Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 169
  1. #61
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by topblast View Post
    Whit u forgot OFF
    Yea i know figure ill let me do it him self....
    See this you change up Hanns alot...

  2. The Following 2 Users Say Thank You to whit For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010),markoj (07-22-2010)

  3. #62
    DeadLinez's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net Sexy Points: 989,576,420
    Posts
    465
    Reputation
    11
    Thanks
    499
    My Mood
    Psychedelic
    lol well i just tried injecting it with perx and it says: combat arms has stopeed working

    i didn't change anything.

    vista x32

  4. The Following User Says Thank You to DeadLinez For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  5. #63
    dudemil's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Kansas
    Posts
    63
    Reputation
    9
    Thanks
    9
    My Mood
    Aggressive
    topblast please tv im getting lots of errors
    126 051 285
    7994

  6. The Following User Says Thank You to dudemil For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  7. #64
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by dudemil View Post
    topblast please tv im getting lots of errors
    126 051 285
    7994
    Yes thank God Errors Prolly JUst Sdk errors but its alright..

  8. The Following 2 Users Say Thank You to whit For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010),Crash (07-22-2010)

  9. #65
    dudemil's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Kansas
    Posts
    63
    Reputation
    9
    Thanks
    9
    My Mood
    Aggressive
    im still getting errors
    126 051 285
    7994

  10. The Following User Says Thank You to dudemil For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  11. #66
    DeadLinez's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net Sexy Points: 989,576,420
    Posts
    465
    Reputation
    11
    Thanks
    499
    My Mood
    Psychedelic
    TopBlast what d0 these warnings Mean?

    Code:
    detours.lib(detours.obj) : warning LNK4099: PDB 'detours.pdb' was not found with '..\..\..\..\..\Desktop\cahacks\TopBase_\TopBase\detours.lib' or at 'c:\Users\Jadamita\Documents\Visual Studio 2008\Projects\DeadMenu\Debug\detours.pdb'; linking object as if no debug info
    detours.lib(disasm.obj) : warning LNK4099: PDB 'detours.pdb' was not found with '..\..\..\..\..\Desktop\cahacks\TopBase_\TopBase\detours.lib' or at 'c:\Users\Jadamita\Documents\Visual Studio 2008\Projects\DeadMenu\Debug\detours.pdb'; linking object as if no debug info
    Because it compiles ok, but on injection it says: "Combat Arms Has Stopped Working"

  12. The Following User Says Thank You to DeadLinez For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  13. #67
    ipwnuuaal5's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    275
    Reputation
    16
    Thanks
    33
    Those are just warnings.Dont worry about them.

    Anyways do you lag when CA loads up. Like the guy runing freezes sometimes?

  14. The Following User Says Thank You to ipwnuuaal5 For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  15. #68
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,175
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by TehMarc View Post
    Well where else could us "noobs" know where to start?
    Its his decision to release his base.
    lol

    This is just basically Hans' D3D framework base released with different file names.

  16. The Following 2 Users Say Thank You to Synns For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010),Crash (07-22-2010)

  17. #69
    dudemil's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Kansas
    Posts
    63
    Reputation
    9
    Thanks
    9
    My Mood
    Aggressive
    1>------ Build started: Project: pubv1.0, Configuration: Debug Win32 ------
    1> MenuFormat.cpp
    1> Base.h : Building for D3D9
    1>c:\documents and settings\xraydoc\my documents\topbase_\topbase_\topbase\base.h(16): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory
    1> Base.cpp
    1> Base.h : Building for D3D9
    1>c:\documents and settings\xraydoc\my documents\topbase_\topbase_\topbase\base.h(16): fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory
    1> Generating Code...
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========


    I have Direct X SDK june 2010.
    Last edited by dudemil; 07-22-2010 at 10:23 AM.

  18. The Following User Says Thank You to dudemil For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  19. #70
    MugNuf's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    792
    Reputation
    9
    Thanks
    160
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by ipwnuuaal5 View Post
    You would do
    Code:
    char	*opt_VJump[]     = { ("High"),("Higher"),("Highest") };
    Anyways why does it lag when CA loads up.
    The guy running freezes ever so often.

    Anyways thanks topblast. Thanked
    ...I have this. I have added this to the menu. I have more than 2 options of it, i have 4. I know you cant just keep doing else's, but would this work?

