Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
  1. #31
    mario96capo's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can use i dont know why. when i start the program say that you can not open

  2. #32
    James J's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    nice work i can got the ban form the AVA?

  3. #33
    pysion's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    i go to try it now thx man can i got the ban form the AVA?

  4. #34
    The Conjurer's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,935
    Reputation
    608
    Thanks
    6,301
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by pysion View Post
    i go to try it now thx man can i got the ban form the AVA?
    Of course, use it at your own risk.

    -----------------------------------------------

    My next release will might be this week, i'll add the quickswitch some requested.

  5. The Following User Says Thank You to The Conjurer For This Useful Post:

    pysion (07-05-2015)

  6. #35
    Hixd12's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine
    Can't you do an UAV Hack? :c of course i liked your Macro ~ nice work.

  7. #36
    loveatnight's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Bored
    is this detected? everytime I try to run it xignsign gives me error.

  8. #37
    eurocar123's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hey all. At this month my xigncode3 is detecting all macro´s. I deleted logs, xigncode usa.. etc.. and when i start macro, xigncode detect. How can i do?

  9. #38
    eoflfod's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    haven't played for long, will try

  10. #39
    Woutertjah's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    Can you make QS pls ( Stil works for me à)

  11. The Following User Says Thank You to Woutertjah For This Useful Post:

    The Conjurer (07-06-2015)

  12. #40
    Jakefont's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i cant switch fire button to mouse wheel button how do i do it?

  13. #41
    The Conjurer's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,935
    Reputation
    608
    Thanks
    6,301
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Jakefont View Post
    i cant switch fire button to mouse wheel button how do i do it?

  14. #42
    Jakefont's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    oh ok ty for tutorial. I still do not understand what i was doing wrong but after watching you tutorial it works for me now! thanks for taking the time to make it!.
    Last edited by Jakefont; 07-06-2015 at 10:12 PM.

  15. #43
    The Conjurer's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,935
    Reputation
    608
    Thanks
    6,301
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Jakefont View Post
    oh ok ty for tutorial. I still do not understand what i was doing wrong but after watching you tutorial it works for me now! thanks for taking the time to make it!.
    You're welcome. I'll be making my own video tutorial for those who still don't get it. Much clearer one.

  16. #44
    m88888s's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    XINCODE by my pc detected what ican doo guys ?

  17. #45
    The Conjurer's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,935
    Reputation
    608
    Thanks
    6,301
    My Mood
    Pensive
    For those who gets the xigncode error which I am also experiencing, here's my theory, once they detected a macro is used on a computer they'll be able to detect it if it's use again so what I do is I put it in a .rar then I start ava(delete the existing .exe).. Once AVA is started I extract the macro then I use it. It works for me. Leave your feedbacks here.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 16
    Last Post: 01-28-2012, 01:07 AM
  2. [Discussion] What feature would you like to see next in the AVA macro?
    By Dibesjr in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 11-01-2011, 10:50 PM
  3. need help for modifying "AVA Macro v1.1 "
    By lphyxsius in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2011, 05:23 AM
  4. [Detected] AVA Macro v1.1
    By Greenytheboy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 07-23-2011, 02:20 AM
  5. [Detected] AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 82
    Last Post: 07-18-2011, 01:18 AM