Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    aiu's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish

    How to fix this ? Le Bot Problem (also in other bots)

    Can anyone help me how to fix this ?


    http://imageshack.us/photo/my-images/267/bugho.jpg/
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    bug.JPG  

    Last edited by aiu; 02-22-2013 at 06:11 AM.

  2. #2
    Kocis's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    01001000011011110110110101100101
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Relogin? O.o

  3. #3
    akang99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    cat etc/passwd
    Posts
    1,117
    Reputation
    10
    Thanks
    1,549
    My Mood
    Bored
    update your flash player
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else
    Albert Einstein
    ================================================== =================

    My Bots :

    1. Angry Zombie Skull Bot (AQWorlds War Z Bot)
    2. Dage's Endurance Test Quest Bot and Dage's Black Box Quest Bot
    3. Fastest Mana Golem Bot (outdated)
    4. Swordhaven Reputation Bot
    5. Black Voucher Bot
    6. Tinsel's Gift Quest Bot
    7. Mana Golem Bot [updated]

  4. #4
    aiu's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by akang99 View Post
    update your flash player

    done . updated to adobe flash player 12 .

    ---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

    Help @JamesRo what are the basic requirements for Le Bot ?

    ---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

    Quote Originally Posted by Kocis View Post
    Relogin? O.o
    Every Log in i keep seeing it .

  5. #5
    zerobrium's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    614
    Reputation
    13
    Thanks
    789
    Lol, I haven't seen that in years, that my good friend is a result of a bad/corrupt file. Either you're anti-virus slapped it too hard, or firewall is blocking it. This is really rare to see, since this mostly happens to 16bit computers which is almost extinct. :l

  6. #6
    Megenhos's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    841
    Reputation
    10
    Thanks
    1,139
    Quote Originally Posted by aiu View Post
    Help @JamesRo what are the basic requirements for Le Bot ?
    To answer this to you, there are no requirements. I run Le Bot on my old computer, with a Pentium 4 i guess and works pretty cool. However, maybe it's a crash, often happens to me, the old versions like 4 and 5. You should try to disable the antivirus and make a test by it or it's from firewall. If you have the latest Flash Player, then..
    "The people never have the power. Only the illusion of it.”
    “You have no family now, no friends, no future. Your losses are far greater than ours.”

Similar Threads

  1. how to fix this problem
    By thegrim9 in forum CrossFire PH Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-21-2012, 09:21 AM
  2. [Help] How To Fix This Error...
    By Edvardas96 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2010, 10:49 PM
  3. How to Fix This...!!!
    By [PrO1Gamers] in forum Help & Requests
    Replies: 10
    Last Post: 11-11-2010, 11:19 AM
  4. [TUT]How to fix the no sound problem
    By mikenesh5 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-25-2009, 08:43 AM
  5. Help Please! You Must Know How To Fix This!
    By xweetok59 in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2009, 08:51 AM