Thread: AVA problem

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    kcfreak's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    KC
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Amazed

    AVA problem

    ok so for the last few weeks now AVA has been twinging out. ill play for like 5min when it just minimizes and wont open back up for a few more min. anyone know how to fix it?

    i made a video if it helps any, i cut the video just to when it does it,
    btw when the game looks like its frozen is when the game minimized, fraps just froze the image

    [YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4BbG0QkHekg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4BbG0QkHekg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

  2. #2
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Its just FPS Lagging...Happens to me alot of time in Ava

  3. #3
    bueeno's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Rio Grande do Sul
    Posts
    729
    Reputation
    17
    Thanks
    374
    After comes this Event of Exp this happends alot with alot of members, with me this happends one time, so i just don't know how to fix it, it's from AVA the trouble.

  4. #4
    roughdan2's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    hm.

    i donno i cant answer that. i dony kno y that happens like that. i have a sucky comp when i paly ava i restart numerious times just so i wont lag spike during the game. eith u havein horro lag spikes or something else is the cause

  5. #5
    bobs__bees's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    its the game itself but easy to fix.

    Change propities for Ijji to windows service pack 2

    Run as admin

    and play and it will work fine =)

    --------------------
    If problem keeps happening reset computer press [F]mode on keyboard
    restart computer, turn [F]mode off and play and it should work fine

  6. #6
    kcfreak's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    KC
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Amazed
    ty guys
    its not lag, atleast not on my comp,
    ill try a few little things and see what happens,
    BTW bobs_bees, im running XP

  7. #7
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156
    Try Re-installing AVA


  8. #8
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Just Bear with it xD Thats what i do

  9. #9
    bueeno's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Rio Grande do Sul
    Posts
    729
    Reputation
    17
    Thanks
    374
    Quote Originally Posted by randomhacker View Post
    Try Re-installing AVA
    Don't need to do this, you will just waste your time, AVA needs to fix that, it's not about your game or your computer.

  10. #10
    MPA18's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Stressed

    Unhappy

    ...............
    Last edited by MPA18; 12-09-2009 at 03:20 PM. Reason: Plz delete this post
    If I helped press Thanks.
    30/11/2009-Banned from ijji for "Use 3rd Party Programs", wwithout use any program with ijji games, only XFire.

  11. #11
    kcfreak's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    KC
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Amazed
    close this thread plz, no need to be open any longer

Similar Threads

  1. [SOLVED]AVA Problem
    By immortalky in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 12
    Last Post: 11-01-2010, 06:43 AM
  2. [SOVLED]ava.exe injector problems?
    By slayerdeadf in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-07-2010, 09:14 AM
  3. Problem with Ava hacks
    By ximocat in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2010, 06:29 AM
  4. MPGH Public AVA Hack Problem
    By halo2fan120 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 11-01-2009, 06:55 AM
  5. Problem loading AVA
    By mexicano007 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 10-22-2009, 08:07 PM

Tags for this Thread