Thread: Gellin base

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Flames may be on to something. Whenever I pack with UPX its gets detected.
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  2. #17
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful
    yep, need a new detour. have fun, mine works though
    Need Help With Coding or Something??? MSN me
    zmansquared@hotmail.com


    I am the one and only Microsoft Fag!!!

    Quote:
    Originally Posted by Arhk
    All games should be hacked, if we don't do it someone else will. Hackers force the progress, of better programming methods.
    ~


    Take this Pic everyone!



    next-

  3. #18
    hhhjr1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    i live in your room hahahah
    Posts
    415
    Reputation
    9
    Thanks
    22
    My Mood
    Confused
    kool you made it your self

  4. #19
    Polo™'s Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Im awsome and i fuck dolphins. Shwag Shwag Shwagg
    Posts
    10,120
    Reputation
    612
    Thanks
    861
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by hhhjr1 View Post
    kool you made it your self
    Ikr? whit gave me a base, and i put my hotkeys in it, it crashed. I took out the memoria and the no recoil, then it lasteed longer, but still crashed. Maybe my addies are outdated?

  5. #20
    zmansquared's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Kickin it at Microsoft
    Posts
    2,088
    Reputation
    36
    Thanks
    221
    My Mood
    Cheerful
    i think all the hooks for hk hacks when bad. but idk
    Need Help With Coding or Something??? MSN me
    zmansquared@hotmail.com


    I am the one and only Microsoft Fag!!!

    Quote:
    Originally Posted by Arhk
    All games should be hacked, if we don't do it someone else will. Hackers force the progress, of better programming methods.
    ~


    Take this Pic everyone!



    next-

  6. #21
    mmbob's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    ja
    Posts
    655
    Reputation
    70
    Thanks
    1,156
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by zmansquared View Post
    i think all the hooks for hk hacks when bad. but idk
    You do realize hotkey hacks dont have a hook.

  7. #22
    hhhjr1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    i live in your room hahahah
    Posts
    415
    Reputation
    9
    Thanks
    22
    My Mood
    Confused
    he talking about the base

  8. #23
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,289
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by hhhjr1 View Post
    he talking about the base
    HK = hotkey

    You're not hooking anything you're just creating a thread and then having an infinite loop in the thread.

    /

  9. #24
    hhhjr1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    i live in your room hahahah
    Posts
    415
    Reputation
    9
    Thanks
    22
    My Mood
    Confused
    well i think he meant the base

  10. #25
    ^...,^'s Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    New Zealand,Auckland
    Posts
    699
    Reputation
    4
    Thanks
    89
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by hhhjr1 View Post
    cuz it was a old one 0x3778BFB0 and you know you harassing me right you doing it over a computer bye going to every post that i post and posting something bad
    CDetour.h and CDetour.cpp


    Quote Originally Posted by Waka_Flocka_Flame View Post


    Ikr? whit gave me a base, and i put my hotkeys in it, it crashed. I took out the memoria and the no recoil, then it lasteed longer, but still crashed. Maybe my addies are outdated?

    yes you will need to dump cshell or something agin...or let blood do it for you

    Quote Originally Posted by mmbob View Post
    You do realize hotkey hacks dont have a hook.
    yes i did know that

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. help gellins base
    By whit in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 02-23-2010, 06:01 PM
  2. gellins base
    By whit in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 6
    Last Post: 02-18-2010, 12:25 AM
  3. Gellins base
    By Akisuzi in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2010, 01:04 AM
  4. [Release] Combat Arms Public 1/22/2010(Not using Gellins Base)
    By Calebb in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 281
    Last Post: 01-26-2010, 06:56 PM
  5. How to make Satellite Chams for Gellins Base!
    By Crash in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 25
    Last Post: 01-25-2010, 10:54 AM