Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    AlexStoiu's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Devilish

    AQ Elite Question.

    Hey guys , does AQ Elite work on Windows 7 for anyone? Cause i tried it on x64 and x86 and , when i double click icon it says "program has stopped working" . I tried to run it in compatibility with windows xp sp3 , and still the same thing. Can anyone help me?

  2. #2
    assign_mentko's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    Yes it does. Read my post in the thread and you'll get it to run.

Similar Threads

  1. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  2. Noob Question Elite!
    By Yoshi in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 11-04-2010, 05:08 PM
  3. [Questions]Elite Vision Question(s)
    By skip in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2008, 11:36 AM
  4. Photoshop Question
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 12:38 PM
  5. question
    By wardo1926 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 08:36 PM