Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 296
  1. #76
    hutzdani's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bashful
    how do we reset the graphics back to normal ? just change the settings to null ?

  2. #77
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Quote Originally Posted by hutzdani View Post
    how do we reset the graphics back to normal ? just change the settings to null ?
    It is said in first post.



  3. #78
    hutzdani's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bashful
    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    It is said in first post.

    oh yeah stupid me, lol and its not working on my 9800GX2

  4. #79
    polandspring's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not working for me i got a 260GTX with 197.13 drivers please help =(

  5. #80
    boiling's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Most laptop. Onto a laptop there is not some solution? I love it his text lord's simplicity.
    Answers thank you.

  6. #81
    koeninatorrrr's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    C:/Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/
    Posts
    146
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    My Mood
    Doubtful
    Mh works for some people, for some people it doesn't.

    Try downloading another RivaTuner, google it, and see if that works. If it doesn't, tell me if you're on a laptop or not. It might not work on a laptop but I'm not certain of that as I can't test it.

  7. #82
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry

  8. #83
    hutzdani's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bashful
    huuum okay after it not working on BC2 it does however work for MW2

  9. #84
    kakachido's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy ayuda

    No lo puedo descargar xDD..

  10. #85
    koeninatorrrr's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    C:/Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/
    Posts
    146
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    My Mood
    Doubtful
    Ehm there is a virus scan O_o

  11. #86
    basior's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well, maybe it works, I don't know, won't tray anyway. In video game looks simply ugly after using this hack.

  12. #87
    boiling's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    rivatuner a setting works battlefield 2, does not work bad company 2
    My configuration: windows7 x64 home, 9600m gt, notebook.
    What may be the problem bad company 2?
    answers thank you.

  13. #88
    Deomi's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    koeni
    whats your driver version ???
    I have your graphic card
    Please say me your driver version


    And nice work

  14. #89
    xXFuriousXx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by koeninatorrrr View Post
    Ehm there is a virus scan O_o
    Yes you have added a Virus scan, but the rules are saying this:

    2) Scan it - Second, you're going to need two virus scans. One from each of these locations:
    VirusTotal
    VirScan
    - This is MANDATORY with every release.


    But your release only having the Virustotal scan, not the VirScan. I think this is what [Nig][ga] wanted to say

  15. #90
    koeninatorrrr's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    C:/Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/
    Posts
    146
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    My Mood
    Doubtful
    Ugh I've always had 1 virus scan and it was always enough, sigh.

    Well, here you go, can't edit it in the main post, unfortunately.


    BFBC2TextMod.rar MD5:eba85f6729acfaf11d8eda905aa1fcb8 - VirSCAN.org Scanners did not find malware!

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] First Texture Modification SCAR
    By SPA777174 in forum Crysis 2 Hacks / Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 03-28-2011, 06:39 AM
  2. [RELEASE][ATI]BFBC2 Texture Modification
    By Koen in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 130
    Last Post: 08-13-2010, 05:06 AM
  3. [RELEASE] M9 Blood Texture Mod
    By i7vSa7vi7y in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 7
    Last Post: 02-15-2010, 08:28 PM
  4. [Release] New G36E texture ( Hornet )
    By eliteusername in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 12
    Last Post: 02-06-2010, 11:37 AM
  5. [Release]Stewie Griffin Texture Face Mod
    By danakroyd in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2010, 01:44 AM