Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
  1. #46
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    353
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Yuudoku View Post
    @Play_N_Hack @SynqZ
    I've released a working Carbon bot for The Assistant here.
    Great work! Personally I prefer to be doing it manually because I need to take items out of bank to stack and return.

  2. #47
    Kiling_Machine4321's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    At toilet.
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    118
    My Mood
    Aggressive
    So sad....The class stack is fixed...how can we earn money then? (Luckily still have 20M)


    Edit: I stopped at 10 turn in... To save my money.
    Last edited by Kiling_Machine4321; 3 Weeks Ago at 04:59 AM.

  3. #48
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    353
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    You just do Challenge SN.O.W instead of Ultra.

    I figured the stacking was fixed.

  4. #49
    R0CK_'s Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    when i rename the file to cbot or cmbot it dosent show in carbon but when i use le bot 8.4 it says "character still being loaded"

  5. #50
    SynqZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    489
    Reputation
    13
    Thanks
    192
    Quote Originally Posted by R0CK_ View Post
    when i rename the file to cbot or cmbot it dosent show in carbon but when i use le bot 8.4 it says "character still being loaded"
    For the carbon version of this bot, refer toThis post here
     

  6. #51
    Prussia's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by asamortal View Post
    Effin finally.

    A bot for The Assistant.

    This is freakin awesome. I can finally use my 500m gold.
    how were you able to get that much gold w/o a bot?

  7. #52
    asamortal's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Mother Base
    Posts
    180
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    Quote Originally Posted by Prussia View Post
    how were you able to get that much gold w/o a bot?
    I am a God.

  8. #53
    SynqZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    489
    Reputation
    13
    Thanks
    192
    Quote Originally Posted by asamortal View Post
    I am a God.
    *quake godlike sound*
     

  9. #54
    deadlife2's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    For some reason when I farm and select reject all drops with the items I want whitelisted, it rejects all of the items, included the wanted ones. I use lebot, is this something wrong with the bot, trainer, or is it just my slow connection?

  10. #55
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    353
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by deadlife2 View Post
    For some reason when I farm and select reject all drops with the items I want whitelisted, it rejects all of the items, included the wanted ones. I use lebot, is this something wrong with the bot, trainer, or is it just my slow connection?
    You mean you whitelist Dark Crystal Shard but it deletes it anyway? You have to be sure to write the name correctly (personal pref. of mine is to write it as "Dark Crystal Shard" and not "dark crystal shard") Are you sure the bot isn't picking them up?

  11. #56
    deadlife2's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Play_N_Hack View Post
    You mean you whitelist Dark Crystal Shard but it deletes it anyway? You have to be sure to write the name correctly (personal pref. of mine is to write it as "Dark Crystal Shard" and not "dark crystal shard") Are you sure the bot isn't picking them up?
    Yeah im sure i spelled it right and that the bot isnt picking it up... i think it may be because I have a slow connection due to connecting to aqw servers with a VPN on...

  12. #57
    Play_N_Hack's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    353
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Cynical
    Worth looking into, try not using a VPN

  13. #58
    deadlife2's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Play_N_Hack View Post
    Worth looking into, try not using a VPN
    cant D: cant connect to aqw servers without vpn where i am... sadlyfe

  14. #59
    SynqZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    489
    Reputation
    13
    Thanks
    192
    Quote Originally Posted by deadlife2 View Post
    Yeah im sure i spelled it right and that the bot isnt picking it up... i think it may be because I have a slow connection due to connecting to aqw servers with a VPN on...
    Did you do the bank stack glitch? if so i heard that it "picks" up the item but it doesnt keep it apparently. Try relog or just try to move the Shards into your bank then back out again.
     

  15. #60
    deadlife2's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by SynqZ View Post
    Did you do the bank stack glitch? if so i heard that it "picks" up the item but it doesnt keep it apparently. Try relog or just try to move the Shards into your bank then back out again.
    I did that, seems to be working now. Except the items seem to have a really long delay before they get into my inventory. for example if i whitelist the unidentified 10 and check my inventory every time i finish the quest the unidentified 10 number stays the same. But after like 5-10 more times of finishing the quest, the item seems to suddenly load up and add onto the existing number of unidentified 10 in my inventory. i think it may have been the delay messing with me.. but i dont get why this delay exists.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Aqw The Best Enhancement of Class !
    By JibjabOfCrC in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Tutorials, Source Code & Coding
    Replies: 23
    Last Post: 02-18-2016, 01:47 PM
  2. Drudgen the Assistant vs Crag and Bamboozle
    By TEG101 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2014, 11:07 PM
  3. [Help Request] Get the spritesheets from the client automatically?
    By TheMrNobody in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2014, 09:45 PM
  4. [Help] Swindle Blik's Version of The Assistant
    By NecroHealer in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 8
    Last Post: 07-13-2013, 07:25 PM
  5. [Help] Wha are The Assistant quest id??
    By ayiw45 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 7
    Last Post: 04-15-2013, 01:41 AM