Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,176
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy

    Wink [Tutorial] Getting the WWII M1 Garand

    First download the BF2 MP Demo: ftp://largedownloads.ea.com/pub/demo...field2demo.exe

    Create an account in BF2 on the SAME E-MAIL AS YOUR BFBC2 ACCOUNT'S E-MAIL!

    Then register to BF: Heroes and create an account to SAME E-MAIL AS YOUR BFBC2 ACCOUNT'S E-MAIL!

    Here: https://www.battlefieldheroes.com/user/register

    Choose the 'Login with EA online account' on the right. When all of that is done, login to here: Battlefield Veterans

    Register BF: Heroes and BF2 account on there. Login to BFBC2 and you will see WWII M1 Garand in your inventory!

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Synns For This Useful Post:

    iDEAD (03-10-2010),Randomizer (03-08-2010),supertron421 (03-11-2010)

  3. #2
    darthbobo1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    166
    Reputation
    10
    Thanks
    87
    My Mood
    Cheeky
    thanks for that longetivity, this will help in getting veteran rank 2 for those who dont have veteran status yet, however people cant actually access the M1 Garand yet i have veteran rank 3 and the garand shows up in my inventory, however i cant actually select it ingame... koen is having the same problem so im guessing that EA have to sort it out.. same as usuall when a EA game is released it doesnt work right hehe

  4. #3
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,176
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by darthbobo1 View Post
    thanks for that longetivity, this will help in getting veteran rank 2 for those who dont have veteran status yet, however people cant actually access the M1 Garand yet i have veteran rank 3 and the garand shows up in my inventory, however i cant actually select it ingame... koen is having the same problem so im guessing that EA have to sort it out.. same as usuall when a EA game is released it doesnt work right hehe
    I used it yesterday, next game I was in it wasn't there. EA's whole login system was down since about 3 AM EST today. They said they fixed all the problems so iunno about it.

  5. #4
    darthbobo1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    166
    Reputation
    10
    Thanks
    87
    My Mood
    Cheeky
    I used it yesterday, next game I was in it wasn't there.
    this is exactly what happened to both me and koen haha also, with veteran status you should get the special ability : Magnum Ammunition.... i dont have this either and its pissing me off because i use the m95 a lot and the magnum ammo increased damage + velocity so would make it 1 shot kill

  6. #5
    glenboarder's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    201
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Yeehaw
    this actually works?

    my computer is too new
    Last edited by glenboarder; 03-06-2010 at 12:11 PM.

  7. #6
    Kuroyoko's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    At the page with the emblems of the different Battlefield games, the Battlefield Heroes icon is lit up but the BC2 one isn't. When I select BC2 from the list, what do I do from there?

  8. #7
    darthbobo1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    166
    Reputation
    10
    Thanks
    87
    My Mood
    Cheeky
    you cant activate BC2 yet as EA havent sorted it out yet give it a few days or so

  9. #8
    slaghos's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hungover
    i got veteran level 3 but ingame im only2 XD i got the grand once in a round after the round it was gone...

  10. #9
    slaghos's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hungover
    no im only 2 cuz bf heroses doesnt counts... i got bf2 (and addons) bf 1942 and heroses but im only veteran lvl 2

  11. #10
    Preforx's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Nothing to do with BC2
    Heroes not in Drop down list?

    Kaykay, Veteran Level 0 ^^

  12. #11
    iDEAD's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Don't look behind you...
    Posts
    330
    Reputation
    25
    Thanks
    23
    My Mood
    Dead
    can't activate BC2

    There's a hack for that.

  13. #12
    M'exX's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by iDEAD View Post
    can't activate BC2
    read the whole fucking thread man... u can't select BC2 its a bug!

  14. #13
    Sharpcut's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    285
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Yeehaw
    lol...in my opinion it's way more fun to rank up until you get the pistol....it's not like if it was hard to get xD





    **RESPECT LIST**
    Barcode - First MPGH member I've got respect for
    ShadowWrath - Keeps me aware(as he says...he's the shitz)

  15. #14
    iDEAD's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Don't look behind you...
    Posts
    330
    Reputation
    25
    Thanks
    23
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Preforx View Post
    Nothing to do with BC2
    Heroes not in Drop down list?

    Kaykay, Veteran Level 0 ^^
    heros should be activated automatically if you have it on your account

    There's a hack for that.

  16. #15
    Preforx's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    thats the problem... isnt activated and its on my account. tryed to reg and saw that it seems i regged a long time before... was the time when there was no beta for it

    okay. now i have two games activated. BF2 Demo and Heroes... How i can get the weapon now?
    I am veteran rank 1... Does i have to do more now or...?

    thanks in advance
    Last edited by Preforx; 03-10-2010 at 07:39 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] [Outdated]Getting The Game For Free without Nvidia/Ati...(FOR NOOBS)
    By samsam4152 in forum Half-Life 2 (Deathmatch) Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2012, 02:40 PM
  2. [Help] How do I get the M1 Garand
    By sa6o0o in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-2011, 08:06 PM
  3. [TUTORIAL] How to get the most out of Google Chrome
    By [GENIUS] HaXoR in forum General Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2010, 02:39 PM
  4. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM
  5. Tutorial: Fuck the Curse word Filter (US)
    By SadisticGrin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 01-08-2007, 02:13 AM