Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
  1. #31
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    To everyone using this, simply use E9 Detours & Xor all strings to get it fully Undetected

  2. #32
    Acea's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Home of the elks
    Posts
    346
    Reputation
    80
    Thanks
    2,204
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by R4v0r View Post
    To everyone using this, simply use E9 Detours & Xor all strings to get it fully Undetected
    Or write your own code and stop leeching so you learn

  3. #33
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Acea View Post
    Or write your own code and stop leeching so you learn
    Indeed, people follow Acea's wise words..

  4. The Following User Says Thank You to R4v0r For This Useful Post:

    Acea (02-12-2013)

  5. #34
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,067
    Reputation
    323
    Thanks
    3,323
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by Acea View Post
    Or write your own code and stop leeching so you learn
    i've been tryin to do that lately... i tried to make a basic box with text in it.... the text wouldn't change size and the box took up the whole screen LOL

    if its gonna do that everytime i make a box, i'm just gonna use Sprites XD

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  6. #35
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by supercarz1991 View Post
    i've been tryin to do that lately... i tried to make a basic box with text in it.... the text wouldn't change size and the box took up the whole screen LOL

    if its gonna do that everytime i make a box, i'm just gonna use Sprites XD
    You should make basic sizes, float X;, float Y;, float W;, float H;
    then apply it into your code, so like; void BasicBox(X, Y, W, H, Color, pDevice);
    X should give the vertical size, Y should give the horizontal size

  7. #36
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,067
    Reputation
    323
    Thanks
    3,323
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by R4v0r View Post
    You should make basic sizes, float X;, float Y;, float W;, float H;
    then apply it into your code, so like; void BasicBox(X, Y, W, H, Color, pDevice);
    X should give the vertical size, Y should give the horizontal size
    i wanna get to a point that i can apply a new SDK i've been messin with so i can do animated SWF menus

    i was playing kitten cannon in CA yesterday LOL

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  8. #37
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by supercarz1991 View Post
    i wanna get to a point that i can apply a new SDK i've been messin with so i can do animated SWF menus

    i was playing kitten cannon in CA yesterday LOL
    Awesome, I've seen such menu's before, very nice, but they can take up alot of memory

  9. #38
    supercarz1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North of Hell, South of Heaven
    Posts
    6,067
    Reputation
    323
    Thanks
    3,323
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by R4v0r View Post


    Awesome, I've seen such menu's before, very nice, but they can take up alot of memory
    that's only if you include a lot of crap... if you do it like a basic sprite and check for memory leaks and patch em up, you should be fine. You just render the SWF once at run time and boom. no lag

    commando: You're probably the best non-coder coder I know LOL


  10. #39
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by supercarz1991 View Post
    that's only if you include a lot of crap... if you do it like a basic sprite and check for memory leaks and patch em up, you should be fine. You just render the SWF once at run time and boom. no lag
    Good to know

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Java based multiplayer games
    By Tops in forum Hack Requests
    Replies: 8
    Last Post: 03-14-2008, 12:28 AM
  2. How to may spawn on all bases
    By Naeron in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-13-2007, 08:44 PM
  3. Spawn on enemy base
    By analog70 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 36
    Last Post: 03-18-2007, 05:17 AM
  4. BASE Avversary
    By vers900 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 03-15-2007, 12:51 AM
  5. Web-based game hacking..
    By Krilliam in forum General Game Hacking
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-2006, 02:12 PM