Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Rustytools's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question AQ Elite Problems

    Hi, I downloaded the latest version of AQ Elite, and I keep getting a missing software error. It keeps telling me that I need Macromedia Flash ActiveX Control. Every time I click on the link it gives me, I am taken to the Adobe website which tells me to download and install the latest version of Adobe Flash which I already have. Any Ideas on what I could do?

  2. #2
    bigbadke12's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Rustytools View Post
    Hi, I downloaded the latest version of AQ Elite, and I keep getting a missing software error. It keeps telling me that I need Macromedia Flash ActiveX Control. Every time I click on the link it gives me, I am taken to the Adobe website which tells me to download and install the latest version of Adobe Flash which I already have. Any Ideas on what I could do?
    #1 Do you already have framework 4.0?
    #2 Are you using chrome if so then it will tell you it's up to date for your browser not your computer overall.

  3. #3
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,121
    My Mood
    Breezy
    There are other trainers besides AQ Elite.
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  4. #4
    bigbadke12's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    There are other trainers besides AQ Elite.
    AQ Elite is pretty much the best one though..

  5. #5
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,121
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by bigbadke12 View Post
    AQ Elite is pretty much the best one though..
    Ehh well mine might be a runner up xD
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  6. #6
    rezhir's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    your AQ trainer doesn't even work

  7. #7
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    878
    Reputation
    261
    Thanks
    1,121
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by rezhir View Post
    your AQ trainer doesn't even work
    You are mistaken. Only a select few are getting the problem.... The others are using it just fine.
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  8. #8
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,512
    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    There are other trainers besides AQ Elite.
    Off-topic, he wants to know how to fix AQ Elite.

    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    Ehh well mine might be a runner up xD
    Off-topic and bragging about your trainer, do you have no shame?

    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    You are mistaken. Only a select few are getting the problem.... The others are using it just fine.
    Off-topic and everybody except the developers are having problems.
    Try to stay on topic.

Similar Threads

  1. CoD:Elite Problems? Loading too long?
    By Diminished in forum Playstation General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2011, 01:23 AM
  2. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM