Thread: Le Bot 5.4

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
  1. #31
    [CA]TheSeller's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Gucci Store
    Posts
    397
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Brooding
    War one takes longer though.

  2. #32
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,260
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by [CA]TheSeller View Post
    War one takes longer though.
    Can you describe exactly when the disconnections occur and their frequency? I'm testing it and it seems fine...

  3. #33
    zeh_lp's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by JamesRo View Post
    Can you describe exactly when the disconnections occur and their frequency? I'm testing it and it seems fine...
    I did some tests now for like 30 minutes.
    I already had 80 Air Freed when I started the bot, it completed the 400 rep quest 4 times. When it got to 100 Air Freed, it completed the quest just fine.
    My conclusion is null, but maybe you could try increasing the delay to pickup Air Freed, it can happen that the packet is being sent twice, making you disconnect since there's only 2 monsters on the room and sometimes they can take long to respawn.

  4. #34
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,260
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by zeh_lp View Post
    I did some tests now for like 30 minutes.
    I already had 80 Air Freed when I started the bot, it completed the 400 rep quest 4 times. When it got to 100 Air Freed, it completed the quest just fine.
    My conclusion is null, but maybe you could try increasing the delay to pickup Air Freed, it can happen that the packet is being sent twice, making you disconnect since there's only 2 monsters on the room and sometimes they can take long to respawn.
    Yeah, I've just noticed the disconnection is happening at random... Damn, now I'm confused, because the other bots aren't as unstable as this one. But anyways, I think I know how to fix it.


    (BTW, added and option to toggle between public and private rooms)...

  5. #35
    zeh_lp's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Nice, we can just use Auto Relogin.

  6. #36
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,260
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by zeh_lp View Post
    Nice, we can just use Auto Relogin.
    We can thank AE for removing the 60 second timer after disconnections

  7. #37
    Lavan's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    you should do some kind of "accept all drops"

  8. #38
    [CA]TheSeller's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Gucci Store
    Posts
    397
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Brooding
    When you auto relogin? Does it continue with the bot? Also since i have necromancer on and since the skeleton pet does more than our hits.. every time i log off when i restart i have to summon the pet again...So thats an inconvenience...
    @JamesRo also the etherstorm rep bot works fine until after like the 7-8th "Pay Homage to a Foreign god" then it just logs me off... idk why.

  9. #39
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,516
    Quote Originally Posted by [CA]TheSeller View Post
    When you auto relogin? Does it continue with the bot? Also since i have necromancer on and since the skeleton pet does more than our hits.. every time i log off when i restart i have to summon the pet again...So thats an inconvenience...
    @JamesRo also the etherstorm rep bot works fine until after like the 7-8th "Pay Homage to a Foreign god" then it just logs me off... idk why.

    I know in 5.3 when you relogged it wouldn't continue botting. But for this version.. I don't know.

  10. #40
    [CA]TheSeller's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Gucci Store
    Posts
    397
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by AqworldThunder View Post
    I know in 5.3 when you relogged it wouldn't continue botting. But for this version.. I don't know.
    I'm going to test it out.

  11. #41
    zeh_lp's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    It keeps boting after auto-relogging, so if you're gonna do Etherstorm Rep, just turn that on and you'll be ok. The other bots work perfectly fine, I haven't been disconnected once.

  12. #42
    [CA]TheSeller's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Gucci Store
    Posts
    397
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Brooding
    It does relog me in.. but doesn't start the bot... It just goes to battleon and thats that... i have to manually click start bot.

  13. #43
    zeh_lp's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Hmm, it works for me.

  14. #44
    [CA]TheSeller's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Gucci Store
    Posts
    397
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Brooding
    Fix : It works for me.. Just that I need to rank up Evolved Shaman (I'm rank 1) So that I don't have to summon the Necro Skeleton Pet everytime i relog... Any good classes that you could do this etherstorm rep with? Is Evolved Shaman a good choice..

  15. #45
    hbgrotp's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Im getting an SWFkit error saying Adobe Flash player wont load or something. Can someone assist me?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. GBWC Bot Testing
    By Super-Man in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2006, 11:58 PM
  2. WoW bots
    By kvmn8 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2006, 08:51 PM
  3. Auto or aim bot
    By aaronm in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 05:10 PM
  4. gunbound bots?
    By artiemas in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2005, 08:29 PM
  5. aim bots
    By nutter in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 12:56 PM