Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    God601's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    In The End Of The Time
    Posts
    543
    Reputation
    10
    Thanks
    359
    My Mood
    Amazed

    Question [Search] How to run MHS w/o crash?

    I'm here to asking a little question.

    I've done all thing of one of those post who said how to make MHS undetectable but for me it didnt work :\
    It seem the HackShield block it when it open.

    What i must have or must do for make MHS undetectable ?

    Starting my own Web hosting service
    Finaly completed.

    Progress for Exchange Server : 100%


  2. #2
    Deadlocked007's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Bored
    run ca in windowed mode idk im trying to make an opk with cheat engine and mhs but its a fail lawl

    My role model isnt Obama its that nigga!!~Deadlocked007^
    My mods:
    MP5A4 to MP7 steel mod
    M16A3 to Famas
    For homo

  3. #3
    alex447's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    how do we run it in window mode

  4. #4
    Deadlocked007's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Bored
    lawl really? its in the ca hack section or use the search bar

    My role model isnt Obama its that nigga!!~Deadlocked007^
    My mods:
    MP5A4 to MP7 steel mod
    M16A3 to Famas
    For homo

  5. #5
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    umm i think theres a cheat engine working right now..search hack furom for ce

  6. #6
    Deadlocked007's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Bored
    Or you could just simply just go to the cheatengine website but this is about mhs i think....

    My role model isnt Obama its that nigga!!~Deadlocked007^
    My mods:
    MP5A4 to MP7 steel mod
    M16A3 to Famas
    For homo

  7. #7
    D3Dh0oker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Snow vally
    Posts
    1,850
    Reputation
    8
    Thanks
    437
    My Mood
    Angelic
    mhs is detected sir

  8. #8
    |-|3|_][({}PT3R12's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    UnkwOwnS
    Posts
    449
    Reputation
    12
    Thanks
    472
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by D3Dh0oker View Post
    mhs is detected sir
    Stop lying to them. MHS is undetected....

  9. #9
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by |-|3|_][({}PT3R12 View Post
    Stop lying to them. MHS is undetected....
    Search the forum, there are 2 working what I know(I released one of them )

    And you must check the box when you select Engine.exe(don't remember the name -.-)
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  10. #10
    Kuro Tenshi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Playing Eroges/DigiArt sculpting (No ... At internship)
    Posts
    3,635
    Reputation
    70
    Thanks
    746
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by hejsan1 View Post

    Search the forum, there are 2 working what I know(I released one of them )

    And you must check the box when you select Engine.exe(don't remember the name -.-)
    Open In Restriced Mode that check box i think u ment ;P
    DigiDrawing|+ ( (Elfen Archer) )
    Link:
    http://www.mpgh.net/forum/148-showro...en-archer.html


    @ Anime Section,Otaku/weeabo (orz.) @Graphics Section, Novice DigiArtist


    neuest gift from Yura~Chan:
    http://bakyurayuu.deviantart.com/#/d372taw
    2nd Place MOTM#9 Theme: CharMods - Combat Arms [No - Thanks] button
    come on you know that don't want to push that ordinary button

  11. #11
    God601's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    In The End Of The Time
    Posts
    543
    Reputation
    10
    Thanks
    359
    My Mood
    Amazed
    i tryied all thing you said but... still detectable , my game close and ending banner come >.<

    Starting my own Web hosting service
    Finaly completed.

    Progress for Exchange Server : 100%


  12. #12
    Powshley's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    6 augistine ave
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    my mhs works perfectly except when i search for the gp amount and etc its only temp. its been detected even the new one for me

  13. #13
    God601's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    In The End Of The Time
    Posts
    543
    Reputation
    10
    Thanks
    359
    My Mood
    Amazed
    hmm... what windows are you using?

    It detectable on Windows Vista and Windows 7

    Starting my own Web hosting service
    Finaly completed.

    Progress for Exchange Server : 100%


Similar Threads

  1. How To Use MHS
    By bond304 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 52
    Last Post: 12-21-2009, 11:42 PM
  2. How to use MHS in Vista
    By Offbeat Ninja in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 10-18-2008, 01:17 PM
  3. [Tutorial]How to run CA without any lags
    By Andyklk2009 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 09-07-2008, 10:37 PM
  4. [Tutorial]How to run every game smoothly without ANY lag.
    By daddyi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 08-29-2008, 02:29 PM
  5. how to run a game twice
    By endri123 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2008, 09:50 PM