Thread: Tapper HELP @,@

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    jokerskull123's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    illinois
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Doubtful

    Lightbulb Tapper HELP @,@

    Guys im working on a very simple tapper for ca but im stuck. see i got the simple batch file to d/c. form the net. then i made it an exe using bat to exe converter. but im stuck in the part where i am trying to make a certain key to activate or run the simple tapper. i have Microsoft visual c++. now yes i am a noob. i will admit it. but i am not asking for you to give me the code for it. i am just asking for you guys that know more than me to point me towards the right direction.in other words where can i read or find out how to make it so that when you press R it will activate my simple tapper.if you help me u will get credit. plz guys atleast im not asking for the code. just point me at the right direction.

  2. #2
    zzz12's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    singapore?
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Try this for your simple tapper Hotkey :

    1]open control panel

    2]select hardware and sound

    3]select keyboard

    4]click the buttons tab

    5]double click on which button you want to make the hotkey

    6]click the arrow and select "simple local file with label

    7]rename the button

    8]click browse and select the executable file you just created

    9]click apply

  3. #3
    jokerskull123's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    illinois
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Doubtful

    Talking

    Quote Originally Posted by zzz12 View Post
    Try this for your simple tapper Hotkey :

    1]open control panel

    2]select hardware and sound

    3]select keyboard

    4]click the buttons tab

    5]double click on which button you want to make the hotkey

    6]click the arrow and select "simple local file with label

    7]rename the button

    8]click browse and select the executable file you just created

    9]click apply
    is this for vista?? i have xp. any ways thnx but im trying to make it so that it works. on other pc's without having to tweak.

  4. #4
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful
    pm me i have the code for a ca tapper
    Need Help With Coding or Something??? MSN me
    zmansquared@hotmail.com


    I am the one and only Microsoft Fag!!!

    Quote:
    Originally Posted by Arhk
    All games should be hacked, if we don't do it someone else will. Hackers force the progress, of better programming methods.
    ~


    Take this Pic everyone!



    next-

  5. The Following User Says Thank You to zmansquared For This Useful Post:

    jokerskull123 (01-17-2010)

Similar Threads

  1. [Help Request] Tapper help!
    By kkratos1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-25-2011, 12:08 PM
  2. tapper help!
    By killerwail in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2009, 06:01 PM
  3. Tappers help plz and ty!
    By repapermunky in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 12-03-2009, 02:20 AM
  4. [HELP] Tapper Hotkeys
    By Jązzą_ in forum Visual Basic Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2009, 06:32 PM
  5. Tapper or Smuggle (I need help)
    By xXxEaglexXx in forum General Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-2008, 09:38 PM