Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    mexicano007's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS3/MPGH[GFX]Section!
    Posts
    1,236
    Reputation
    12
    Thanks
    47
    My Mood
    Inspired

    Problem loading AVA

    Guys sorry if this is not in the right section, but i am having problems starting AVA when ever i click game start a message pops-up that says "GPU Intel(R) 82945 G Express Chipset Family are not tested. You may experience odd behavior" i click ok then AVA freezes so i go to task manager and it says it is not respoding every single time and i already tried re-installing.
    +Latest



  2. #2
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Your graphics card sucks. Get a new one.

  3. #3
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    yep, its probably your graphics card. buy a new computer.


    make sure that all posts about help needed go in the help thread to reduce spam: http://www.mpgh.net/forum/201-ava-ha...lp-thread.html

  4. #4
    mexicano007's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS3/MPGH[GFX]Section!
    Posts
    1,236
    Reputation
    12
    Thanks
    47
    My Mood
    Inspired
    Nvm the error went away i just get disconnected
    +Latest



  5. #5
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by mexicano007 View Post
    Nvm the error went away i just get disconnected
    thats because ijji REACTOR is be in update
    just w8

  6. The Following User Says Thank You to Houston For This Useful Post:

    mexicano007 (10-21-2009)

  7. #6
    mexicano007's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Photoshop CS3/MPGH[GFX]Section!
    Posts
    1,236
    Reputation
    12
    Thanks
    47
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Don Diablo View Post
    thats because ijji REACTOR is be in update
    just w8
    ok thank you. but it says the maintence is done
    +Latest



  8. #7
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Hmmmm i dont know what that means...

  9. #8
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    He has a family chipset. He would be lucky if he could even move in game without lagging.

  10. #9
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Obama View Post
    He has a family chipset. He would be lucky if he could even move in game without lagging.
    yea thats tru

  11. #10
    Nic3 P0t's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Sneaky
    Either your graphics card or something wacky with your computer >.>

  12. #11
    Zakurna's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lawl Lé Paux
    Posts
    1,930
    Reputation
    16
    Thanks
    189
    My Mood
    Paranoid
    I never heard of that type of graphics card.
    Get a better kind.

Similar Threads

  1. problem loading page
    By Maniac101 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2010, 03:26 AM
  2. Problem with Ava hacks
    By ximocat in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2010, 06:29 AM
  3. Meh problem loading Cshell.dll
    By why06 in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 9
    Last Post: 04-06-2010, 02:21 AM
  4. Problem loading .dll
    By why06 in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2010, 12:19 AM
  5. Problems loading Combat arms
    By immortalxgod in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-25-2009, 06:43 PM

Tags for this Thread