Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    markoj's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    1,067
    Reputation
    60
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    I found out why my hack gets detected and its the weirdest thing, i cant have PTC's like chams, but as soon as i add
    Code:
    if( Menu.mopt[].nopt > 0 ){
    it becomes detected, with out that on my ptc, it works o.0

    But for me its not detected::
    VC++ 2008 Express
    Dont ban me

  2. #17
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    I think this is right. I fixed up my menu.
    Fkn still DC'd. Closed C++, No DC.

    I use 2008 Express Edition

  3. #18
    Frit0's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    Quote Originally Posted by markoj View Post
    I found out why my hack gets detected and its the weirdest thing, i cant have PTC's like chams, but as soon as i add
    Code:
    if( Menu.mopt[].nopt > 0 ){
    it becomes detected, with out that on my ptc, it works o.0

    But for me its not detected::
    VC++ 2008 Express
    change your struct/vairable names:
    Code:
    Menu.mopt[].nopt
    so that the end result is something like this:
    Code:
    New_Menu.New_mopt[].Noped

    My menu was also detected but buy changing the struct/vairable names it helped me solve this problem.

  4. The Following User Says Thank You to Frit0 For This Useful Post:

    markoj (08-17-2010)

  5. #19
    markoj's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    1,067
    Reputation
    60
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Frit0 View Post
    change your struct/vairable names:
    Code:
    Menu.mopt[].nopt
    so that the end result is something like this:
    Code:
    New_Menu.New_mopt[].Noped

    My menu was also detected but buy changing the struct/vairable names it helped me solve this problem.
    Thanks! I'll try that right now.
    Dont ban me

  6. #20
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by markoj View Post
    Thanks! I'll try that right now.
    you could also most likely solve your problem by packing your hack

  7. #21
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Engine.exe
    Posts
    4,690
    Reputation
    184
    Thanks
    1,147
    My Mood
    Aggressive
    Son of a bitch.. The little dude in the bottom left corner when CA loads like freezes up.. thats like fucked. T__T

  8. #22
    CAFlames's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Where ever my imagination takes me
    Posts
    3,014
    Reputation
    202
    Thanks
    2,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Stephen View Post
    Son of a bitch.. The little dude in the bottom left corner when CA loads like freezes up.. thats like fucked. T__T
    Right corner*


    Also, for Hans base (or topblasts) How would you list like if(Menu.opt[1].nopt > 0){

    for hans base?
    the actual hack part

    Current Works:
    ---Horror Game






    Special thanks to drgnforce9 for my sig picture

    Quote Originally Posted by m_t_h View Post

    CAflames is one epic coder.

    Rep and thanks him.. or you're perma banned.

  9. #23
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by CAFlames View Post


    Right corner*


    Also, for Hans base (or topblasts) How would you list like if(Menu.opt[1].nopt > 0){

    for hans base?
    the actual hack part
    Hans base uses a different menu class

  10. #24
    CAFlames's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Where ever my imagination takes me
    Posts
    3,014
    Reputation
    202
    Thanks
    2,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by swatfx View Post
    Hans base uses a different menu class
    Well im using half topblast half hans.... i used parts of topblast ( including menu) so how would youdo that

    Current Works:
    ---Horror Game






    Special thanks to drgnforce9 for my sig picture

    Quote Originally Posted by m_t_h View Post

    CAflames is one epic coder.

    Rep and thanks him.. or you're perma banned.

  11. #25
    swatfx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    661
    Reputation
    20
    Thanks
    108
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by CAFlames View Post


    Well im using half topblast half hans.... i used parts of topblast ( including menu) so how would youdo that
    i don't know.. i have never used either..

    but i thought TopBlast's base was just a modified version of Han's so i don't know why you would combine the 2

  12. #26
    monsieurpo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    coolstreet
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Asleep
    what visual c++ version do you have?

    the 2008 work fine
    Last edited by monsieurpo; 08-17-2010 at 04:05 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Direct-X Tutorials (Game Development)
    By Dave84311 in forum C++/C Programming
    Replies: 12
    Last Post: 02-27-2009, 12:15 PM
  2. Attention: Code Posting
    By arunforce in forum Help & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2006, 02:31 AM
  3. Attention: New Sticky System
    By A7X Oblivian in forum Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2006, 08:43 PM
  4. Attention: New Post Count Rule
    By Bull3t in forum Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2006, 10:39 AM