Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding

    My hack won't work?

    Well today I finally completed my hack. Since the base I use already has a hooking method, I deleted the dllmain.cpp which contains the hooking method. I built and it succeeded. I went into the Debug folder and took out the .dll I made. I injected it into Combat Arms but it disconnected me before I entered a game. And yes my LTClient is up to date: 0x3775D68

    Any suggestions?

  2. #2
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Did u use a base? if so which one?

    EDIT: I re-read that and yes u used a base, but u deleted the hooking method? lol u kinda need that
    Last edited by swatfx; 06-20-2010 at 05:19 PM.

  3. #3
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Yeah I use Bravia's base.

  4. #4
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by xXDarkBringerXx View Post
    Yeah I use Bravia's base.
    mm I'm not really familiar with it but 2 easy things u could try are;

    1)injecting it after hackshield loads
    2)packing it

  5. #5
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Pack it with what program?

  6. #6
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Um most of the pub hotkey bases are detected..
    Pack with anything i guess

  7. #7
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    This one was recently released..... And I know someone who uses the same base and it works for them.

  8. #8
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    What base?

  9. #9
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Bravia's base. I can paste the base up here if you want to examine it.

  10. #10
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    No theres no need to and yea i think its detected

  11. #11
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Can't be. Same person who uses the same base just told me their hack still works.

  12. #12
    Fabulous1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Phoenix
    Posts
    808
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    My Mood
    Brooding
    Use a different base. Detected for some one else or not, use another base
    My mod, ill make more?

    Rapid Fire Famas

  13. #13
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Can you link me one? :P

    Googled and can't find any.

  14. #14
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Make your own xD....

  15. #15
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Alright I'm not that smart, this is my first hack that's why I'm using a base.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] CAFlames and other hacks won't work... Solved
    By Hikatso in forum Combat Arms Help
    Replies: 17
    Last Post: 04-28-2011, 11:41 PM
  2. [Help] Hack won't work
    By Lubemeup in forum WarRock Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2010, 09:51 AM
  3. [Request] D3D Hacks won't work...
    By Hacker8) in forum WarRock Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 04-04-2010, 09:00 AM
  4. hacks won't work on Windows 7 I know why
    By tobykaani in forum WarRock Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 02-27-2010, 10:06 PM
  5. Why an087535's hack won't work for some people
    By mastergeorge in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 06-10-2009, 04:27 PM