Thread: QUESTION*

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed

    QUESTION*

    Is the Ltc updated.
    Cause with the bloods ltc 0x37775D68
    it disconnects me.

  2. #2
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    That cant be true...
    Theirs been like 3 more hack releases and i was just using longevity's.
    Is something wrong with your code?
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  3. #3
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    im using gellins base, with old menu, can menu be the cause??

  4. #4
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Yes i used that when i was testing something and it worked without crashing. I also Packed my hack so........

    Quote Originally Posted by pr0h4x0r View Post
    im using gellins base, with old menu, can menu be the cause??
    Yes that the problem...I using gellins base and if i dont pack it, It will always Crash
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  5. #5
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    anyone willing to Tv me pm me please

  6. #6
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    oh so it should be packed in order to work!

  7. #7
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by pr0h4x0r View Post
    oh so it should be packed in order to work!
    well thats what i do/yea
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  8. #8
    Void's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Inline.
    Posts
    3,193
    Reputation
    205
    Thanks
    1,438
    My Mood
    Mellow
    My chams & no fog is pure Direct3D and it's not packed... it works fine.

  9. #9
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    What packer do you use.
    You use encripter or themida

  10. #10
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,176
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy
    Most versions of Themida that are either cracked or public are used by lots of people and scanned hundreds and thousands of times. Go to Tuts4You for packers / crypters there.

  11. #11
    pr0h4x0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    BoobieLand
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    still didnt work; it disconts me at injection when i pack it.
    So anyone intrested Tving..

  12. #12
    mwb1234's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    460
    Reputation
    7
    Thanks
    65
    Quote Originally Posted by topblast View Post
    Yes i used that when i was testing something and it worked without crashing. I also Packed my hack so........



    Yes that the problem...I using gellins base and if i dont pack it, It will always Crash
    Yes TopBlast is right. Gellins CA Base will crash without packing by themida/else

  13. #13
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    i pack with UPX.. No virus
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  14. #14
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by mwb1234 View Post
    Yes TopBlast is right. Gellins CA Base will crash without packing by themida/else
    wow all you have to do is pack it -.-... I thought I would actually have to learn D3D to get it to work.. LOL I'll keep working on it anyway

Similar Threads

  1. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  2. Hacking world of warcraft? & a noob question
    By arsholio in forum General Game Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 04-08-2006, 02:55 PM
  3. Photoshop Question
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 12:38 PM
  4. Quick Question..Please Answer
    By ypg_gamer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 11:32 AM
  5. question
    By wardo1926 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 08:36 PM