    Code:
    if ( c[2] >0 )
     case 0:
      PTC Command for "Off"
     case 1:
      PTC Command for "High"
     case 2:
      PTC Command for "Higher"
     case 3:
      PTC Command for "Highest"
    Yes i got it from gillians base, I'm just wondering.

    Or would you have to do something different?

  20. The Following User Says Thank You to MugNuf For This Useful Post:

    Battlefield 3 (08-12-2010)

  21. #71
    cookie hack's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Everywhere
    Posts
    150
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Relaxed
    When I inject after adding hacks combat arms crashes.






  22. #72
    HaX4LiFe!'s Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,639
    Reputation
    22
    Thanks
    1,405
    wow topblast u fkin nap -.- makin more leechers and choobs epic now CA-NA section gna be full of questions about this so called menu hack and errors all it is hans base with afew changes xD

  23. #73
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by DeadLinez View Post
    TopBlast what d0 these warnings Mean?

    Code:
    detours.lib(detours.obj) : warning LNK4099: PDB 'detours.pdb' was not found with '..\..\..\..\..\Desktop\cahacks\TopBase_\TopBase\detours.lib' or at 'c:\Users\Jadamita\Documents\Visual Studio 2008\Projects\DeadMenu\Debug\detours.pdb'; linking object as if no debug info
    detours.lib(disasm.obj) : warning LNK4099: PDB 'detours.pdb' was not found with '..\..\..\..\..\Desktop\cahacks\TopBase_\TopBase\detours.lib' or at 'c:\Users\Jadamita\Documents\Visual Studio 2008\Projects\DeadMenu\Debug\detours.pdb'; linking object as if no debug info
    Because it compiles ok, but on injection it says: "Combat Arms Has Stopped Working"
    detours.pdb was not found with the file detours.lib, or at the directory c:\Users\Jadamita\Documents\Visual Studio 2008\Projects\DeadMenu\Debug\detours.pdb, so it was linked as if it did not include debug info.

    I got that without even Dling the base, just from the error message.


  24. #74
    markoj's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    1,067
    Reputation
    60
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by HaX4LiFe! View Post
    wow topblast u fkin nap -.- makin more leechers and choobs epic now CA-NA section gna be full of questions about this so called menu hack and errors all it is hans base with afew changes xD
    How can anyone get errors, you download and compile, then read the damn code and learn stuff. If you get errors or cant get this to work then dont even bother(This is even easier then c + p)

    Anyway i think it was a good idea, i always wondered how hans base could be converted to work with combat arms. And dont call him a nap or a noob for releasing his hard work.

  25. #75
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by MugNuf View Post
    ...I have this. I have added this to the menu. I have more than 2 options of it, i have 4. I know you cant just keep doing else's, but would this work?

    Code:
    if ( c[2] >0 )
     case 0:
      PTC Command for "Off"
     case 1:
      PTC Command for "High"
     case 2:
      PTC Command for "Higher"
     case 3:
      PTC Command for "Highest"
    Yes i got it from gillians base, I'm just wondering.

    Or would you have to do something different?


    This is a FAIL


    Code:
    if ( c[2] >0 )
     case 0:
      PTC Command for "Off"
     case 1:
      PTC Command for "High"
     case 2:
      PTC Command for "Higher"
     case 3:
      PTC Command for "Highest"

    Change that to


    Code:
    switch( c[2] )
     case 0:
      PTC Command for "Off"
      break;
     case 1:
      PTC Command for "High"
      break;
     case 2:
      PTC Command for "Higher"
      break;
     case 3:
      PTC Command for "Highest"
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. Topblast D3D Menu Base v1.1(Sliders and supports 2 different Fonts)
    By topblast in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 69
    Last Post: 08-27-2010, 06:14 PM
  2. Topblast D3D Menu
    By topblast in forum C++/C Programming
    Replies: 22
    Last Post: 08-01-2010, 07:01 PM
  3. Topblast D3D Menu Disappears?
    By mastermods in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 21
    Last Post: 07-24-2010, 07:54 AM
  4. My D3D menu closes :| ! Source attached
    By Jammy122333 in forum C++/C Programming
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2008, 02:38 PM
  5. [Help]D3D Menu
    By cothen12 in forum C++/C Programming
    Replies: 13
    Last Post: 01-18-2008, 05:28 PM