Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 222
  1. #16
    illegalcheez's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Getting the exact same problem as evilminh99. "Welcome! Undefined", "Game Configuration Error" and "Processing Error: Undefined." AqElite works on my end, as does the regular site.

  2. #17
    Black's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Somewhere over there.
    Posts
    3,567
    Reputation
    816
    Thanks
    1,870
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Dab1996426 View Post
    "http://aq.battleon.com/Build30/game.asp?launchtype=medium"

    The only thing I can think of is the game base being incorrect for you somehow due to your regions. DoesAqElite use a smaller window? I can try to change it and see if that works, else I'm able to use this just fine on two separate PCs so I'm really going to need something to work with here because I have no idea what the problem can be.

    I've also disabled ads, so that's not the problem either.

    - - - Updated - - -

    Does the 1.0 version work? tell me that.


    I've gone over everything and there is no possible way this issue should be happening. If I remember right the not allowing network scripting causes this but it's allowed.




    That option is how to prevent your error, however I guess since I didn't re-register the shockwaveflash it might have caused this option to become invalid somehow. So I've made sure to use shockwaveflash in the COM references so it should work.

    @Black
    Virus scans...
    Vouch Copy Profile


    MPGH Achievements:
    Member - 21 January 2012
    Donator - 12 August 2015
    BattleOn Minion - 11 September 2015
    DayZ Hacks Minion - 6 December 2015
    Technology News - 12 December 2015
    Call Of Duty Hacks & Cheats Minion - 2 January 2016


    Life’s but a walking shadow, a poor player
    That struts and frets his hour upon the stage
    And then is heard no more.

  3. #18
    evilminh99's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah, forgot to mention AqElite also works, just this trainer that I can't seem to login from

  4. #19
    popcannon's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I start the .exe, I keep getting message saying Flash.ocx missing, need help please!

    Self fixed the problem, re-install Adobe flash player the Internet Explorer version.
    Last edited by popcannon; 10-26-2015 at 06:26 AM.

  5. #20
    -Panda-'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Infront of my computer.. Mostly. ;)
    Posts
    1,392
    Reputation
    42
    Thanks
    158
    My Mood
    Bored
    Does this allow you to get items that would otherwise mean you would need to pay for?

    Tell "TheGuy", "-Panda" sent you!

     





  6. #21
    illegalcheez's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Still getting the same errors from the version posted above. 1.0 version works just fine.

  7. #22
    iampro554433's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Happy
    wouldnt happen to know why it instantly crashes?

  8. #23
    Váscrypt's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Another issue I have came across is Player_Stats_Edit.swf crashes the game after amends are being done to it.

  9. #24
    yinyang021's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when im extracting the files using winrar it errors

  10. #25
    Macadania's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    Thanks for the release. Swf files not working though... would it be updated? Thanks in advanced!

  11. #26
    popcannon's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How about white screen when client is loaded?

  12. #27
    Ravarcil's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Both this trainer and AQ Elite doesn't work anymore (white/gray screen). It used to work just a couple days ago.

  13. #28
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,605
    Reputation
    330
    Thanks
    1,816
    If you people are too stupid to download Adobe flash player how you were able to register on MPGH is beyond me.

    - - - Updated - - -

    I just realzied the minion put on the wrong / bugged version in the main post. Not my fault, gg.

  14. #29
    wafflesquares's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    152
    Quote Originally Posted by Ravarcil View Post
    Both this trainer and AQ Elite doesn't work anymore (white/gray screen). It used to work just a couple days ago.
    Same issue as above. Flash is up to date. Defender and all other anti-virus are off. I have all of the swf and dll's that should be there. Windows 10. BTW this is affecting both AQ Elite and your trainer.

  15. #30
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,605
    Reputation
    330
    Thanks
    1,816
    Quote Originally Posted by wafflesquares View Post
    Same issue as above. Flash is up to date. Defender and all other anti-virus are off. I have all of the swf and dll's that should be there. Windows 10. BTW this is affecting both AQ Elite and your trainer.
    Stop shit posting, there is a thread covering this issue with a tutorial on how to fix it.

    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1068240

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE]Zalew's NO MOD v1.2 (an admin menu)
    By zalew in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 86
    Last Post: 10-26-2010, 10:08 AM
  2. Ban System / Admin Menu
    By Jayce in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 20
    Last Post: 09-30-2010, 04:41 PM
  3. [HELP] Admin menu/gsc problem
    By Raffeman in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2010, 08:26 AM
  4. [HELP] Admin menu / Coding problem
    By Raffeman in forum Other Programming
    Replies: 15
    Last Post: 09-01-2010, 09:45 AM
  5. [RELEASE]Zalew's NO MOD (an admin menu)
    By zalew in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 65
    Last Post: 08-22-2010, 08:15 PM

Tags for this Thread