of the 0's into 1's.

    like 'Crosshair=0', change that to 'Crosshair=1'

  8. #83
    zepwin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    69
    Thanks
    8
    Quote Originally Posted by Corndog View Post
    did you try manually activating a few hacks?

    go into the settings.ini file, and make some of the 0's into 1's.

    like 'Crosshair=0', change that to 'Crosshair=1'

    Yeah tried that too ;_;

  9. #84
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    so, you are sure you installed directx 10 and .net framework?

    are you running PerX injector as admin?

  10. #85
    Zher0kool's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    gdfg
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    I'm not sure about directX some guy gave me a link i installed it but still says i have 9.00c also i can play it easily without the hack NO LAG. My problem is not turning on the hack but it keeps freezing also i do have .net framework 3.5

  11. #86
    paulhaas's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    hawaii
    Posts
    160
    Reputation
    6
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    havnt u noticed like every hack has this problem or dispearing problem
    we all have the SAME DAMN PROBLEMS AND NOTHING U SAY IN THE POST FIXES THEN
    altho i never treid directx9
    since dxdiag command shows directx10 even after download
    and considering vista comes with directx10 its actualy imposible to downgrade

  12. #87
    Ph0enix4Lyfe's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    WOW So still no fix for the no menu problem? its been 2 days. I am not doing anything wrong and everything injects properly, everything is in same folder blah blah. Anyone able to help me still?

  13. #88
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    yes guys, the disappearing people problem is a problem like when people blink with chams in crossfire...it is unfixable on the players side. the hacks have to be made so this doesn't happen somehow. don't blame me for something i cannot fix.

  14. #89
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Smile Problem with the hack...

    My OS: XP Sp3
    Perx
    Admin



    just a little but big one

    the hack indeed seems to work but only works for about 1~2mins and then the game just shut off.. i'm playing the korean(original) version and i'm thinking really seriously of getting a payed VIP membership..

    if the problem is a problem for being a korean version of the game and the coder of the hax need an account for the korean version of AVA to make a hack, i can provide it to you... just e-mail me and give me some infos about u and how can i be sure that u're really the coder and i'll give the acc to you...

    thx for the help!

  15. #90
    tylerc232's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    OS:Windows XP Professional, SP3
    i am useing PerX
    Compatibility: is on windows 95
    Problems
    i cannot get the menu to show up

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Why Cant I Use Hacks? Please Help
    By tongakilo in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2011, 04:27 AM
  2. [Help] Official "Help me thread"
    By EndRiT in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 02-24-2010, 06:29 AM
  3. IHelpers Official Help Thread!
    By IHelper in forum WarRock Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2010, 01:27 PM
  4. DAVES OFFICIAL HELP THREAD!
    By IHelper in forum Combat Arms Help
    Replies: 77
    Last Post: 11-13-2009, 07:12 PM
  5. Killzone's hack pack help thread.
    By Dextral in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-18-2009, 02:07 PM

Tags for this Thread