Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 154
  1. #31
    AboodElshreef's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Oman
    Posts
    611
    Reputation
    10
    Thanks
    2,424
    My Mood
    Amazed
    Some One Reported Me That Restarting Function Is Not Working
    Does Any One Else Have This Problem ?

  2. #32
    chewbakka5's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by AboodElshreef View Post
    1) You Must Remove The Short Cut There
    2) I Don't Need To Put Pass Remover , Cuz The Maximum Pass List is 7 Passwords
    3) When You Click Recover All , All Lists Will Back Again - Save Recover Check Box Is Saving Recovers

    After The 7th Try The Account Will Locked And The Cracker Will Not Be Able To Test If It Were Right Or Not[COLOR="Silver"]

    Thanks For Suggestion
    Why is the account locked after the 7th try? Is it because it's trying to log in on the account in the actual game server?

    If so, why not just change it to try logging in on "Account Management" where it never locks (or I think so anyway)?

    As for recover, the box is ticked, but when I recover it gets the logs but the us/pas list stays empty
    Last edited by chewbakka5; 03-08-2013 at 04:29 PM.

  3. #33
    Kasiek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    161
    Reputation
    16
    Thanks
    265
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by AboodElshreef View Post
    1) You Must Remove The Short Cut There
    2) I Don't Need To Put Pass Remover , Cuz The Maximum Pass List is 7 Passwords
    3) When You Click Recover All , All Lists Will Back Again - Save Recover Check Box Is Saving Recovers

    After The 7th Try The Account Will Locked And The Cracker Will Not Be Able To Test If It Were Right Or Not

    ---------- Post added at 06:03 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------



    Lol It is Already The Best :P
    But That is A Good Idea ......... And I Really Don't Any Thing About Proxy
    But I Am Gonna Try
    Thanks For Suggestion
    Anytime, only reason for a proxy is because you get these "Locked account" logs and you don't want that so a proxy would work.

  4. #34
    chewbakka5's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Never mind, I sort of got auto-restart to work.

    Every time it crashes, I just open the "test.pdf" file in fscommand cause it doesn't do it automatically, but opening that opens cracker and resumes where-ever it left off.

  5. The Following User Says Thank You to chewbakka5 For This Useful Post:

    ChiefLeaf (03-10-2013)

  6. #35
    aqchunin14's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank You )

  7. #36
    chewbakka5's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Working great, thank!

    Only problem I have though is that once an account is cracked, it opens that accounts character page... but not just 1. It keeps opening pages infinitely as long as I don't close the cracker and then re-open, turn off cracking and then remove username from list manually.

    Kinda annoying if you're watching a video in full screen or something and suddenly 10+ pages open up lagging ur PC like hell and you can't even close the cracker because your taskbar is hidden by the video xD

  8. #37
    danialandsome's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    NOPE.
    Posts
    440
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    I cant tick the start cracking accounts
    SUP.HOW IS LIFE?


    Will only be on the AQWORLDS or BLACKSHOT section .Sooooo yeah ill try my best to help around?

  9. #38
    chewbakka5's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by danialandsome View Post
    I cant tick the start cracking accounts
    You need to have at-least, 3 I think, usernames, can't have just 1 in there. If you want to try one, just put it again, but I believe each account can only be tried with 7 passwords, well technically 6 due to the bot only allowing 7 passwords but not actually using the last one, so yea.

  10. #39
    AboodElshreef's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Oman
    Posts
    611
    Reputation
    10
    Thanks
    2,424
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by chewbakka5 View Post
    Working great, thank!

    Only problem I have though is that once an account is cracked, it opens that accounts character page... but not just 1. It keeps opening pages infinitely as long as I don't close the cracker and then re-open, turn off cracking and then remove username from list manually.

    Kinda annoying if you're watching a video in full screen or something and suddenly 10+ pages open up lagging ur PC like hell and you can't even close the cracker because your taskbar is hidden by the video xD
    I Will Check This Problem Later , Cuz i Am Working In New Private Server
    It Will Be Released Soon !!! , You Can Guess The Server Name :P

  11. #40
    danialandsome's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    NOPE.
    Posts
    440
    Reputation
    10
    Thanks
    407
    My Mood
    Bored
    it ccame out at the log's info saying that fail user:[username]
    SUP.HOW IS LIFE?


    Will only be on the AQWORLDS or BLACKSHOT section .Sooooo yeah ill try my best to help around?

  12. #41
    Megenhos's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    841
    Reputation
    10
    Thanks
    1,139
    Quote Originally Posted by chewbakka5 View Post
    Why is the account locked after the 7th try?
    The account gets locked if you try more than 7 time to enter on it. It will lock because it will look like someone try to enter the account, not the actual owner. And i think that you can't enter on Account Management if the account is locked.
    "The people never have the power. Only the illusion of it.”
    “You have no family now, no friends, no future. Your losses are far greater than ours.”

  13. #42
    zerobrium's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    614
    Reputation
    13
    Thanks
    789
    Quote Originally Posted by Megenhos View Post


    The account gets locked if you try more than 7 time to enter on it. It will lock because it will look like someone try to enter the account, not the actual owner. And i think that you can't enter on Account Management if the account is locked.
    Account Management is seperate from the actual game, thus' you can still access Account Management.

  14. #43
    Megenhos's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    841
    Reputation
    10
    Thanks
    1,139
    Quote Originally Posted by zerobrium View Post
    Account Management is seperate from the actual game, thus' you can still access Account Management.
    I had my account locked and i tried to enter on it, but it said Invalid Credentials. And no, my password wasn't changed or something, i entered in 10 minutes again, then Account Management worked.
    "The people never have the power. Only the illusion of it.”
    “You have no family now, no friends, no future. Your losses are far greater than ours.”

  15. #44
    zerobrium's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    614
    Reputation
    13
    Thanks
    789
    Quote Originally Posted by Megenhos View Post


    I had my account locked and i tried to enter on it, but it said Invalid Credentials. And no, my password wasn't changed or something, i entered in 10 minutes again, then Account Management worked.
    Funny... I just tried it a couple of minutes before I posted, and it worked for me.

  16. #45
    Megenhos's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    841
    Reputation
    10
    Thanks
    1,139
    Quote Originally Posted by zerobrium View Post
    Funny... I just tried it a couple of minutes before I posted, and it worked for me.
    AE is a strange company..
    "The people never have the power. Only the illusion of it.”
    “You have no family now, no friends, no future. Your losses are far greater than ours.”

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] AQW Account Cracker [FREE]
    By Former Captain in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 26
    Last Post: 07-28-2013, 04:35 AM
  2. [Outdated] FREE AQW Account cracker - List included
    By blaze2120 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 38
    Last Post: 05-12-2013, 12:53 PM
  3. [Outdated] AQW Armjldian Accounts Cracker V.0.3
    By AboodElshreef in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 93
    Last Post: 04-24-2013, 05:58 PM
  4. [Release] AQW Armjldian Cracker V.0.2 BETA
    By AboodElshreef in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 136
    Last Post: 02-07-2013, 02:51 PM
  5. [Release] AQW Armjldian Cracker V.0.1
    By AboodElshreef in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 101
    Last Post: 01-22-2013, 06:02 PM