Thread: Hide HUD?

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26

    Hide HUD?

    Is there a PTC or anything to hid the HUD? because i was hoping to instead of moving my menu, have the HUD hidden when the menu is showing.
    Thanks.
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  2. #2
    Amatowarrior's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    629
    Reputation
    14
    Thanks
    102
    My Mood
    Inspired
    I think it's this
    [php]PushToConsole("DrawInterface 0")[/php]
    not sure, check the PTC thread, I know it's there

    EDIT: Checked for you, that's the right PTC
    Tools UNDETECTED - PATCHED [I will only have recent versions up!]
    Tapper V1.15: http://www.mpgh.net/forum/164-combat...r-v1-15-a.html
    Amato Inject V1.15: http://www.mpgh.net/forum/292-combat...t-v1-15-a.html

    Mods
    L96A1 - Arctic Wolf
    Super M416 CQB
    Super M16A3
    MW2 M92FS (M9)
    Starcraft 2 L96A1

    PVT VIP
    Aimbot: 65% (Have full source code)
    OPK: 100% (Uses Enemy Class)
    Telekill: 100% (Uses Enemy Class)
    Ghost Mode: 80% (In Semi-Stages)
    Super Bullets: 100% (Thanks Deadlinez/hahaz!)
    Menu Sprite: 100% (Thanks whit!)



  3. The Following User Says Thank You to Amatowarrior For This Useful Post:

    fvestrgenrl (09-12-2010)

  4. #3
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Or you can just push "Page Up" or "Page Down" (one of them 2) this feature is already built into CA =/

  5. The Following User Says Thank You to CodeDemon For This Useful Post:

    o-o (09-12-2010)

  6. #4
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    Quote Originally Posted by CodeDemon View Post
    Or you can just push "Page Up" or "Page Down" (one of them 2) this feature is already built into CA =/
    I know. its just easier to turn on and off when you toggle the menu. Question answered, problem resolved.
    Thanks
    /request close
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  7. #5
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,066
    Reputation
    323
    Thanks
    3,319
    My Mood
    Doh
    there's a PTC for that, it was in my personal hack till it was detected, found it, and it worked last time i checked

    Code:
    PushToConsole( "DrawInterface 0" );

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  8. #6
    Tibirius's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Elm Street, not sleeping
    Posts
    1,047
    Reputation
    12
    Thanks
    98
    My Mood
    Amused
    just press page up genius :P

  9. #7
    cosconub's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in the programming section MPGH Cash: $90,000,000,000
    Posts
    372
    Reputation
    -4
    Thanks
    37
    My Mood
    Psychedelic
    i think he wants this.

    Code:
    if(Mvisible)
    	this->Push( "DrawInterface 0" );
    else
    	this->Push( "DrawInterface 1" );

  10. #8
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,066
    Reputation
    323
    Thanks
    3,319
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by cosconub View Post
    i think he wants this.

    Code:
    if(Mvisible)
    	this->Push( "DrawInterface 0" );
    else
    	this->Push( "DrawInterface 1" );
    i wasn't gonna give it to him so easily as a C+P >.>

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  11. #9
    RagedYet's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    221
    Reputation
    -3
    Thanks
    34
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by supercarz1991 View Post
    i wasn't gonna give it to him so easily as a C+P >.>
    like if it were so hard to make that simple function for that PTC -.-



  12. #10
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Why not make the menu press page up when it opens? lol

  13. #11
    cosconub's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in the programming section MPGH Cash: $90,000,000,000
    Posts
    372
    Reputation
    -4
    Thanks
    37
    My Mood
    Psychedelic
    idk sorry for giving easyness and idk the ptc method is easyier

  14. #12
    Inspiration ©'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    New York.
    Posts
    580
    Reputation
    10
    Thanks
    62
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by ac1d_buRn View Post
    Why not make the menu press page up when it opens? lol
    Durp! /yea /yea

Similar Threads

  1. Hide IP Platinum 2.82
    By 1h1a1i in forum Hardware & Software Support
    Replies: 14
    Last Post: 06-10-2007, 11:03 AM
  2. Hide IP Platinum 3.1 + Keygen
    By mostwanted in forum Hardware & Software Support
    Replies: 13
    Last Post: 04-29-2007, 06:01 PM
  3. How to hide my hack
    By whyshibai in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 01:58 PM
  4. mng hide
    By ace76543 in forum General Gaming
    Replies: 19
    Last Post: 10-08-2006, 06:59 PM