Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 202
  1. #76
    Aqollo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    fasfasfas
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Breezy
    Thanks for the release wit, to bad the sprite(menu) is not transparent. D:

  2. #77
    Hahaz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Matrix World
    Posts
    1,170
    Reputation
    64
    Thanks
    4,083
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Aqollo View Post
    Thanks for the release wit, to bad the sprite(menu) is not transparent. D:
    Look:

    Code:
    Directx.Sprite->Begin(D3DXSPRITE_ALPHABLEND);
    Directx.Sprite->Draw(MenuTexture,NULL,NULL,&POS,0xFFFFFFFF);
    Directx.Sprite->End();
    His sprite box is not transparent, just select that part & use low opacity in your image editor then save it as png.

  3. The Following User Says Thank You to Hahaz For This Useful Post:

    Aqollo (11-06-2010)

  4. #78
    -InFinity's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Dominican Republic.
    Posts
    1,198
    Reputation
    -49
    Thanks
    63
    My Mood
    Chatty
    Il try it then....









    Use My Free VIP Hacks!

    Here Are My Free VIP Hacks.

  5. #79
    -xGhost-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    C:\Sytem32
    Posts
    347
    Reputation
    9
    Thanks
    57
    My Mood
    Relaxed
    Tested 4 Hours no crash, Thanks



  6. #80
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    lol i finished my hack and XD im getting 2 FPS :S i need to clean up my code think XD
    Quote Originally Posted by fallon View Post
    hi i have make a hack and with hot keys but when i start it combat arms close down


    i use this code



    Code:
    PushToConsole("SkelModelStencil (V_F9)1");
    PushToConsole("ShowFps (V_INSERT");
    PushToConsole("ActivationDistance 999999(V_F6)" );
    PushToConsole("DisableCrosshair (V_NUMPAD 1" );
    PushToConsole("CrossHairR 255(V_NUMPAD 2) ");
    PushToConsole("ReloadSpeed 0.000000(V_F5) ");
    }
    Learning C++
    Pg 33/1225
    2.7%

  7. #81
    bulldog334's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angry
    so u press insert or something?

  8. #82
    wicho_koz's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    194
    Reputation
    12
    Thanks
    52
    My Mood
    Shocked
    its correct??::

    void RenderMenu (void)
    {
    if( &test1 )//Chams
    PushToConsole( "SkelModelStencil 1" );
    else
    PushToConsole( "SkelModelStencil 0" );

    }

  9. #83
    fvestrgenrl's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    172
    Reputation
    9
    Thanks
    26
    test1 not &test1 also put it so if test1 is greater than 0

  10. #84
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,993
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by wicho_koz View Post
    its correct??::

    void RenderMenu (void)
    {
    if( test1 )//Chams
    PushToConsole( "SkelModelStencil 1" );
    else
    PushToConsole( "SkelModelStencil 0" );

    }
    thats better.
    If youve got more than 1 selection, then you do:

    if(test1 == 1)
    if(test1 == 2)

    you get the point.

  11. #85
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by .L33T View Post
    No, it's a "nerd noob proof acronym" for D3D "Sig". /
    Yea but who care the people that use the sig most likely cant find the Device Pionter..

    Either way both hooks work and are hooking basically the exact same way

  12. #86
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,993
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by whit View Post


    Yea but who care the people that use the sig most likely cant find the Device Pionter..

    Either way both hooks work and are hooking basically the exact same way
    doesnt DetoursXS work anymore? Is that why im crashing D:

  13. #87
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by ac1d_buRn View Post


    doesnt DetoursXS work anymore? Is that why im crashing D:
    Worked for me yesterday Maybe the sprites idk didnt really test it much after i put it in

  14. #88
    .L33T's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    9
    Thanks
    49
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by whit View Post


    Yea but who care the people that use the sig most likely cant find the Device Pionter..

    Either way both hooks work and are hooking basically the exact same way
    No, people who can't use the sig does use device pointer. /yea

    With D3D sig you may use the D3D base in every game/DX9/DX8 application.

  15. #89
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by .L33T View Post
    No, people who can't use the sig does use device pointer. /yea

    With D3D sig you may use the D3D base in every game/DX9/DX8 application.
    Yeas i understand ya but this is intended for ca not others games..
    But you Know You can get the Device pointer for other games also...

  16. #90
    anaestheist's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Psychedelic
    Hmm, i bet you've miss Hahaz in the credits.. Lol

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Threads

  1. Topblast D3D Menu Base v1.1(Sliders and supports 2 different Fonts)
    By topblast in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 69
    Last Post: 08-27-2010, 06:14 PM
  2. Replies: 17
    Last Post: 03-28-2009, 10:08 AM
  3. Lv52 With 350.000 Dinnars + Gold 30 days and Lv35 With Retail
    By nigmen in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 9
    Last Post: 01-16-2009, 11:55 PM
  4. could use some hacks and help with CA
    By Gunnerdevil in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2008, 03:28 PM
  5. Before and after with photoshop
    By Killclowns in forum Art & Graphic Design
    Replies: 10
    Last Post: 05-16-2006, 03:47 PM