Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 316
  1. #121
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    dave updated the hack earlier today, or late yesterday, i dont remember.

    it should have fixed the problem.
    go back to the download thread and redownload the hack, and try again.

  2. #122
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by scruffy View Post
    They do sell their merchandise. The idea is for you to buy it and then get support.

    What you're trying to do is get Xbox 360 support when all you have is a regular Xbox.

    The public hacks and the VIP hacks are different and the support on the VIP hacks are far superior.

    The support for the pub hacks are done mostly by corndog and zakurna, and i try to help when i can. We do this for free and do not profit in any way for doing what we do. If you're not happy with what we do, then buy VIP and shut the hell up.
    The only thing u're doing here is showing ur ignorance and ur little knowledge of marketing my friend... so, do u go and buy something that u don't even know if that works 100% and that they will support u when u're in trouble?? if u do so, then u are a very stupid ignorant and an un-educated SOB or just a daddy's boy with a lot of money to spend without thinking of the consecuenses... so why don't u shut the hell up and let the grown-old talk about bussines?? if i am right, you are NOT the one selling the hack, and what you are doing is scaring and making go away the future customers... how intelligent is that right??
    Last edited by lphyxsius; 10-20-2009 at 09:43 PM.

  3. #123
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    as i said dear corndog and zakurna (cuz i see that just only u 2 guys are helping people) the hack works perfectly, the inyection, the chams, the wallhacks are perfect... the problem is that after 2mins i start the game (with the hack on) the game just shut off showing me something like this `(1030) and "C:\Neowiz\Pmang\A.V.A\binaries"

    im playing the korean(original) version of AVA
    my OS is XP pro Sp3...

    i was thinking maybe is cuz the AVA.exe file is different with the american version...

    i was hopping to use this hack while i wait for the final-VIP hack...

    but I want to be sure that the hacks will work for me b4 i pay for it.

    and if u need an account for playing in the korean version to make this hack working for us, i can provide it to u.. or if u need just the AVA.exe file i can send it to u as well...

    repeat, i'm really serios about getting an VIP... so will u help me plz?

  4. #124
    combatarmsguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by lordbaggi View Post
    My Operating System: Windows vista 32bit
    What Injector I Am Using: perx
    What AVA's Settings: run as admin
    (If You Get One)Error Message: none
    (If You Disconnect)After How Long:
    Other Details: perx injected the dll i saw the message at the bottom before it closed, yet when in game i dont see any hack logo at the top left and delete/insert does nothing. When i tried the injector that was already in the hack folder it said fail to inject dll.
    I am having the same problem.

    DirectX 10 installed
    .Net 3.5 installed
    Win XP Pro with all updated drivers.
    My account is the Admin account

    Any ideas? Every hack I have tried from every other website does not inject. Yes I have followed the instructions exactly. Yes my anti-virus is turned off etc.

  5. #125
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    Quote Originally Posted by lphyxsius View Post
    as i said dear corndog and zakurna (cuz i see that just only u 2 guys are helping people) the hack works perfectly, the inyection, the chams, the wallhacks are perfect... the problem is that after 2mins i start the game (with the hack on) the game just shut off showing me something like this `(1030) and "C:\Neowiz\Pmang\A.V.A\binaries"

    im playing the korean(original) version of AVA
    my OS is XP pro Sp3...

    i was thinking maybe is cuz the AVA.exe file is different with the american version...

    i was hopping to use this hack while i wait for the final-VIP hack...

    but I want to be sure that the hacks will work for me b4 i pay for it.

    and if u need an account for playing in the korean version to make this hack working for us, i can provide it to u.. or if u need just the AVA.exe file i can send it to u as well...

    repeat, i'm really serios about getting an VIP... so will u help me plz?
    it is very possible that the files are different, as you said.

    try with an install of American AVA and see if it works.
    the hack prevention system they use in the korean AVA might be more advanced at detecting hacks than the American hack prevention system, so you are getting kicked by the game.

  6. #126
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Corndog View Post
    it is very possible that the files are different, as you said.

    try with an install of American AVA and see if it works.
    the hack prevention system they use in the korean AVA might be more advanced at detecting hacks than the American hack prevention system, so you are getting kicked by the game.
    it's killing me ;( i was hopping to use it in the kor version... no use for me in the american ver cuz all my people/clan are in kor... but hey... let's just wait and see what happens... thx anyway corndog...

  7. #127
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i forgot... the thing is... i saw korean guys using the hack of sgt.miller (wich was posted here) so i was thinking is just a problem of mine... or maybe the guy who use it changed something on the .dll file or in the AVA.exe

    i even tried changing the Korean AVA.exe for the American AVA.exe (stupid... i know...)

  8. #128
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    try replacing the entire binary's folder.
    be sure to make a backup of the korean one though.



    if you guys have any problems, don't expect me to help you from now until tomorrow afternoon, sorry.
    hopefully somebody else can take care of your problems.
    Last edited by Corndog; 10-20-2009 at 11:03 PM.

  9. #129
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    i had .net framework 3.5 SP1 installed?? so wut u guys used is not the one w/ service pack 1?

  10. #130
    Scruffy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    6,560
    Reputation
    344
    Thanks
    1,195
    Quote Originally Posted by shawnking View Post
    i had .net framework 3.5 SP1 installed?? so wut u guys used is not the one w/ service pack 1?
    Should be the same thing bro I think you're fine on that part.

    Gifts
    Czar [x][x]
    Liz [x][x]

  11. #131
    lphyxsius's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    korea
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i tryed replacing the entire binaries folder.. didn't WORK!!!!!!!!! darng...);

  12. #132
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by lphyxsius View Post
    i tryed replacing the entire binaries folder.. didn't WORK!!!!!!!!! darng...);
    Binaries are required for the game to balance.

  13. #133
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    no, he was having a problem where the korean game was kicking him when he tried using the hack.

  14. #134
    shawnking's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Confused
    my friend got the cham working, i think im gonna copy the whole net framework folder from his computer to my computer and copy the registry too and check if dat works...



  15. #135
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    copy the entire registry? thats a terrible idea. it will fuck up your computer.

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Why Cant I Use Hacks? Please Help
    By tongakilo in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2011, 04:27 AM
  2. [Help] Official "Help me thread"
    By EndRiT in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 02-24-2010, 06:29 AM
  3. IHelpers Official Help Thread!
    By IHelper in forum WarRock Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2010, 01:27 PM
  4. DAVES OFFICIAL HELP THREAD!
    By IHelper in forum Combat Arms Help
    Replies: 77
    Last Post: 11-13-2009, 07:12 PM
  5. Killzone's hack pack help thread.
    By Dextral in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-18-2009, 02:07 PM

Tags for this Thread