Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    miki08's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,428
    Reputation
    -6
    Thanks
    64
    My Mood
    Asleep

    [Solved]Help Black Screen

    1st im sry if wrong section

    so my problem is when i start the game evry thing is fine but when i press new campagin and choosing difficult level, pressing start game the screen goes black in one second


    i updated all of my drivers and installed flash player 10

    any ideas?

    my video card is

    nvidia GeForce 9400 GT

    maybe its cuz i have only 1024 RAM memory

    im planing on buying one more GB soon
    -

  2. #2
    deniz513's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    in ur pc!!11!1!
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Asleep
    i have the same video card (luck?) but i haven't encountered a problem like that. but my ram is 4 gb. is it the first time u play it? or a harder level?



    lolwut

  3. #3
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    801
    My Mood
    Amazed
    It's possible that it is your memory, try updating your sound card, I know it doesn't have anything to do with graphics but it sometimes will interfear with it.
    Correct me if I'm wrong with the sound.

  4. #4
    miki08's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,428
    Reputation
    -6
    Thanks
    64
    My Mood
    Asleep
    yes it is the first time i play it but i played all of the other battlefields and they worked perfect.

    my sound card is updated i updated it yesterday.

    another problem with other game

    Bully:Scholarship Edition

    it is allways crashing in random places and i guess it is because of my memory
    -

  5. #5
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    801
    My Mood
    Amazed
    It could be because of loss of memory.
    If you only have 1GB the requirments are higher.
    Thats most likely your problem.

    Try CCleaner

  6. #6
    miki08's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,428
    Reputation
    -6
    Thanks
    64
    My Mood
    Asleep
    thx u said it about bully or bfbc?
    -

  7. #7
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    801
    My Mood
    Amazed
    Both.
    They both should have a high memory to run.
    Because it's like xbox, save games are around 1mb on computer it may be more.
    And it'd need memory to run a game.


    /Solved
    /Closed.
    Last edited by Comet; 08-17-2010 at 11:56 PM.

Similar Threads

  1. [Help] warrock black screen need help
    By napster835 in forum WarRock Discussions
    Replies: 51
    Last Post: 08-09-2010, 05:18 AM
  2. [Help] need help with black screen still
    By kittenguy1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2010, 11:46 PM
  3. [Help] need help with black screen
    By kittenguy1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2010, 04:09 AM
  4. Windows 7 Black Screen Help
    By ChewyCookies in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 03-26-2010, 12:38 AM
  5. [Help] Black Screen
    By IIunknownII in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2009, 02:13 PM