Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26

    Angry What do i need to update?

    New Problem! I got this to work, but now the menu is hiding after one game! how should i fix this?
    Last edited by fvestrgenrl; 08-05-2010 at 01:39 AM.
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  2. #2
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,289
    My Mood
    Sleepy
    New hook or new hook type if you're gunna use CDetours.

  3. The Following User Says Thank You to Crash For This Useful Post:

    fvestrgenrl (08-04-2010)

  4. #3
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    okay thanks ill try that
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  5. #4
    yoyoitsman's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    in front of my bong
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bitchy
    LOL hmm do you have the new CL code? if not i recommend stop fucking copying and pasting and learn the fucking language newb because i know ur using push to console if you have trouble like this
    i AM santakills and santakills6 (thats who i am on ca and i write my hacks)
    get banned from GK (game knobs)
    Make a hack: yes
    make a working hack: IDK
    get 10 posts: Yes
    get 25 posts: no
    get 50 posts: no
    get 100 posts: no
    make a injector: yes
    Make a working injector : IDK

  6. #5
    dugindog's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    jasper mn
    Posts
    189
    Reputation
    7
    Thanks
    7
    My Mood
    Twisted
    0x3778CFB0

  7. #6
    TheFallenOwns's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    i know exactly what your problem is
    my only hint
    Update your array's

  8. #7
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    Quote Originally Posted by yoyoitsman View Post
    LOL hmm do you have the new CL code? if not i recommend stop fucking copying and pasting and learn the fucking language newb because i know ur using push to console if you have trouble like this
    Did i ask for you to fucking flame me for no reason? and did i mention i know 20x more c++ than you? can suck my dick
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  9. #8
    NOOBJr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in NOOB
    Posts
    1,426
    Reputation
    112
    Thanks
    693
    Guyz no fighting

  10. #9
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    HEy! he started it!
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  11. #10
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by fvestrgenrl View Post
    Hi guys im trying to make a menu hack using Gellin's Base (don't be an asshole and start flaming me)
    I updated the ltclient and the device pointer and added all my hacks and all that stuff, compiled with no errors and then it crashed on injection. i also tried packing it with UPX and inject but the same happened. what else should i update or add?
    You see. Gellins base dont work for everyone.. I started playing around with CA and my D3Dx dlls and i got to work for my computer. i dont kno what i did but it always work.

    Re-install Direct X
    install .net Framework
    Hmm copy d3dx9 dlls from system32 folder and put in CA folder.
    Get a new graphic card(i think that is it)
    Update Graphic Card drivers..

    I did something to get it work


    and i will for Flame u for using gellins base. infact
    If any of these SO CALL C&P NOOB FLAME U FOR USING GELLINS BASE I WILL DIG IN THEM SKIN. I LEARN A LOT FROM THAT BASE. AND IF THEM USE IT MAYBE THERE WILLL NOT HAVE TO COPY AND FUCKING PASTE AND WILLING USE IT.




    Quote Originally Posted by yoyoitsman View Post
    LOL hmm do you have the new CL code? if not i recommend stop fucking copying and pasting and learn the fucking language newb because i know ur using push to console if you have trouble like this

    MAN U COULD ONLY BE ASS!!
    U THINK THAT KNOWING IT ALL WILL HELP FUCKING YOU IN CODING!!???????

    BITCH, U CRAZY YOU LEARN FROM EXPERIENCE AND GOING STICKING UR FUCKING HEAD IN A BOX>.. I BET U DONT EVEN KNO HOW TO CODE. TRY AND MAKE A SLIDER>. A PROCESS BAR.. AND THEN U WILL KNO THAT U TRUELY IS CRAP.

    I LEARN FROM GELLINS BASE. IF U THINK I AM A C&PER TELL ME NOW>. SO I CAN UNLEASH IN UR RASS HOLE CAUSE U LIKE U FREAKKY.. FUCK ROUND ME come on FUCK WITH ME... LET ME LIGHT UP IN CUNT

    BITCHS LIKE U THINK U KNO IT ASS... CANT EVEN FUCKING MAKE A BOX! AND WANT TO TELL SOMEBODY SOMETHING... MAN U IS A REAL ASS!!!!.....

    IT IS BITCHED LIKE U. . THAT IS MAKE MY HEAD HOT!! I WILL REALLY TELL U SOMETHING NOW... CARRY UR ASS FROM ROUND GELLINS BASE USES ... AND USE IT BECAUSE I MIGHT LEARN HOW TO FUCKING CODE AND NOT TELL PEOPLE THAT THEM IS A FUCKING COPY AND PASTER BECAUSE U.. DONT KNO NOT ONE RASS HOLE U FUCKING ASS
    Last edited by topblast; 08-04-2010 at 04:13 PM.
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  12. #11
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by topblast View Post


    You see. Gellins base dont work for everyone.. I started playing around with CA and my D3Dx dlls and i got to work for my computer. i dont kno what i did but it always work.

    Re-install Direct X
    install .net Framework
    Hmm copy d3dx9 dlls from system32 folder and put in CA folder.
    Get a new graphic card(i think that is it)
    Update Graphic Card drivers..

    I did something to get it work


    and i will for Flame u for using gellins base. infact
    If any of these SO CALL C&P NOOB FLAME U FOR USING GELLINS BASE I WILL DIG IN THEM SKIN. I LEARN A LOT FROM THAT BASE. AND IF THEM USE IT MAYBE THERE WILLL NOT HAVE TO COPY AND FUCKING PASTE AND WILLING USE IT.
    O...
    I Learn Almost all i know bout hacking from his base...

  13. #12
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by whit View Post


    O...
    I Learn Almost all i know bout hacking from his base...
    see. people learn from gellins base,,,...,, Noobs see us flaming people because there use it, BUT ATLEAST THEIR TRYING TO LEARN and all the noob doin is wasting mpgh memory with those shitty accounts
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  14. The Following User Says Thank You to topblast For This Useful Post:

    whit (08-04-2010)

  15. #13
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Isn't Gellin's base detected? Or is there a new one
    Last edited by flameswor10; 08-04-2010 at 05:09 PM.
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  16. #14
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    Isn't Gellin's base detected? Or is there a new one
    bases cant get detected. U just need to kno how to update
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

Similar Threads

  1. [10.02]BlackLegend D3D[AFTER UPDATE!][OPK,SVP,CHAMS all what do you need!]
    By BlackLegend™ in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 02-14-2011, 02:03 PM
  2. what do i need to play?
    By stiffy in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2007, 05:53 AM
  3. What do I need?
    By Slayer135 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 07-26-2007, 11:16 AM
  4. what does it need to make bypass?
    By castaway in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 05-02-2007, 09:24 AM
  5. UCE....How to program and what i'll need.
    By scooby107 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-2007, 03:23 PM