Thread: error c3.cab

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    clematic_2nd's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    error c3.cab

    where i can get c3.cab

    because my c3.cab is corrupt

  2. #2
    Raener's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    73
    My Mood
    Mellow

    Lightbulb

    I can't seem to find this file inside my BFBC2 Beta install directory within Steam's directory.

    Try deleting it. Then once in Steam, right-click BFBC2 Beta > Properties > Local Files tab > Click the 'Verify integrity of game cache...' button.

    Let it check for missing files. Hopefully this will resolve your issue.
    . ... Visit.My.Blog ... .

    . ... Follow.me.on.Twitter ... .

    . ... Press.Thanks.if.I.Helped ... .










Similar Threads

  1. [Solved] CrossFire China 1D.cab error
    By ElementFreak in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-06-2011, 08:59 AM
  2. Hellbreath Int Error?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2009, 10:04 PM
  3. Connection error
    By DrKaOs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2006, 09:37 PM
  4. K Warrock error :(
    By i eat trees in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 09:40 PM