Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    ipwnuuaal5's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    275
    Reputation
    16
    Thanks
    33

    Sig Scan for GameStatus

    I have been trying to make a sig scan for gamestatus by crash but I always get no address. Here is my sig scan.

    Code:
    DWORD dwGameStatus = FindPattern(dwCShell, 0x900000, (PBYTE)"\x00\x05\x00\x00\x00\x00\x94\x71\x37\x5C\x94\x71\x37\x50\x94\x71\x37", "xx????xxxxxxxxxxx" );

  2. #2
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,289
    My Mood
    Sleepy
    Find it manually... don't be lazy and use sig scans...

  3. #3
    ipwnuuaal5's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    275
    Reputation
    16
    Thanks
    33
    Quote Originally Posted by Crash View Post
    Find it manually... don't be lazy and use sig scans...
    I tried doing it manually but the game crashed while loading. Can you make a tut on making sig scans.

  4. #4
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Crash View Post
    Find it manually... don't be lazy and use sig scans...
    Cept' for things like no recoil. Sig scans are simpler for those.
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  5. #5
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Does dwCShell = GetModuleHandle("CShell.dll");

  6. #6
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by whit View Post
    Does dwCShell = GetModuleHandle("CShell.dll");
    wut.
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  7. #7
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    wut.
    He's asking if the Module handle is getting CShell.dll /

  8. #8
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    wut.
    DWORD dwCshell inthe sig

  9. #9
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    oh just noticed. Yeah fix that up.
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  10. #10
    ipwnuuaal5's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    275
    Reputation
    16
    Thanks
    33
    Quote Originally Posted by whit View Post
    Does dwCShell = GetModuleHandle("CShell.dll");
    Yup i defined that in my globals.

  11. #11
    J's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    East Coast
    Posts
    2,159
    Reputation
    379
    Thanks
    5,761
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by ipwnuuaal5 View Post
    Yup i defined that in my globals.
    You cant get the address for it by using a sig, I have tried, but I crashed too. Just save the bytes and when CA updates, search the bytes then you got the address.

Similar Threads

  1. [Info] Sig Scan: Gamestatus
    By kotentopf in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 25
    Last Post: 01-07-2011, 03:31 PM
  2. Search for Addy once using sig scan?
    By SF-Abel in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2010, 07:07 PM
  3. Sig request for my birthday ~Nightlord
    By Nightlord in forum Help & Requests
    Replies: 12
    Last Post: 03-14-2007, 05:04 PM
  4. My Gmod sig made for Elly.
    By The_Enigma in forum Art & Graphic Design
    Replies: 17
    Last Post: 07-07-2006, 10:06 AM
  5. My latest Sig. (Made for Elly)
    By The_Enigma in forum Art & Graphic Design
    Replies: 11
    Last Post: 06-22-2006, 09:04 PM