Thread: AutoIT?

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    kibbles18's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    US
    Posts
    860
    Reputation
    5
    Thanks
    124

    AutoIT?

    is it possible to make a hack in AutoIT language? I am not bad with the language, i can make bots for other games with it, and aimbots.

  2. #2
    mastermods's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    9
    Thanks
    42
    My Mood
    Chatty
    Probably not. AutoIt does not have the capabilities to connect to Combat Arms.

  3. #3
    kibbles18's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    US
    Posts
    860
    Reputation
    5
    Thanks
    124
    Im just talking about like a color aimbot. Ive made aimbots in other games, but never tried in a non browser game.

  4. #4
    mastermods's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    9
    Thanks
    42
    My Mood
    Chatty
    What's a Color Aimbot?

  5. #5
    kibbles18's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    US
    Posts
    860
    Reputation
    5
    Thanks
    124
    aimbot that targets the hexadecimal value of a pixel

  6. #6
    Deathninja's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    Usually color aimbots fail in combatarms
    I am deathninjak0.

  7. #7
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,067
    Reputation
    323
    Thanks
    3,323
    My Mood
    Doh
    an aimbot with autoIT would work but only if you ran CA in window mode. unless you know more autoIT then my current teacher for my computer class

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  8. The Following User Says Thank You to supercarz1991 For This Useful Post:

    ozzypredator (08-28-2010)

  9. #8
    kibbles18's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    US
    Posts
    860
    Reputation
    5
    Thanks
    124
    ya your right. window mode is hard to get...

  10. #9
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by kibbles18 View Post
    ya your right. window mode is hard to get...
    If I am not mistaken, there is a PTC command for it, is there not?


  11. #10
    Mr.Mageman's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    11
    Thanks
    17
    That PTC fails hard... you want the real deal with the topbar

  12. #11
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    I thought autoit was detected by HackShield?

  13. #12
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Also, you can do color "aim bots" in C++.

    Check the actual C++ section.
    Last edited by Disturbed; 08-28-2010 at 12:47 PM. Reason: .


Similar Threads

  1. Visualizations in AutoIt
    By Grim in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 14
    Last Post: 08-30-2010, 08:51 AM
  2. WPS Auto-Click -- AutoIt 3 SOURCE + TUT
    By Grim in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 21
    Last Post: 12-14-2009, 08:27 PM
  3. AutoIt Forum For Programming Section
    By Grim in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 12-06-2009, 08:31 PM
  4. Help about a trojan [TR/Autoit.abo]
    By Magicer in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 10-29-2009, 05:13 PM
  5. AutoIt help
    By Grim in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2009, 12:21 PM