Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 308
  1. #196
    ultahackers's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    9
    Thanks
    73
    My Mood
    Amused
    Patched + dc...+ it had some few errors for me.. but it helped

  2. #197
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by ultahackers View Post
    Patched + dc...+ it had some few errors for me.. but it helped
    It No0b Errors If You New What Your Where Doing You Could Fix Them..

    And The Hook Is Patched For CA-Na...Get Over It...

  3. #198
    5donotenter's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Where do you put addies?

  4. #199
    coogle007's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    267
    Reputation
    18
    Thanks
    297
    My Mood
    Aggressive
    The base work 100%
    This is my public for CA EU

  5. #200
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by 5donotenter View Post
    Where do you put addies?
    Hit The Thanks Button First...
    But Create A New Fuction With a While loop..
    And Put Your Hacks In There..

    Then Create Your Thread In The dll Main..

  6. #201
    NOOBJr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in NOOB
    Posts
    1,426
    Reputation
    112
    Thanks
    693
    This is so sweet shit Whit! Thanks but i like my menu better im going to release my menu base soon. Its all gellins. But i will use this and i will make sure to give 100% dont worry.

  7. #202
    flashlight95's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    12-34 Poopie Street Posts: Over 9000!
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Quote Originally Posted by Zane Slayman View Post
    This is so sweet shit Whit! Thanks but i like my menu better im going to release my menu base soon. Its all gellins. But i will use this and i will make sure to give 100% dont worry.
    Your sig says.
    Quote Originally Posted by Zane Slayman
    Working menu- 50% Need help!

  8. #203
    NOOBJr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in NOOB
    Posts
    1,426
    Reputation
    112
    Thanks
    693
    Havent update my sig yet. So calm ya chode k kid!

  9. #204
    westomat's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do i set multiple hacks under the one menu item.
    Like Crosshair red, green, blue ect and speed 1 2 3 4 ect....
    I just need to know what do to with the if's and else's
    thanks

  10. #205
    markoj's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    1,067
    Reputation
    60
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by westomat View Post
    How do i set multiple hacks under the one menu item.
    Like Crosshair red, green, blue ect and speed 1 2 3 4 ect....
    I just need to know what do to with the if's and else's
    thanks
    This is one of the basic things you should know if you learned c++

    [php]switch ( SuperJump )
    {
    case 0:
    if( SuperJump == 0 ){
    PushToConsole("JumpVel 330.000000");
    }break;
    case 1:
    if( SuperJump == 1 ){
    PushToConsole("JumpVel 495.000000");
    }break;


    case 2:
    if( SuperJump == 2 ){
    PushToConsole("JumpVel 660.000000");
    }break;


    case 3:
    if( SuperJump == 3 ){
    PushToConsole("JumpVel 990.000000");
    }break;

    }[/php]
    Dont ban me

  11. The Following 2 Users Say Thank You to markoj For This Useful Post:

    Amatowarrior (09-27-2010),westomat (09-03-2010)

  12. #206
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by westomat View Post
    How do i set multiple hacks under the one menu item.
    Like Crosshair red, green, blue ect and speed 1 2 3 4 ect....
    I just need to know what do to with the if's and else's
    thanks
    Ok If And Else Statmeants...If You Dont Know What That Is Hit The Books..

    But Here We Go..

    The If Statement Is Kinda Like A Bool Sorta...
    So If(so&so == true)
    do Sumthin
    And If Not True Do Sumthing Else Hit The Else Statement..

  13. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    markoj (09-03-2010)

  14. #207
    o-o's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    who reading that ? T_T
    Posts
    682
    Reputation
    10
    Thanks
    307
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by whit View Post
    if( hack > 0 ){
    PushToConsole("Whit's The Shit 1");
    }else{
    PushToConsole("Whit's The Shit 0");
    }
    Where I've to do that ^^ ?
    Edit : Fixed ^^

    other question : the menu distroy after 1 game (I can't see him but I can move on the menu - turon hacks on and off ... Help !
    Last edited by o-o; 09-04-2010 at 03:26 AM.

    Happy Hanukkah For All Of MPGH !


    The Real Life Are Better Then A Game !


    Song :[YOUTUBE]vgKBOkvO5N0&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    Best Friends :

    Hax4Life!

    Solify

    [MPGH]Drake`

    Respect Them Or I'll Kill You ...



  15. #208
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by o-o View Post
    Where I've to do that ^^ ?
    Edit : Fixed ^^

    other question : the menu distroy after 1 game (I can't see him but I can move on the menu - turon hacks on and off ... Help !
    Recreate The Font When The Device Changes

  16. #209
    markoj's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    s
    Posts
    1,067
    Reputation
    60
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by coogle007 View Post
    I Think this is the best & noob friendly Ca Base eva created
    You are great
    Quote Originally Posted by 117185 View Post
    Lawl xD I got this working ! ;-)
    Now i will change the GUI and then i will release my new PUB
    Why didn't You fags thank him, you were able to press the download button, yet didn't press the thanks button which is right next to it, I just don't understand why /
    Dont ban me

  17. The Following User Says Thank You to markoj For This Useful Post:

    whit (09-04-2010)

  18. #210
    sam1's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Dead
    help the menu works and a compile in and when i test ingame when i turn them on it does not have a affect

    my code


    Code:
    void cBase::Update(void)
    {
            if( test1 > 0 ) //Fps
            {
                PushToConsole("WireFrame 1" );
            } else {
              PushToConsole("WireFrame " );
            }
    
    		
           if( test2 > 0 ) //Fps
            {
    			
                this->PushToConsole("ShowFirePath 1" );
            } else {
                this->PushToConsole("ShowFirePath 0" );
    	}
    }



    Code:
    void cMenu::RenderMenu(void)
    {
    	AddItem("   [ Visuals ]", Opt_Folder, &visual, 2, MENUFOLDER);
    	 if(visual){
    	  
    	 }
    
        AddItem("  [ Hacks ]", Opt_Folder, &removals, 2, MENUFOLDER);
    	 if (removals) {
    		AddItem("wireframe"   , Opt_on_off , &test1  , 2, MENUITEM);//
    		AddItem("tracers"   , Opt_on_off , &test2  , 2, MENUITEM);//
    	 }
    	AddItem("   [ Misc ]", Opt_Folder, &misc, 2, MENUFOLDER);
    	if(misc){
          
        }
    }
    Last edited by sam1; 09-12-2010 at 12:21 AM.

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Similar Threads

  1. help Hans & Gellins Base Combined
    By yoyoman4567 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 02-21-2011, 02:34 PM
  2. Erro Hans & gellins base combined
    By dllbase in forum Combat Arms Brazil Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2011, 11:10 AM
  3. How to add hacks in Hans & Gellins Base Combined
    By AlessandroPL in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-13-2011, 04:56 PM
  4. Hans & Gellins Base Combined
    By AlessandroPL in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 01-13-2011, 03:32 PM
  5. Gellins + Hans Base Combined By whit -Menu Not Appearing-
    By austen407 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2010, 07:32 PM