Thread: Chams

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    hhhjr1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    i live in your room hahahah
    Posts
    415
    Reputation
    9
    Thanks
    22
    My Mood
    Confused

    Chams

    Ok For the noob that keep saying that my sign is wrong cuz i put 55% for cham and its only on eline but its not real chams is more then one line like the vip use its also colored so dont call me a noob if you dont know what you talking about you dont need to use ptc for every hack

  2. #2
    deathninjak0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,512
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Cool
    I Lol'd at legit speed 55% and super speed 0%.
    and superjump 55%, you serious?

  3. #3
    hgmf8124's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    GTFO Stalker!
    Posts
    106
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Dead
    And why should this be in the Coding/Source Code Section?

    /Request Close.

  4. #4
    Void's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Inline.
    Posts
    3,193
    Reputation
    205
    Thanks
    1,437
    My Mood
    Mellow
    Real chams is still not that many lines.

    [php]
    if(ModeRec)
    {
    SetRenderState(...);
    DrawIndexedPrimitive(..);
    SetRenderState(...);
    }
    [/php]

    Or did you only write half of that? |:


    I'd really like to see what 55% of chams could possibly be.

  5. #5
    hhhjr1's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    i live in your room hahahah
    Posts
    415
    Reputation
    9
    Thanks
    22
    My Mood
    Confused
    yes cuz i was still learn i didnt get help did it by my self and pls take code of cuz noobs will take it and i change sign

  6. #6
    freedompeace's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    female
    Posts
    3,035
    Reputation
    340
    Thanks
    2,784
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Void View Post
    Real chams is still not that many lines.

    [php]
    if(ModeRec)
    {
    SetRenderState(...);
    DrawIndexedPrimitive(..);
    SetRenderState(...);
    }
    [/php]

    Or did you only write half of that? |:


    I'd really like to see what 55% of chams could possibly be.
    [php]if(ModeRec)
    {
    // SetRender - todo : finish this line
    SetRenderState(...);
    }[/php]

  7. #7
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,310
    Reputation
    1228
    Thanks
    4,294,967,295
    Cool .

  8. #8
    deathninjak0's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,512
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Cool
    LOL, you edited your sig again.
    Learn howto make "satallite chams" before getting into d3d stuff.

Similar Threads

  1. ESP/Chams For BHD 1.5.0.5 Arugs 1.2m: Undetected
    By sf0d in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 03:31 PM
  2. anyone give me free cham?
    By warpebble in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2007, 11:03 AM
  3. Chams Ftw
    By ballin22 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 09:13 AM
  4. Does chams work here?
    By Spoking in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2007, 02:10 AM
  5. Chams!
    By Underglow450 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 50
    Last Post: 03-17-2007, 06:19 AM