Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    erniuss's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    why i get disconets when i use bot...

    Hy guys!Why when i use any bots,ex: dark mystic,le bot,botquest.why i get disconets every 3-5min? what need doing if dont disconect...(sory for bad english)

  2. #2
    boytatoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    202
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Aggressive
    it because of new patch bro thats why dont worry. there will be having Le Bot 5.2 i hope there will no dc.

Similar Threads

  1. Getting Eroor When I Use hacks
    By henry65 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 10-04-2012, 02:08 PM
  2. [Solved] Why i get this when i open z8games -.-"
    By [CFGH] in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-06-2011, 05:09 PM
  3. [Help] Why does computer lag when you use hack?
    By blackmage312 in forum WarRock Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 01-08-2011, 09:02 AM
  4. Why does it lag when i use Hacks...?!
    By schokk21 in forum WarRock Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 11-14-2009, 10:58 AM
  5. Why do I DC when I use the NEVERBORN'S speed hack?
    By worm in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-19-2009, 12:11 PM